- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.661
Teniii tebiii kesin sarjin bitmistir sarj olmaya gittmissindirşarjım %2 kızlarBehlül kaçar
iyi geceler
Bu gözler ne suriyeliler gördü be şamdanımdemeyim dedim de cici doğru diyosunzenginleri de nasıl yakışıklı boylu poslu bizim oraya da geliyolar is yeri açmaya
ama nuru kendi haline birakmayalim. zengin bul dedik diye şimdi gider fasfakir bulur heyecan yapıp
İyi geceler şamdanımşarjım %2 kızlarBehlül kaçar
iyi geceler
Hamilelere idari izin varken neden şarjı bitmesin kiTeniii tebiii kesin sarjin bitmistir sarj olmaya gittmissindir
KoptumKizlar ya bise anlaticam gobegme bakiyodum aksam uyuz ola ola kizim geldi anne hamilemisin kardesimmi var filan dedi guldurdu beni sonrrada dediki ama evlenmen lazim yine dedi evlendimya dedim tamam evlendin sonra hamile oldun ben dogdum 2.icjn yine evlenmeniz gerek dedi koptummm
Cay yazacaktin herhalllKoptum
Kız şamdan yoksa senin de mi şarjın bitti geçen günlerde hıııııı söyle bakalım göbek mi bebek mi
Yeni parola şarjım bittiKoptum
Kız çayım yoksa senin de mi şarjın bitti geçen günlerde hıııııı söyle bakalım göbek mi bebek mi
Yesss yeni icadim nasil ama dha dogrusu samdan a ait telif hakki sarjm bitti gidiyoreee dedi kocasinin kollarina atti kendni ama anlamadikmi anladikYeni parola şarjım bittimi
Ayyy bugün o kdr çok yoruldum kiKatıl bize hayatını yaşa gülom
Mucit oldunuz ikiniz de çayım harikasinizYesss yeni icadim nasil ama dha dogrusu samdan a ait telif hakki sarjm bitti gidiyoreee dedi kocasinin kollarina atti kendni ama anlamadikmi anladik
KismettMucit oldunuz ikiniz de çayım harikasinizer artık bu gece senin de şarjın biter icadın serefine
Evet düzelttim ama düzeltmeden alıntılamışsınCay yazacaktin herhalll
Öhom öhõm e tabi zaman zaman bizlerde sarj desarj oluyoruz
Uf yaa gobegmden nefret ediyormmm kesicem
Gittik canım ilk başta gitmeyecektik. Buz gibiydi sabah burda hava.Hemşire şu günler bı durulsun dedi ama sonra ya sokağa çıkma yasağı olursa diye düşündük hemşireyi aradım tekrar, gelin yapalım o zaman dedi. Başka bir hemşire arkadaşım da yaptır gecikmesin dedi. Donandik gittik. İnşaallah bulaşmamıştır bir şey. Zaten girişe barikat koymuşlar ateş ölçüyorlar. Tirsmadim değilKismett
Asiya gittinizmi naptinjz
Evet öyle belirlendi bu gece gülparemYeni parola şarjım bittimi
cici boşuna konusuyo demibaştan zenginini bul işte kaç senedir borç ödüyom iflahim kesildi. bi tatile gidemedim hala sonradan zengin oluruz diyo yok sana fakir koca sen zengin koca bul
Gel iyileştirem[
Ayyy bugün o kdr çok yoruldum ki
Katilcak yerlerim ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?