- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.601
Bende memur koca dedim halimize şükür ama buzdolabımda şuan ölümünü bekleyen bir kap yoğurt var sadece. Ev kurumuş yiyecek şey bulamadım tarhana yemekten içim şiştibence bidaha düşün
Ya aklima ne geldi 4 5 yil once esimin is arkadasinin karisi bana simdi kimse evde yemek yapmiyor artik demisti bende boyle yőőő ben hala yapiyorum calisiyorum isten geliyorm temizlikte yapiyorum yemekte yapiyorm diyee kalakalmistim
O gun kahvaltiya diye ciktik gittik sonra dediler bilmem nerde cay icelim aparatif biseyler de yeriz ogleden sonraydi neyse onu da yaptik trafikte filan kaldik sonra baktim kadin suranin susuda guzel busuda guzel basladi korktum aksam yemegide yiyelim diyecekti nerdeyse belli oldu gunlerini nasil gecirdigi biz onunla asik atabilirmiyiz kadin hakikaten yemek yapmiyomus onu anladim
Bende eve gitsekte makarna yahut yumurta filan yapsam derdmdeydim
Mümkünsüzyaaaa iştecidden kimse evde yenek yapmiyo ki. pazartesi x arkadasla meksika yemeği yemeye gidiyo, salı y kişiyle yeni açılan yere, Çarşamba sehir dışından gelen arkadaşlarla fasila.... haftada bir gun anca yiyolar evde
zenginlerin malı gene çenemi yordu valla çaysen ben nasıl aşık atcaz onlarla ne mümkün
Ayy çok zor ya , valla bıktımGazan mubarek olaa
Macır hukukuna giriş ders 1valla onu bilmiyorum da buraya gelen suriyelilerden biri ivdb başkanının kullandığı asansöre kakasını yapıp gitmişbaşkan bi biniyo şok düşünsene yıl olmuş 2020
amip ağzının tadını biliyomus ciddenava çıkarken amip maskesi taksak belki anlamazlar dost sanarlr bizi be cici
senin bu mübarek ağzınla 30 katlı cici tower dikmen lazimdi üç katlı macir evi ne ki
aramizda cenabet gezenler mi var acaba sehvetine yenik düşüp. çok ateşli hatunlarin toplandığı bi topik malum
bence bu konuya da egilmelisin cici
Polis kocayla anca çarşı pazar gezersin. Akıllı ol gençsin güzelsin hiçbir yerin sarkmamışken gitAmann cicim azıcık aşım kaygısız başıımm
Ama şu şehir şehir ülke ülke gezme olayı beni çok cezbetti ne yalan söyleyim
Offf samdanım senin için çok geçç
Benim için de geç yanibide bende hiç öyle şeyler yok ya yapamam sanırım az gözü açık olmak, gerekiyor onun için
Onu da tek başıma gezerim heraldePolis kocayla anca çarşı pazar gezersin. Akıllı ol gençsin güzelsin hiçbir yerin sarkmamışken gitkk birinci noteri ın vergi dairesine zengin mükelleflerle yanlışlıkla çarpışmış da kitaplarını yere düşürmüş numarası yap. Sen Nur'sun kendine gel aptallık etme.
Eki Görüntüle 2606080
aaa bak o daha güzel fikir Tabikiii ooo tamam o zmn samdanımniye öyle diyosun ben de kocasını zengin eden kadınlardan olma yolunda ilerliyorumo villa alınacak nur
karşımda oturan bayan beş kurussuz evlenmis kocasıyla. su an aşırı zengin kocası:) akıllı kadın bakmış sevdiği adam fakir zenginle evlenmemis fakir kocasını zengin etmiş
Macır hukukuna giriş ders 1
Bir macır durumu ne kadar iyi olursa olsun asla 30 katlı tower dikmez macırlıktan çıkar maazallah, 3 katlı aile binası olacak bu zorunlu ve değişmez. Gerekirse 50 tane diker ama 3 katlı aile binası diker.
Eğer durumu gerçekten iyiyse bir de binanın altına dükkan ve garaj koyar.
Dikilen bina asla uzakta olmaz macır mahallesinde olmalıdır ki konu komşuya hava atsın
Vallahi topiği cünübetmiş biri varsa hepimiz biliyoruz ki K Kendinisevenbirii dir. Kulak arkan kuru mu kalıyor kız pamuğum
Polis kocayla anca çarşı pazar gezersin. Akıllı ol gençsin güzelsin hiçbir yerin sarkmamışken gitkk birinci noteri ın vergi dairesine zengin mükelleflerle yanlışlıkla çarpışmış da kitaplarını yere düşürmüş numarası yap. Sen Nur'sun kendine gel aptallık etme.
Eki Görüntüle 2606080
aaa bak o daha güzel fikir Tabikiii ooo tamam o zmn samdanımşimdi o kadınlar düşünsün
Bak bendeki şans bi suriyeliye çarparım al başına belayıbak benim cevremde macir yok. hukukunuzu bilsem tövbe haşa der miydim tower falansana biz macir yapı kooperatifi falan kurariz. cici macir evleri diye hepisinin altına tukkan ve kapalı garaj yapariz.
K Kendinisevenbirii söz sende beybibu topigin fakir kalma sebebi sen misin yoksa
kız öyle deme cici. artık elektronik oluyo herşey. çarpışıp zengin bulma ihtimalini unutun. anca ikamet izni almaya çalışan suriyeliye carpar Allah muhafaza
yanımda otursunben zengin muhasebecileri zengin mükellefleri biliyorum artık az çok. sistemde açıklarını yakalar çağırırım yanıma tesadüfen ordaymis gibi yapar nur da
HayatSevinceGuzel
Valla her gün görsem benim rüyalarıma bile girer samdanım bu ne iş diyevalla nur dairenin gençleri olarak biz oturup düşünüyoruzonlar öyle rahatken biz niye böyle öğrenci gibi yaşıyoz diye
Seninki belli yavrum siz kavga bile etmiyosunuz kus kalirda biseyden mahrum kaliriz diyeSence ben eşimle hangi kesimden oluruz caayygerçi yıllardır pek beceremesekte
Vallahi topiği cünübetmiş biri varsa hepimiz biliyoruz ki @Kendinisevenbirii dir. Kulak arkan kuru mu kalıyor kız pamuğum
Kiz ikinizde etiketleyince çık o konulardan diyosunuz sandım@Kendinisevenbirii söz sende beybibu topigin fakir kalma sebebi sen misin yoksa
Seninki belli yavrum siz kavga bile etmiyosunuz kus kalirda biseyden mahrum kaliriz diye
Hamidiye ictik biz yillardir simdi ayni sucumuzun baska bi suyunu denedik 2 aydir fiLn ondan aliyoruz cok hafif bi su aynen suyun tadi varVallahi çayım güldürmek için demiyorum inan hayatım trajikomik, anlatırken komik ama yaşarken isot tadında
Sipariş verecekseniz saka sudan verin herkese şiddetle öneriyorum hem aşırı hızlı geliyor hem de tadı güzel. Suyun tadı mı olurmuş deme su konusunda aşırı seçici yaptı duyularımı açtı benim o amip istilası
Yani sonucta bu hayati yasayan ikinizsiniz o yuzden disaridan birilerinin sozlerinin cok onemi yok kmseye bu laf soz soyleme iznjni de vermemek gerekhuy işteailesiyle çok rahat değil bu konularda. ailesiyle uğraşmak istemiyo, onların paranıza dikkat edin çok harcamayin demesinler diye:) ama bence gereksiz kasiyo kendini
Kiz yok valla aksam yemegi de yiyelm diyecekler diye korktuk esim de ben de dusunyaaaa iştecidden kimse evde yenek yapmiyo ki. pazartesi x arkadasla meksika yemeği yemeye gidiyo, salı y kişiyle yeni açılan yere, Çarşamba sehir dışından gelen arkadaşlarla fasila.... haftada bir gun anca yiyolar evde
zenginlerin malı gene çenemi yordu valla çaysen ben nasıl aşık atcaz onlarla ne mümkün
9 ayda biktim diyosann ciddimisin ya karisiuolar mi sizeAyy çok zor ya , valla bıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?