- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.621
Bu ara öyle konular yok ki kız ekşın filanKiz ikinizde etiketleyince çık o konulardan diyosunuz sandımyakalandim sandim hangi konular olduğunu söylememe gerek yok heralde
Cünüp münüp ben bilmem ki gizlaaa,ben suriii
Kizz vay çakal seniiBu ara öyle konular yok ki kız ekşın filan
Bak bendeki şans bi suriyeliye çarparım al başına belayı
Bigün siyah elbise giyinmiştim şal yaptım kırmızı bide gözüme de belirgin makyaj yapmıştımçıktım dışarı bi teyze bana bakıp bakıp duruyoo sonra durdu durdu kızım suriyeli msiin dedi ben şok bide Ankara da, suriyeli de olabilirdim zira her yerlerdeler neden öyle dedi anlamadım
Benzettiler de tutar götürürler valla samdanım benio zmn napcaz
Senin eglenmen icin o konulara ihtiyacin mi vaf sekerimŞöyle atlı matlı konu olsada eyylensekkşaha kalkmış olanından filan hemde
Valla bi ara o konular öyle çok hortluyordu kii bide geç saatlerdeKizz vay çakal seniitakip ediyosun demek sende ama aynen sadece bı tane okudum oda silmiş hanım abla açtığı konuyu,herkese de çemkirmis hiç zevkli değildi çıktım bende
Aman aman aman pu pu pu kalsın kalsn samdanımgelirsen yanimdan ayrılma nurgerçi Suriyelilerin de zenginleri var
Dimi ama kocam yeter banaaSenin eglenmen icin o konulara ihtiyacin mi vaf sekerim
AhahhahaaŞöyle atlı matlı konu olsada eyylensekkşaha kalkmış olanından filan hemde
Sen yine kontrol ediyormussun ben direk bakmak için dalıyorum be nurrValla bi ara o konular öyle çok hortluyordu kii bide geç saatlerdebi ara yine böyle olmaya başlamıştı, noluyo dedim kim hortlatıyo bu konuları meğersem erkekmiş
O gün bugündür ara ara kontrol ederim
Kiz ikinizde etiketleyince çık o konulardan diyosunuz sandımyakalandim sandim hangi konular olduğunu söylememe gerek yok heralde
Cünüp münüp ben bilmem ki gizlaaa,ben suriii
Yani sonucta bu hayati yasayan ikinizsiniz o yuzden disaridan birilerinin sozlerinin cok onemi yok kmseye bu laf soz soyleme iznjni de vermemek gerek
Kiz yok valla aksam yemegi de yiyelm diyecekler diye korktuk esim de ben de dusun
Dal tabi bazen çok değişik meselelerden acobo homolo kaldım mı diye soruyorlarSen yine kontrol ediyormussun ben direk bakmak için dalıyorum be nurrruhumda filan var heralde
Aman aman aman pu pu pu kalsın kalsn samdanım
Bizim yiğitler ne güne duruyor, sonradan zengin olalım biz
Saat 10 oldu kudurdunux iyiceneeee
Burdayimya kiz az evvel seni baska alintiladmyaDimi ama kocam yeter banaa
Hem sen burdasın da niye ses çıkarmıyon cayydan diye alıntı yapınca şaşırdım bian
O bosveremiyosa sen bosver cnm bildgni yapmaya devam et canini skmayakalamasak da seni günah keçisi seçtik
ama oralarda geziyomusun zaten
ben bunu anlatamiyorum size ne demek zor geliyo. herşey sıradan deyip gecistiriyoartık ugrasamicam. ne hali varsa görsün
akşam yemeğinde kim bilir ne yerlerdi bide
Burdayimya kiz az evvel seni baska alintiladmya
O bosveremiyosa sen bosver cnm bildgni yapmaya devam et canini skma
Dolar da nekii euro bilem veririz sen işte çeyrek verelim cicimTamam ama bu sefer alırım aylık 700 dolarınızı.Bana bedavaya başkanlık yaptırıyorsunuz macırım diyorum hala üstüme geliniyor bana para verin
İyi akşamlar güzeller ❤❤ sohbetiniz bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?