- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.681
Benimkinin de burnu küçükYok bu kız beceremeycek şamdanım
Şimdi suriyelinin de zengini var miniğim. Hele geçen hastahanede ablamla suriyeli bir çalışan gördük. Ağzımız te beyle açık kaldı
Adamda bir boy pos yemyeşil gözler minnacık burun kalemle çizilmiş gibiydidedik bu suriyeliyse bizden olsa olsa afrikalı olur
O yüzden suriyeli deyip geçme. Şamdanın yanına otur 8 saat, baş göz eder o seni uygun bir taliple. Sonra ver elini dünya turu. Ama korona bittikten sonra
Oyssss bütün agrilarm geçti gitti :)
Çok güzel oluyor. Bence denemeİki memur güzel olmuyor mu ya samdanım
Hakikaten hiç üst hayaller kurmamamışım ya ben de hayata başka pembe taraftan bakıyorum galiba
Ay blmiyorum cici ya aksam kizim annem hamile annem hamile diye dolandi hatta babasina kapiyi actik direk kardesim olucak baba biliyomusun dediEvet düzelttim ama düzeltmeden alıntılamışsın
Şarj %100 dolduysa bilemiyorum artık minik çay gelmiş olabilir bence
Benim şarjim full artıkEvet öyle belirlendi bu gece gülparemaman sen şarja dikkat et bebeler çok küçük
Insallah canim yani asilarin da vakti var yaptirilmasi iyi olmus biseu olmamistir onlem aliyorlar saglk kuruluslarnda az cokGittik canım ilk başta gitmeyecektik. Buz gibiydi sabah burda hava.Hemşire şu günler bı durulsun dedi ama sonra ya sokağa çıkma yasağı olursa diye düşündük hemşireyi aradım tekrar, gelin yapalım o zaman dedi. Başka bir hemşire arkadaşım da yaptır gecikmesin dedi. Donandik gittik. İnşaallah bulaşmamıştır bir şey. Zaten girişe barikat koymuşlar ateş ölçüyorlar. Tirsmadim değil
Yoğurtla bakışıp dururum, öyle mi ciciÇok güzel oluyor. Bence deneme
Ama zengin değil. Beni çıldırtmak mı istiyorsun senin sevdiceğin zengin değil.Benimkinin de burnu küçük
Aynen canım. Hemşire hanım korkma az önce çamaşır suyu ile silindi her yer dedi . Allah kerim artıkInsallah canim yani asilarin da vakti var yaptirilmasi iyi olmus biseu olmamistir onlem aliyorlar saglk kuruluslarnda az cok
Sende benim midemin kezzap ateşiyle yanmasını geçir gülomOyssss bütün agrilarm geçti gitti :)
Ama zengin değil. Beni çıldırtmak mı istiyorsun senin sevdiceğin zengin değil.
Kız çay var mı cidden ihtimal heyecanlandırma beniAy blmiyorum cici ya aksam kizim annem hamile annem hamile diye dolandi hatta babasina kapiyi actik direk kardesim olucak baba biliyomusun dediesimde tobestagfurullahh dedi 40 defa dersen olurmusya blmiyorum artk bu ay korkucam bu bidik kizin annem hamile sozlernden dolayi
Ben hamileyim zaten şarjım şarjlanmış benimBenim şarjim full artıkdün gece çok uykusuzdum yoksa gece baskını düzenlerdim ama eşim de uykusuz. Kerata kurtardı paçayı
Yok gulum ihtimal yok bizlik ama tedbir bizden gerisi Allah tan ya bu kiz da durduk yere bu aksam boyle laf cikardi icine mi dogdu napti cocugumun tedirgin oldum bu aydan hamile kaldimmi kalacammi acep diyeKız çay var mı cidden ihtimal heyecanlandırma beni
Bat ne zaman
Ah guzuum şimdi yüreğin pir pir atıyor. Durduk yere yüzünde bir gülümseme şapşik şapşikBenimkinin de burnu küçük
Ama sevdicek
Yok dün uykusuz kaldigim için bu gece ses etmeyecem urkmesin aslanımBen hamileyim zaten şarjım şarjlanmış benim
Dün gece kurtardı ama bu gece var gülparem
Adetine kaç gün var çayım. Olur mu olur belli olmazYok gulum ihtimal yok bizlik ama tedbir bizden gerisi Allah tan ya bu kiz da durduk yere bu aksam boyle laf cikardi icine mi dogdu napti cocugumun tedirgin oldum bu aydan hamile kaldimmi kalacammi acep diye
Ben benim herifin burnunu bile unuttum acaba nasıldıAh guzuum şimdi yüreğin pir pir atıyor. Durduk yere yüzünde bir gülümseme şapşik şapşiktadını çıkar. ❤
Evlenince geleceğin nokta ahan da bizleriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?