- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.721
Dışarıdaki çocukların anası nasıl salıyor ya gerçekten hayret ediyorumEsime makarna al demstm aksam makarnalari kucaklamis gelmis .
Ya bende sabah tenha olur kalkasiya un ve seker alaym diyorum yarin hem bi hava alirdi cocuk ama tedirgginim kiza da uzuluyorum camdan cocklari izliyo habire disariya da aliskin ama anlatiyorum masallah gene de cikalim diye tutturmuyor
Hiç bilgim yok rahim ağzı yarası hakkında gülparem. Doktora danışmadın mı bu durumu?Kizlarr hazir akıntı konusu açılmisken boş gecmeyeyim
Bu rahimagzi yarasi olduktan sonra bende ara ara jel gibi yapışkan bir akıntı oluyor çok afedersiniz camasirdan toplayıp alınacak kıvamda. Bu neden olur
O zaman yoktu canım sonradan oldu ama geçen ay 1 kez bu ay da 1 kez oldu Ve takvime göre yumurtlama zamanları aşağı yukarı. Rahatsız edici derecede değil çok şükür.Hiç bilgim yok rahim ağzı yarası hakkında gülparem. Doktora danışmadın mı bu durumu?
Bu eve kapanma zamanları sonrasında nüfus patlaması oluyormuşDışarıdaki çocukların anası nasıl salıyor ya gerçekten hayret ediyorum
Yalnız herkes makarna un yağ stoğu yaptı. Sokağa çıkma yasağından 500 kg çıkacağız
Patlamaz mı nüfusBu eve kapanma zamanları sonrasında nüfus patlaması oluyormuşhayırlısı artık akşam haberlerde diyordu evde ailecek vakit geçirin yok kitap okuyun birbirinize zaman ayırın falan
Yumurta akına benziyorsa rengi ve kıvamı yumurtlamadır o gülparem. Ben yumurtlamamı hep o akıntı dan anlardım.O zaman yoktu canım sonradan oldu ama geçen ay 1 kez bu ay da 1 kez oldu Ve takvime göre yumurtlama zamanları aşağı yukarı. Rahatsız edici derecede değil çok şükür.
Ben de sıramı savdim cici elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorumPatlamaz mı nüfus
Eşi sağlık çalışanı ve polis olanların nüfusu her zamanki gibi patlayamıcak tabi. Bak bizim evin nüfusu 5 senelik evlilikte anca patladı onu da ne zorluklarla yaptık
Sokağa çıkma yasağı gelse polisler ve sağlık çalışanları evde olmayacak. Yine olan bize oldu neyse ben allahtan çoğalmışım zamanında
Sen hele ikiz patlattın. 2 kere sokağa çıkma yasağından muafsın. Biz tek yaptığımız için muafiyet sadece 1 yasaklıkBen de sıramı savdim cici elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum
Ay inşallah öyledir rengi pek benzemese de odur i umarımYumurta akına benziyorsa rengi ve kıvamı yumurtlamadır o gülparem. Ben yumurtlamamı hep o akıntı dan anlardım.
Yok be ben kendimden suphe etmedimde kizim durduk yerde kardesim olacak annem hamile diye evde donup durdu da ondan supheye dustumBizimkilerin çeşiti bozuk son kullanma tarihleri geçmiş bizim çeşitlerin
Ayy hadi bakalım. Sen boşuna şüphelenmezsin şarjlar fullenmiş demekki
Sıradaki gebelik haberi Nisan sonu mayıs başı demiştim acaba gidişat değişecek mi bakalım göreceğiz
Evet cicimm. Hakkını sonra kullanmayı unutma amaSen hele ikiz patlattın. 2 kere sokağa çıkma yasağından muafsın. Biz tek yaptığımız için muafiyet sadece 1 yasaklık
Saat 23. 33 tam şarj bitme saatleri gülparem. Bak ben hamile, sen lohusa,
Dönün vaaatlar verinnnen erotik saatlerde semazenler gibi dönsünler mi diloos
Aynen oyle ye otur ye otur valla nolcak halimiz blmiyorumDışarıdaki çocukların anası nasıl salıyor ya gerçekten hayret ediyorum
Yalnız herkes makarna un yağ stoğu yaptı. Sokağa çıkma yasağından 500 kg çıkacağız
Saat 23. 33 tam şarj bitme saatleri gülparem. Bak ben hamile, sen lohusa,HayatSevinceGuzel bekar. Anca biz oluruz bu saatte topikte. Yakın sigarları
Herşey bir şüpheyle başlarYok be ben kendimden suphe etmedimde kizim durduk yerde kardesim olacak annem hamile diye evde donup durdu da ondan supheye dustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?