Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
demeyim dedim de cici doğru diyosun zenginleri de nasıl yakışıklı boylu poslu bizim oraya da geliyolar is yeri açmaya

ama nuru kendi haline birakmayalim. zengin bul dedik diye şimdi gider fasfakir bulur heyecan yapıp
Bu gözler ne suriyeliler gördü be şamdanım
Hatta benim şuana dek toplam 3 suriyeli öğrencim oldu. İlk ikisi kardeşti önceki okulumdaydı. İkisinde de sapsarı saçlar masmavi gözler. Alman kızı gibiydiler. Şimdiki sınıfımda da boylu poslu altın renk saçlı ela gözlü bir kız öğrencim var kızın kirpikleri kaşına değiyor.
Durum değerlendirmesi yapınca bizler daha çok suriyeliye benziyoruz bence
Suriyeliler gelince Türk adamlar karıları boşayıp boşuna suriyeli almadılar kendilerine

Kizlar ya bise anlaticam gobegme bakiyodum aksam uyuz ola ola kizim geldi anne hamilemisin kardesimmi var filan dedi guldurdu beni sonrrada dediki ama evlenmen lazim yine dedi evlendimya dedim tamam evlendin sonra hamile oldun ben dogdum 2.icjn yine evlenmeniz gerek dedi koptummm

Koptum
Kız çayım yoksa senin de mi şarjın bitti geçen günlerde hıııııı söyle bakalım göbek mi bebek mi

Koptum
Kız şamdan yoksa senin de mi şarjın bitti geçen günlerde hıııııı söyle bakalım göbek mi bebek mi
Cay yazacaktin herhalll
Öhom öhõm e tabi zaman zaman bizlerde sarj desarj oluyoruz
Uf yaa gobegmden nefret ediyormmm kesicem

Yesss yeni icadim nasil ama dha dogrusu samdan a ait telif hakki sarjm bitti gidiyoreee dedi kocasinin kollarina atti kendni ama anlamadikmi anladik
Mucit oldunuz ikiniz de çayım harikasiniz ee artık bu gece senin de şarjın biter icadın serefine

Cay yazacaktin herhalll
Öhom öhõm e tabi zaman zaman bizlerde sarj desarj oluyoruz
Uf yaa gobegmden nefret ediyormmm kesicem
Evet düzelttim ama düzeltmeden alıntılamışsın
Şarj %100 dolduysa bilemiyorum artık minik çay gelmiş olabilir bence

Kismett
Asiya gittinizmi naptinjz
Gittik canım ilk başta gitmeyecektik. Buz gibiydi sabah burda hava.Hemşire şu günler bı durulsun dedi ama sonra ya sokağa çıkma yasağı olursa diye düşündük hemşireyi aradım tekrar, gelin yapalım o zaman dedi. Başka bir hemşire arkadaşım da yaptır gecikmesin dedi. Donandik gittik. İnşaallah bulaşmamıştır bir şey. Zaten girişe barikat koymuşlar ateş ölçüyorlar. Tirsmadim değil

cici boşuna konusuyo demi baştan zenginini bul işte kaç senedir borç ödüyom iflahim kesildi. bi tatile gidemedim hala sonradan zengin oluruz diyo yok sana fakir koca sen zengin koca bul

İki memur güzel olmuyor mu ya samdanım
Hakikaten hiç üst hayaller kurmamamışım ya ben de hayata başka pembe taraftan bakıyorum galiba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…