Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimkinin de burnu küçük

Evet düzelttim ama düzeltmeden alıntılamışsın
Şarj %100 dolduysa bilemiyorum artık minik çay gelmiş olabilir bence
Ay blmiyorum cici ya aksam kizim annem hamile annem hamile diye dolandi hatta babasina kapiyi actik direk kardesim olucak baba biliyomusun dedi esimde tobestagfurullahh dedi 40 defa dersen olurmusya blmiyorum artk bu ay korkucam bu bidik kizin annem hamile sozlernden dolayi

Insallah canim yani asilarin da vakti var yaptirilmasi iyi olmus biseu olmamistir onlem aliyorlar saglk kuruluslarnda az cok

Kız çay var mı cidden ihtimal heyecanlandırma beni
Bat ne zaman

Benim şarjim full artık dün gece çok uykusuzdum yoksa gece baskını düzenlerdim ama eşim de uykusuz. Kerata kurtardı paçayı
Ben hamileyim zaten şarjım şarjlanmış benim
Dün gece kurtardı ama bu gece var gülparem

Kız çay var mı cidden ihtimal heyecanlandırma beni
Bat ne zaman
Yok gulum ihtimal yok bizlik ama tedbir bizden gerisi Allah tan ya bu kiz da durduk yere bu aksam boyle laf cikardi icine mi dogdu napti cocugumun tedirgin oldum bu aydan hamile kaldimmi kalacammi acep diye

Ben hamileyim zaten şarjım şarjlanmış benim
Dün gece kurtardı ama bu gece var gülparem
Yok dün uykusuz kaldigim için bu gece ses etmeyecem urkmesin aslanım hadi ben uykusuz kaldım o neden uyumadiysa. Asi yüzünden uyumamış.

Yok gulum ihtimal yok bizlik ama tedbir bizden gerisi Allah tan ya bu kiz da durduk yere bu aksam boyle laf cikardi icine mi dogdu napti cocugumun tedirgin oldum bu aydan hamile kaldimmi kalacammi acep diye
Adetine kaç gün var çayım. Olur mu olur belli olmaz

Ah guzuum şimdi yüreğin pir pir atıyor. Durduk yere yüzünde bir gülümseme şapşik şapşik tadını çıkar. ❤

Evlenince geleceğin nokta ahan da bizleriz
Ben benim herifin burnunu bile unuttum acaba nasıldı
Tabi tek unuttuğum yeri burnu değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…