Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uff kadın olmak zor vesselam

Ben cesaret edemedim izlemeye
Çok duygulu beee içim ağladı oyuncular mükemmel orda kız çocuğu varya cicim senin doğacak olan cici kızımıza benziyor aslında çok güzel tavsiye ederim güzelim

Uff kadın olmak zor vesselam
Oyle zorki seni korkutmak istemem ama kendine dikkat et 6 ayda 1 kontrole git yara buyumesin yara denilende ise rahim agzi erozyonu servisit dw deniyor icte tabi gorup bilmiyoruz ama yaktirma anim hic hic hos degil o yuzden normal dogmdan sogudum ben dogmhanede yakmisti bide ayy hic hatirlamak istemiyorumm

Çok duygulu beee içim ağladı oyuncular mükemmel orda kız çocuğu varya cicim senin doğacak olan cici kızımıza benziyor aslında çok güzel tavsiye ederim güzelim
Yaaaa
O kız yeğenime de tip olarak çok benziyor. İnşallah malum olmuştur sana diloşum
Çok ağlıyorum zaten azıcık daha ağlarsam gözler bavulu toplayıp gider diye korkuyorum

Tamam canım dikkat edeceğim. Giderim zage doktora. Çok zormuş seninki de geçmiş olsun

Ne yapacaksın düzenli kullanacaksın limonsuzum dikkat etmiyor musun kendine et yemiyor musun hiç?
Hoşbuldum tatlım hadi hayırlısı o zaman ☺
Çok çok unutkan oldum cicim sorma. Geçen kan vermiştim kanım b12 ve magnezyum um düşğkmüş ilaçlar verdi. Hatta iğne de verdi ne yapsam bilmiyorum

İş güç çocuklar derken giremedim. Eşim vardiyalı çalışıyor o evdeyken de giremiyorum
Bende okul tatilinden beri çadır kurdum resmen topiğe
Buluşamadık kavuşamadık bi. Leyla ile Mecnun gibi

Hoşbuldum tatlım hadi hayırlısı o zaman ☺
Çok çok unutkan oldum cicim sorma. Geçen kan vermiştim kanım b12 ve magnezyum um düşğkmüş ilaçlar verdi. Hatta iğne de verdi ne yapsam bilmiyorum
Tobe tobeeee geldm ahanda burdaym
Bende de b12 hep eksiktir dogmdan beri hafizam hic iyi degil benmde napicaz cnm bende blmiyorum

Pek yemiyorum ya hadi ilaç neyse de iğne için sağlık ocağına nasıl gidicem
Bende kara kara düşünüyorum.. Tetanoz vurulmam gerek. Cuma da ayrıntılı ultrason var. Nasıl gidicem

Ne yapacaksın düzenli kullanacaksın limonsuzum dikkat etmiyor musun kendine et yemiyor musun hiç?
Canim et yesekte vucudun emilimi almiyormus benim oyle mesela o yuzden takviye ilac igne vs olmak gerekiyor belli araliklarla kan verip takipte olmak gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…