- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.781
Ne zamanKizlar sağlık bakanı açıklama yapacakmışhayırlı haberler inşaallah
Aman ne bileyim. Ne dediğimi biliyor muyum ki benVirüsten sonra?? Ne zamanmış o
Geyşam evde yarın da ben yokumYarın işlerimi erken bitirip senin için erken gelicem❤❤❤
Valla gercekten hamilelern de isi zor bu donemde hastanelere mecburen girmek zorundasiniz onlem alip ellerinizi biyere olabildikce degmeden gidip gelceksiniz artk canim gitmeme gbi bi durumun yok cnku .Bende kara kara düşünüyorum.. Tetanoz vurulmam gerek. Cuma da ayrıntılı ultrason var. Nasıl gidicem
KoptumAman ne bileyim. Ne dediğimi biliyor muyum ki ben
trt haberde yazıyor az sonra açıklama yapacak diye..Ne zaman
Simdi mi yapacak cnm dun gece de bu saatlerde yapmisti ama pek hayirli seyler demeyecek gbme geliyo yaKizlar sağlık bakanı açıklama yapacakmışhayırlı haberler inşaallah
Ah bi bilsemTobe tobeeee geldm ahanda burdaym
Bende de b12 hep eksiktir dogmdan beri hafizam hic iyi degil benmde napicaz cnm bende blmiyorum
Maske ve eldiven takıp taksiyle gideceksin mecbur kuzumBende kara kara düşünüyorum.. Tetanoz vurulmam gerek. Cuma da ayrıntılı ultrason var. Nasıl gidicem
Bak şimdi yaaGeyşam evde yarın da ben yokum
Bu nasıl kader. Kahpe kader
İyi haberdir inşAllah yaAz sonra trt haberde yazıyor az sonra açıklama yapacak diye..
İlk demişti vakalar ülkemizde de olabilir olmayacak diye kesinlik yok diye. Onun ertesi vaka tespit haberi gelmişti. Korkuyorum artıkSimdi mi yapacak cnm dun gece de bu saatlerde yapmisti ama pek hayirli seyler demeyecek gbme geliyo ya
Mecbur gidicezValla gercekten hamilelern de isi zor bu donemde hastanelere mecburen girmek zorundasiniz onlem alip ellerinizi biyere olabildikce degmeden gidip gelceksiniz artk canim gitmeme gbi bi durumun yok cnku .
Kesin vaka sayısı 100 oldutrt haberde yazıyor az sonra açıklama yapacak diye..
İnşaallah canimİyi haberdir inşAllah ya
Az kaldı kuzum bende gidicem eşim gelecekLimonsuzzcay gel sen gel erkenden bizlwr de burayiz cay iceriz sohbet ederi kenetlenelm su zor gnlerde hepimiz evde tikiliyiz zten
Ya cocgyla markete cikip gelen varmi sabah ciksammi
İyiyim nanam hoşgeldin
Allah korusun insallah dikkat ederk gidip geleceksin mecburen canim napicanMecbur gidicez
Hadi kontroller muayenehanede. Benim doktor geçti ya muayenehaneye iyi olmuş meğer. Çünkü oraya en azından hasta gelmiyor geliş sebebi belli risk hastahane ortamından daha düşük. Ama ayrıntılı ultrason hastahanede çekilecek. Nasıl giricem içeriye cuma. Tetanoz için sağlık ocağına nasıl gidicem hiç bilmiyorum. Bir yere demesem bile 14 gün bekle dur semptom başlayacak mı
Yarin cmhurbaskani aciklama yapacakya ben yasak gelecek diye dusunuyrm ama bakim gene gogsume karalar oturdu gece aciklamasalar bari su haberleri saglk bakani hep gece ackliyorya gece dha zor oluyor sanki yaKesin vaka sayısı 100 olduyada sokağa çıkma yasağı başlayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?