Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dışarıdaki çocukların anası nasıl salıyor ya gerçekten hayret ediyorum
Yalnız herkes makarna un yağ stoğu yaptı. Sokağa çıkma yasağından 500 kg çıkacağız

Kizlarr hazir akıntı konusu açılmisken boş gecmeyeyim

Bu rahimagzi yarasi olduktan sonra bende ara ara jel gibi yapışkan bir akıntı oluyor çok afedersiniz camasirdan toplayıp alınacak kıvamda. Bu neden olur
Hiç bilgim yok rahim ağzı yarası hakkında gülparem. Doktora danışmadın mı bu durumu?

Hiç bilgim yok rahim ağzı yarası hakkında gülparem. Doktora danışmadın mı bu durumu?
O zaman yoktu canım sonradan oldu ama geçen ay 1 kez bu ay da 1 kez oldu Ve takvime göre yumurtlama zamanları aşağı yukarı. Rahatsız edici derecede değil çok şükür.

Yalnız herkes makarna un yağ stoğu yaptı. Sokağa çıkma yasağından 500 kg çıkacağız
Bu eve kapanma zamanları sonrasında nüfus patlaması oluyormuş hayırlısı artık akşam haberlerde diyordu evde ailecek vakit geçirin yok kitap okuyun birbirinize zaman ayırın falan

Bu eve kapanma zamanları sonrasında nüfus patlaması oluyormuş hayırlısı artık akşam haberlerde diyordu evde ailecek vakit geçirin yok kitap okuyun birbirinize zaman ayırın falan
Patlamaz mı nüfus
Eşi sağlık çalışanı ve polis olanların nüfusu her zamanki gibi patlayamıcak tabi. Bak bizim evin nüfusu 5 senelik evlilikte anca patladı onu da ne zorluklarla yaptık
Sokağa çıkma yasağı gelse polisler ve sağlık çalışanları evde olmayacak. Yine olan bize oldu neyse ben allahtan çoğalmışım zamanında

O zaman yoktu canım sonradan oldu ama geçen ay 1 kez bu ay da 1 kez oldu Ve takvime göre yumurtlama zamanları aşağı yukarı. Rahatsız edici derecede değil çok şükür.
Yumurta akına benziyorsa rengi ve kıvamı yumurtlamadır o gülparem. Ben yumurtlamamı hep o akıntı dan anlardım.

Ben de sıramı savdim cici elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum

Ben de sıramı savdim cici elimden gelenin en iyisini yaptığımı düşünüyorum
Sen hele ikiz patlattın. 2 kere sokağa çıkma yasağından muafsın. Biz tek yaptığımız için muafiyet sadece 1 yasaklık

Yok be ben kendimden suphe etmedimde kizim durduk yerde kardesim olacak annem hamile diye evde donup durdu da ondan supheye dustum

Aynen oyle ye otur ye otur valla nolcak halimiz blmiyorum
Cici inan kac gndur sokakta en az 10 cocuk oynuyor ben markete cikip gelmek icin dusunuyorm gitsem mi gitmesem mi diye

Yok be ben kendimden suphe etmedimde kizim durduk yerde kardesim olacak annem hamile diye evde donup durdu da ondan supheye dustum
Herşey bir şüpheyle başlar
Ki nerede olduğunu unutma Arizona eyaletindesin ve her an hamile kalabilirsin. Kocaya bile gerek yok biliyosun bunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…