Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosbuldum samdanim nasılsın canım❤❤ yine ekşınlı haller var sende

ben eşittir eksin nihal

iyiyim çok şükür :) sen nasılsın bebeler nasıl:)

oğlanı uyutsam kocaya ucacam ama ucamiyom alçak irtifa devam ediyorum

Yok bu kız beceremeycek şamdanım
Şimdi suriyelinin de zengini var miniğim. Hele geçen hastahanede ablamla suriyeli bir çalışan gördük. Ağzımız te beyle açık kaldı
Adamda bir boy pos yemyeşil gözler minnacık burun kalemle çizilmiş gibiydi dedik bu suriyeliyse bizden olsa olsa afrikalı olur
O yüzden suriyeli deyip geçme. Şamdanın yanına otur 8 saat, baş göz eder o seni uygun bir taliple. Sonra ver elini dünya turu. Ama korona bittikten sonra

Son düzenleme:
Kiz ikinizde etiketleyince çık o konulardan diyosunuz sandım yakalandim sandimhangi konular olduğunu söylememe gerek yok heralde

Cünüp münüp ben bilmem ki gizlaaa,ben suriii
Bizim seni konularda basmamıza gerek mi var pamuğum. Burda değilsen cinsellik kategorisindesindir zaten. Sesin kesilince ben nerde olduğunu tahmin ediyorum güzel konu olunca bize de ses et
cici boşuna konusuyo demi baştan zenginini bul işte kaç senedir borç ödüyom iflahim kesildi. bi tatile gidemedim hala sonradan zengin oluruz diyo yok sana fakir koca sen zengin koca bul
En son otelli tatilimiz balayıydı

demeyim dedim de cici doğru diyosun zenginleri de nasıl yakışıklı boylu poslu bizim oraya da geliyolar is yeri açmaya

ama nuru kendi haline birakmayalim. zengin bul dedik diye şimdi gider fasfakir bulur heyecan yapıp

ben eşittir eksin nihal

Aynen canım bizde ekşınlar eksik olmaz ay inşaallah hemen uyur da uçarsin. bu veletler yüzünden zaten sekteye uğruyor hep

Bizim seni konularda basmamıza gerek mi var pamuğum. Burda değilsen cinsellik kategorisindesindir zaten. Sesin kesilince ben nerde olduğunu tahmin ediyorum güzel konu olunca bize de ses et

En son otelli tatilimiz balayıydı

valla bizim de resmen pacalarimizdan fakirlik akıyo yahu

valla öyle yapmak lazım da cay ucu bana dokunuyo beni de dahil etmis oluyo meseleye neyse boşverem demi
Ya bende takarim simdi sana takma bosver diyorum da insanin siniri bozulur haklisin ama bosverebiliyosan ne mutlu bosa huzurunuz bozulmasin dis mihraklar icin

ben eşittir eksin nihal

Vaysss samdanim gnduzku sinirin gecmisss oglunda gec kalmis hep oyle olur zaten resmen hissediyolar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…