- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.741
Kizi uyutmaya calisiyorum ama tlfnun sarji da bitti gecrcekten
Netfilxden 7 koğuşu izliozz salya sümük ortalık karıştı nihalimm
Sabah simit aşerdim sitenin altındaki pastahaneye kadar gittim. Korka korka. Geldim eve bir ciğerlerim kaldı yıkanmadık.Aynen oyle ye otur ye otur valla nolcak halimiz blmiyorum
Cici inan kac gndur sokakta en az 10 cocuk oynuyor ben markete cikip gelmek icin dusunuyorm gitsem mi gitmesem mi diye
Ay ne bileyim bı 5 6 dk oldu ses yok dedim acaba şarjı falan mı bitti nedirKizi uyutmaya calisiyorum ama tlfnun sarji da bitti gecrcekten
O zaman tam yerinde geldin biz de malum saatler dolayısıyla iyice coştuk. Şimdi moralin düzelirNetfilxden 7 koğuşu izliozz salya sümük ortalık karıştı nihalimmmola verdim mutfaktayim burnumu siliommm
Oha harbiden oha hala gun derdjndelerSabah simit aşerdim sitenin altındaki pastahaneye kadar gittim. Korka korka. Geldim eve bir ciğerlerim kaldı yıkanmadık.
Ama markette kadın makarna kalmamış diye üzülüyor gün yapacakmış çünkü misafirleri gelecekmiş .
Hepimiz ölücez. Gerçekten.
Anladık biz onuu
Ben cesaret edemedim izlemeyeNetfilxden 7 koğuşu izliozz salya sümük ortalık karıştı nihalimmmola verdim mutfaktayim burnumu siliommm
Deliye tas anma demisler
Karantinadaki hacıyı sağlık bakanlığı hergün arıyormuş evde misin diye de evet oğlum evdeyim mevlit yapıyoruz komşularla demiş yaOha harbiden oha hala gun derdjndeler
Bi akraba da durum paylasms misafirlerim geldi filan diye bildgn normal takiliyor millet ilginc ya arabayla 10 dk mesafede annemlere bile gitmiyorum ben
Mutfakta cay bulasklari vardi onlari topladm kizi uyutuyorum gec kaldi bu gece yatmak istemiyir bi yatsa uyuyacakta bakmAy ne bileyim bı 5 6 dk oldu ses yok dedim acaba şarjı falan mı bitti nedir
Neleri unuttuğumu yazsam şaşar kalırsın canım. Çok dertliyim bu konudasenmi unutkansın yaa hiç inanmam sen ben unuttuğumda bile bana hatırlatıyodun hep kurban olduğum çaydaşım benim iyiki varsıntabiki yazıcam kuzumm mutlaka hemde
Hosgeldn canimmm kizim uyusub tlf sarja takip gelecegmNeleri unuttuğumu yazsam şaşar kalırsın canım. Çok dertliyim bu konudasende iyi ki varsın çaydaşım ❤
Limonlum nolduNeleri unuttuğumu yazsam şaşar kalırsın canım. Çok dertliyim bu konudasende iyi ki varsın çaydaşım ❤
15 dk sonra adam gelecek mirandam. Ben böyle kaderin
O bebek kesin gelecek belliHosgeldn canimmm kizim uyusub tlf sarja takip gelecegm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?