Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende memur koca dedim halimize şükür ama buzdolabımda şuan ölümünü bekleyen bir kap yoğurt var sadece. Ev kurumuş yiyecek şey bulamadım tarhana yemekten içim şişti bence bidaha düşün

Amann cicim azıcık aşım kaygısız başıımm
Ama şu şehir şehir ülke ülke gezme olayı beni çok cezbetti ne yalan söyleyim

yaaaa işte cidden kimse evde yenek yapmiyo ki. pazartesi x arkadasla meksika yemeği yemeye gidiyo, salı y kişiyle yeni açılan yere, Çarşamba sehir dışından gelen arkadaşlarla fasila.... haftada bir gun anca yiyolar evde

zenginlerin malı gene çenemi yordu valla çay sen ben nasıl aşık atcaz onlarla ne mümkün

Mümkünsüz

Macır hukukuna giriş ders 1
Bir macır durumu ne kadar iyi olursa olsun asla 30 katlı tower dikmez macırlıktan çıkar maazallah, 3 katlı aile binası olacak bu zorunlu ve değişmez. Gerekirse 50 tane diker ama 3 katlı aile binası diker.
Eğer durumu gerçekten iyiyse bir de binanın altına dükkan ve garaj koyar.
Dikilen bina asla uzakta olmaz macır mahallesinde olmalıdır ki konu komşuya hava atsın
Vallahi topiği cünübetmiş biri varsa hepimiz biliyoruz ki K Kendinisevenbirii dir. Kulak arkan kuru mu kalıyor kız pamuğum

Amann cicim azıcık aşım kaygısız başıımm
Ama şu şehir şehir ülke ülke gezme olayı beni çok cezbetti ne yalan söyleyim
Polis kocayla anca çarşı pazar gezersin. Akıllı ol gençsin güzelsin hiçbir yerin sarkmamışken git kk birinci noteri ın vergi dairesine zengin mükelleflerle yanlışlıkla çarpışmış da kitaplarını yere düşürmüş numarası yap. Sen Nur'sun kendine gel aptallık etme.

Offf samdanım senin için çok geçç
Benim için de geç yani bide bende hiç öyle şeyler yok ya yapamam sanırım az gözü açık olmak, gerekiyor onun için

niye öyle diyosun ben de kocasını zengin eden kadınlardan olma yolunda ilerliyorum o villa alınacak nur

karşımda oturan bayan beş kurussuz evlenmis kocasıyla. su an aşırı zengin kocası:) akıllı kadın bakmış sevdiği adam fakir zenginle evlenmemis fakir kocasını zengin etmiş

aaa bak o daha güzel fikir Tabikiii ooo tamam o zmn samdanım şimdi o kadınlar düşünsün

bak benim cevremde macir yok. hukukunuzu bilsem tövbe haşa der miydim tower falan sana biz macir yapı kooperatifi falan kurariz. cici macir evleri diye hepisinin altına tukkan ve kapalı garaj yapariz.

K Kendinisevenbirii söz sende beybi bu topigin fakir kalma sebebi sen misin yoksa

kız öyle deme cici. artık elektronik oluyo herşey. çarpışıp zengin bulma ihtimalini unutun. anca ikamet izni almaya çalışan suriyeliye carpar Allah muhafaza

yanımda otursun ben zengin muhasebecileri zengin mükellefleri biliyorum artık az çok. sistemde açıklarını yakalar çağırırım yanıma tesadüfen ordaymis gibi yapar nur da
HayatSevinceGuzel

aaa bak o daha güzel fikir Tabikiii ooo tamam o zmn samdanım şimdi o kadınlar düşünsün

valla nur dairenin gençleri olarak biz oturup düşünüyoruz onlar öyle rahatken biz niye böyle öğrenci gibi yaşıyoz diye

Bak bendeki şans bi suriyeliye çarparım al başına belayı

Bigün siyah elbise giyinmiştim şal yaptım kırmızı bide gözüme de belirgin makyaj yapmıştım çıktım dışarı bi teyze bana bakıp bakıp duruyoo sonra durdu durdu kızım suriyeli msiin dedi ben şok bide Ankara da, suriyeli de olabilirdim zira her yerlerdeler neden öyle dedi anlamadım

Benzettiler de tutar götürürler valla samdanım beni o zmn napcaz

Vallahi topiği cünübetmiş biri varsa hepimiz biliyoruz ki @Kendinisevenbirii dir. Kulak arkan kuru mu kalıyor kız pamuğum
@Kendinisevenbirii söz sende beybi bu topigin fakir kalma sebebi sen misin yoksa
Kiz ikinizde etiketleyince çık o konulardan diyosunuz sandım yakalandim sandimhangi konular olduğunu söylememe gerek yok heralde

Cünüp münüp ben bilmem ki gizlaaa,ben suriii

Hamidiye ictik biz yillardir simdi ayni sucumuzun baska bi suyunu denedik 2 aydir fiLn ondan aliyoruz cok hafif bi su aynen suyun tadi var

huy işte ailesiyle çok rahat değil bu konularda. ailesiyle uğraşmak istemiyo, onların paranıza dikkat edin çok harcamayin demesinler diye:) ama bence gereksiz kasiyo kendini
Yani sonucta bu hayati yasayan ikinizsiniz o yuzden disaridan birilerinin sozlerinin cok onemi yok kmseye bu laf soz soyleme iznjni de vermemek gerek

Kiz yok valla aksam yemegi de yiyelm diyecekler diye korktuk esim de ben de dusun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…