Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynen oyle ye otur ye otur valla nolcak halimiz blmiyorum
Cici inan kac gndur sokakta en az 10 cocuk oynuyor ben markete cikip gelmek icin dusunuyorm gitsem mi gitmesem mi diye
Sabah simit aşerdim sitenin altındaki pastahaneye kadar gittim. Korka korka. Geldim eve bir ciğerlerim kaldı yıkanmadık.
Ama markette kadın makarna kalmamış diye üzülüyor gün yapacakmış çünkü misafirleri gelecekmiş .
Hepimiz ölücez. Gerçekten.

Jawlensky ben rahm agzi yarasi yaktirdim cock olaylarndan onceydi vucun direncinin dusmesi bile yarayi buyuturmus habern olsun
Ayrica benmki genc kizlgmdan beri olan biseymis o sekil kotu bi yaraydi yani ve ben kendmi bildim bileli akinti asiri olurdu her kizda oyle sanardi halbuki oyle deglmis yakildiktan sonra kuru olnca anladim sade yumurtlama gunleri yahut usutunce filan aknti olmasi gerekiuormus ..

Oha harbiden oha hala gun derdjndeler
Bi akraba da durum paylasms misafirlerim geldi filan diye bildgn normal takiliyor millet ilginc ya arabayla 10 dk mesafede annemlere bile gitmiyorum ben

Oha harbiden oha hala gun derdjndeler
Bi akraba da durum paylasms misafirlerim geldi filan diye bildgn normal takiliyor millet ilginc ya arabayla 10 dk mesafede annemlere bile gitmiyorum ben
Karantinadaki hacıyı sağlık bakanlığı hergün arıyormuş evde misin diye de evet oğlum evdeyim mevlit yapıyoruz komşularla demiş ya

senmi unutkansın yaa hiç inanmam sen ben unuttuğumda bile bana hatırlatıyodun hep kurban olduğum çaydaşım benim iyiki varsın tabiki yazıcam kuzumm mutlaka hemde
Neleri unuttuğumu yazsam şaşar kalırsın canım. Çok dertliyim bu konuda sende iyi ki varsın çaydaşım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…