- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.701
Yok yaa oyle deme ben esimin gelecegi zaman hala heyecanlaniyorum gecikse icim kasvetleniyorAh guzuum şimdi yüreğin pir pir atıyor. Durduk yere yüzünde bir gülümseme şapşik şapşiktadını çıkar. ❤
Evlenince geleceğin nokta ahan da bizleriz
OkulsuzlukBu arada seninle doya doya sohbet ne guzelmis cici ya hep kisitli vaktin oluyordu dogal olarak
Bakma sen Gülnihalim benimkide odundan hallice ama napiim işte keyfini çıkarmaya çalışıyorumAh guzuum şimdi yüreğin pir pir atıyor. Durduk yere yüzünde bir gülümseme şapşik şapşiktadını çıkar. ❤
Evlenince geleceğin nokta ahan da bizleriz
5 nisan gprunuyo canim dha cokAdetine kaç gün var çayım. Olur mu olur belli olmaz
Sen ❤ benOkulsuzluk ♥ Ben
Benim içim hep kasvetli ben depresyondayım beni ellemeyinYok yaa oyle deme ben esimin gelecegi zaman hala heyecanlaniyorum gecikse icim kasvetleniyor
Çayım sen daha yumurtlama bile geçirmemiş olabilirsin.5 nisan gprunuyo canim dha cok
Zengin kocalı üye yokki topikte hepimiz açız yoksa derdim şu kıza buzdolabını at diye anca öyle aklın başına gelecekti ama nasip. Hepimizin açlıktan nefesi kokuyor
Olmamış bu
Pazar gunu ve bugun akintim oldu sandim ama belli olmaz ben eski pkolulardanim dogm sonrasi sukurler olsun hayatmda duzenli adet nedir ogrendim tiroit ilacmn da etkisi vardir tabi hepsi brbryle iliskili .Çayım sen daha yumurtlama bile geçirmemiş olabilirsin.
Çok zor be çayım bu adamlaUnuttugun yerleri tez elden hatirlamayi tanimayi ogretsin Rabbim sanaa B Brunello Cicinelli
Kiz suan hepimizi evi dolu ev hapsi olduk diye benceZengin kocalı üye yokki topikte hepimiz açız yoksa derdim şu kıza buzdolabını at diye anca öyle aklın başına gelecekti ama nasip. Hepimizin açlıktan nefesi kokuyor
Ahahaha işte çıkmamış aramızdan bi avcıZengin kocalı üye yokki topikte hepimiz açız yoksa derdim şu kıza buzdolabını at diye anca öyle aklın başına gelecekti ama nasip. Hepimizin açlıktan nefesi kokuyor
Akıntı yumurta akı gibi şeffafsa yumurtlamadır ama sarı ya da süt beyazı gibiyse bebe olabilirPazar gunu ve bugun akintim oldu sandim ama belli olmaz ben eski pkolulardanim dogm sonrasi sukurler olsun hayatmda duzenli adet nedir ogrendim tiroit ilacmn da etkisi vardir tabi hepsi brbryle iliskili .
Yavrucum ben sana didim eslermzn huyLri biraz benziyo hamileyken tedirgin olan kesimden bizinkler 3 5 ay dayanirjm olmemya ama benim keyfim yuzunden bebege bisey olursa omur boyu vicdan yaparimcilardan .... kimileri normal devM ediyor kjmileri de riskli olmasna ragmen esini iliskiye zorluyor insanlar cesit cesitÇok zor be çayım bu adamla. Ayzaymır olsam böyle unutamazdım. korona kapmışım gibi kaçıyor adam benden
Benim ona rağmen boşKiz suan hepimizi evi dolu ev hapsi olduk diye bence
Biliyorum yumurtlama akntisini ondandi bence cnmAkıntı yumurta akı gibi şeffafsa yumurtlamadır ama sarı ya da süt beyazı gibiyse bebe olabilir
Esime makarna al demstm aksam makarnalari kucaklamis gelmis .Benim ona rağmen boşyarın inşallah dolduracağız. Birkaç kutu yoğurt daha alırım bakışmaya
Bizimkilerin çeşiti bozuk son kullanma tarihleri geçmiş bizim çeşitlerinYavrucum ben sana didim eslermzn huyLri biraz benziyo hamileyken tedirgin olan kesimden bizinkler 3 5 ay dayanirjm olmemya ama benim keyfim yuzunden bebege bisey olursa omur boyu vicdan yaparimcilardan .... kimileri normal devM ediyor kjmileri de riskli olmasna ragmen esini iliskiye zorluyor insanlar cesit cesit
Ayy hadi bakalım. Sen boşuna şüphelenmezsin şarjlar fullenmiş demekkiBiliyorum yumurtlama akntisini ondandi bence cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?