Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu ara öyle konular yok ki kız ekşın filan
Kizz vay çakal senii takip ediyosun demek sende ama aynen sadece bı tane okudum oda silmiş hanım abla açtığı konuyu,herkese de çemkirmis hiç zevkli değildi çıktım bende

gelirsen yanimdan ayrılma nur gerçi Suriyelilerin de zenginleri var

Kizz vay çakal senii takip ediyosun demek sende ama aynen sadece bı tane okudum oda silmiş hanım abla açtığı konuyu,herkese de çemkirmis hiç zevkli değildi çıktım bende
Valla bi ara o konular öyle çok hortluyordu kii bide geç saatlerde bi ara yine böyle olmaya başlamıştı, noluyo dedim kim hortlatıyo bu konuları meğersem erkekmiş
O gün bugündür ara ara kontrol ederim

Valla bi ara o konular öyle çok hortluyordu kii bide geç saatlerde bi ara yine böyle olmaya başlamıştı, noluyo dedim kim hortlatıyo bu konuları meğersem erkekmiş
O gün bugündür ara ara kontrol ederim
Sen yine kontrol ediyormussun ben direk bakmak için dalıyorum be nurr ruhumda filan var heralde

Kiz ikinizde etiketleyince çık o konulardan diyosunuz sandım yakalandim sandimhangi konular olduğunu söylememe gerek yok heralde

Cünüp münüp ben bilmem ki gizlaaa,ben suriii

yakalamasak da seni günah keçisi seçtik
ama oralarda geziyomusun zaten

Yani sonucta bu hayati yasayan ikinizsiniz o yuzden disaridan birilerinin sozlerinin cok onemi yok kmseye bu laf soz soyleme iznjni de vermemek gerek

ben bunu anlatamiyorum size ne demek zor geliyo. herşey sıradan deyip gecistiriyo artık ugrasamicam. ne hali varsa görsün

Kiz yok valla aksam yemegi de yiyelm diyecekler diye korktuk esim de ben de dusun

akşam yemeğinde kim bilir ne yerlerdi bide

Aman aman aman pu pu pu kalsın kalsn samdanım

Bizim yiğitler ne güne duruyor, sonradan zengin olalım biz

cici boşuna konusuyo demi baştan zenginini bul işte kaç senedir borç ödüyom iflahim kesildi. bi tatile gidemedim hala sonradan zengin oluruz diyo yok sana fakir koca sen zengin koca bul

Dimi ama kocam yeter banaa

Hem sen burdasın da niye ses çıkarmıyon cayy dan diye alıntı yapınca şaşırdım bian
Burdayimya kiz az evvel seni baska alintiladmya
O bosveremiyosa sen bosver cnm bildgni yapmaya devam et canini skma

Burdayimya kiz az evvel seni baska alintiladmya

O bosveremiyosa sen bosver cnm bildgni yapmaya devam et canini skma

valla öyle yapmak lazım da cay ucu bana dokunuyo beni de dahil etmis oluyo meseleye neyse boşverem demi

Tamam ama bu sefer alırım aylık 700 dolarınızı. Bana bedavaya başkanlık yaptırıyorsunuz macırım diyorum hala üstüme geliniyor bana para verin
Dolar da nekii euro bilem veririz sen işte çeyrek verelim cicim çok bonkör mu oldum ne

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…