- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.761
Uff kadın olmak zor vesselamJawlensky ben rahm agzi yarasi yaktirdim cock olaylarndan onceydi vucun direncinin dusmesi bile yarayi buyuturmus habern olsun
Ayrica benmki genc kizlgmdan beri olan biseymis o sekil kotu bi yaraydi yani ve ben kendmi bildim bileli akinti asiri olurdu her kizda oyle sanardi halbuki oyle deglmis yakildiktan sonra kuru olnca anladim sade yumurtlama gunleri yahut usutunce filan aknti olmasi gerekiuormus ..
Parola degil bu tam manasiyla gercek benjm deeel tlf sarji bitti ciciO bebek kesin gelecek belli
Çok duygulu beee içim ağladıBen cesaret edemedim izlemeye
Öfff hep böyle oluyor ya15 dk sonra adam gelecek mirandam. Ben böyle kaderin
Oyle zorki seni korkutmak istemem ama kendine dikkat et 6 ayda 1 kontrole git yara buyumesin yara denilende ise rahim agzi erozyonu servisit dw deniyor icte tabi gorup bilmiyoruz ama yaktirma anim hic hic hos degil o yuzden normal dogmdan sogudum ben dogmhanede yakmisti bide ayy hic hatirlamak istemiyorummUff kadın olmak zor vesselam
YaaaaÇok duygulu beee içim ağladıoyuncular mükemmel orda kız çocuğu varya cicim senin doğacak olan cici kızımıza benziyor aslında çok güzel tavsiye ederim güzelim
Hoşbuldum tatlımHosgeldn canimmm kizim uyusub tlf sarja takip gelecegm
Çok çok unutkan oldum cicim sorma. Geçen kan vermiştim kanım b12 ve magnezyum um düşğkmüş ilaçlar verdi. Hatta iğne de verdi ne yapsam bilmiyorumLimonlum noldu
Tamam canım dikkat edeceğim. Giderim zage doktora. Çok zormuş seninki de geçmiş olsunOyle zorki seni korkutmak istemem ama kendine dikkat et 6 ayda 1 kontrole git yara buyumesin yara denilende ise rahim agzi erozyonu servisit dw deniyor icte tabi gorup bilmiyoruz ama yaktirma anim hic hic hos degil o yuzden normal dogmdan sogudum ben dogmhanede yakmisti bide ayy hic hatirlamak istemiyorumm
Limonsuzum sen neden akşam daha usturuplu saatlerde gelmiyorsun hiçÖfff hep böyle oluyor yaneyse benimkinin de gelmesine az kaldı zaten
Hoşbuldum tatlımhadi hayırlısı o zaman ☺
Çok çok unutkan oldum cicim sorma. Geçen kan vermiştim kanım b12 ve magnezyum um düşğkmüş ilaçlar verdi. Hatta iğne de verdi ne yapsam bilmiyorum
İş güç çocuklar derken giremedim. Eşim vardiyalı çalışıyor o evdeyken de giremiyorumLimonsuzum sen neden akşam daha usturuplu saatlerde gelmiyorsun hiç
Pek yemiyorum yaNe yapacaksın düzenli kullanacaksın limonsuzumdikkat etmiyor musun kendine et yemiyor musun hiç?
Bende okul tatilinden beri çadır kurdum resmen topiğeİş güç çocuklar derken giremedim. Eşim vardiyalı çalışıyor o evdeyken de giremiyorum
Tobe tobeeee geldm ahanda burdaymHoşbuldum tatlımhadi hayırlısı o zaman ☺
Çok çok unutkan oldum cicim sorma. Geçen kan vermiştim kanım b12 ve magnezyum um düşğkmüş ilaçlar verdi. Hatta iğne de verdi ne yapsam bilmiyorum
Bende kara kara düşünüyorum.. Tetanoz vurulmam gerek. Cuma da ayrıntılı ultrason var. Nasıl gidicemPek yemiyorum yahadi ilaç neyse de iğne için sağlık ocağına nasıl gidicem
Canim et yesekte vucudun emilimi almiyormus benim oyle mesela o yuzden takviye ilac igne vs olmak gerekiyor belli araliklarla kan verip takipte olmak gerekiyorNe yapacaksın düzenli kullanacaksın limonsuzumdikkat etmiyor musun kendine et yemiyor musun hiç?
Virüsten sonra?? Ne zamanmış oYarın doktoru arayıp sorsam mı virüsten sonra gelip vurdursam diye
Yarın işlerimi erken bitirip senin için erken gelicemBende okul tatilinden beri çadır kurdum resmen topiğe
Buluşamadık kavuşamadık bi. Leyla ile Mecnun gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?