- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.641
Haay maşallah ben bitanesi uğraşamıyorum seni düşünemiyorum bile9 aylığım daha
7 adet de görümcem var belirtmeden geçemiiiciiiim
Hosbuldum samdanim nasılsın canımhoşgeldin nihalim
Allah yardımcın olsun bacimmmm9 aylığım daha
7 adet de görümcem var belirtmeden geçemiiiciiiim
Poncigin demesiyle gorumcekAllah yardımcın olsun canım
Örümceklerle aran nasıl pardon görümcelerinle
AhahahsshsNormalde 9 ay çok kısa bir mühlet ama 7 görümce ile çok bile dayanmışsın. Bence artık yolları ayırma vaktiniz gelmiş olabilir bunu bir düşün
Bide nerden buldun 7 kız kardeşli adamı o da ayrı bir olay
Haay maşallah ben bitanesi uğraşamıyorum seni düşünemiyorum bile
Hosbuldum samdanim nasılsın canım❤❤ yine ekşınlı haller var sende
bak benim cevremde macir yok. hukukunuzu bilsem tövbe haşa der miydim tower falansana biz macir yapı kooperatifi falan kurariz. cici macir evleri diye hepisinin altına tukkan ve kapalı garaj yapariz.
@Kendinisevenbirii söz sende beybibu topigin fakir kalma sebebi sen misin yoksa
kız öyle deme cici. artık elektronik oluyo herşey. çarpışıp zengin bulma ihtimalini unutun. anca ikamet izni almaya çalışan suriyeliye carpar Allah muhafaza
yanımda otursunben zengin muhasebecileri zengin mükellefleri biliyorum artık az çok. sistemde açıklarını yakalar çağırırım yanıma tesadüfen ordaymis gibi yapar nur da
@HayatSevinceGuzel
Yok bu kız beceremeycek şamdanımBak bendeki şans bi suriyeliye çarparım al başına belayı
Bigün siyah elbise giyinmiştim şal yaptım kırmızı bide gözüme de belirgin makyaj yapmıştımçıktım dışarı bi teyze bana bakıp bakıp duruyoo sonra durdu durdu kızım suriyeli msiin dedi ben şok bide Ankara da, suriyeli de olabilirdim zira her yerlerdeler neden öyle dedi anlamadım
Benzettiler de tutar götürürler valla samdanım benio zmn napcaz
Bizim seni konularda basmamıza gerek mi var pamuğum.Kiz ikinizde etiketleyince çık o konulardan diyosunuz sandımyakalandim sandim hangi konular olduğunu söylememe gerek yok heralde
Cünüp münüp ben bilmem ki gizlaaa,ben suriii
En son otelli tatilimiz balayıydıcici boşuna konusuyo demibaştan zenginini bul işte kaç senedir borç ödüyom iflahim kesildi. bi tatile gidemedim hala sonradan zengin oluruz diyo yok sana fakir koca sen zengin koca bul
Benim de yok ama varmış gibi nefret ediyorum nedensizbenim görümcem yok ama görümce olma fikri bile kendimden soğutuyo
Bende görümcegimm valla 2 tane var bende debenim görümcem yok ama görümce olma fikri bile kendimden soğutuyo
Yok bu kız beceremeycek şamdanım
Şimdi suriyelinin de zengini var miniğim. Hele geçen hastahanede ablamla suriyeli bir çalışan gördük. Ağzımız te beyle açık kaldı
Adamda bir boy pos yemyeşil gözler minnacık burun kalemle çizilmiş gibiydidedik bu suriyeliyse bizden olsa olsa afrikalı olur
O yüzden suriyeli deyip geçme. Şamdanın yanına otur 8 saat, baş göz eder o seni uygun bir takiple. Sonra ver elini dünya turu. Ama korona bittikten sonra
Aynen canım bizde ekşınlar eksik olmazben eşittir eksin nihal
iyiyim çok şükür :) sen nasılsın bebeler nasıl:)
oğlanı uyutsam kocaya ucacam ama ucamiyomalçak irtifa devam ediyorum
Bizim seni konularda basmamıza gerek mi var pamuğum.Burda değilsen cinsellik kategorisindesindir zaten. Sesin kesilince ben nerde olduğunu tahmin ediyorum güzel konu olunca bize de ses et
En son otelli tatilimiz balayıydı
Iyi geceler samdanımşarjım %2 kızlarBehlül kaçar
iyi geceler
Ya bende takarim simdi sana takma bosver diyorum da insanin siniri bozulur haklisin ama bosverebiliyosan ne mutlu bosa huzurunuz bozulmasin dis mihraklar icinvalla öyle yapmak lazım da cay ucu bana dokunuyobeni de dahil etmis oluyo meseleye neyse boşverem demi
Vaysss samdanim gnduzku sinirin gecmisssben eşittir eksin nihal
iyiyim çok şükür :) sen nasılsın bebeler nasıl:)
oğlanı uyutsam kocaya ucacam ama ucamiyomalçak irtifa devam ediyorum
İyi geceler canımşarjım %2 kızlarBehlül kaçar
iyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?