Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende kara kara düşünüyorum.. Tetanoz vurulmam gerek. Cuma da ayrıntılı ultrason var. Nasıl gidicem
Valla gercekten hamilelern de isi zor bu donemde hastanelere mecburen girmek zorundasiniz onlem alip ellerinizi biyere olabildikce degmeden gidip gelceksiniz artk canim gitmeme gbi bi durumun yok cnku .

Tobe tobeeee geldm ahanda burdaym
Bende de b12 hep eksiktir dogmdan beri hafizam hic iyi degil benmde napicaz cnm bende blmiyorum
Ah bi bilsem
Bende kara kara düşünüyorum.. Tetanoz vurulmam gerek. Cuma da ayrıntılı ultrason var. Nasıl gidicem
Maske ve eldiven takıp taksiyle gideceksin mecbur kuzum
Geyşam evde yarın da ben yokum
Bu nasıl kader. Kahpe kader
Bak şimdi yaa
Az sonra trt haberde yazıyor az sonra açıklama yapacak diye..
İyi haberdir inşAllah ya

Simdi mi yapacak cnm dun gece de bu saatlerde yapmisti ama pek hayirli seyler demeyecek gbme geliyo ya
İlk demişti vakalar ülkemizde de olabilir olmayacak diye kesinlik yok diye. Onun ertesi vaka tespit haberi gelmişti. Korkuyorum artık

Valla gercekten hamilelern de isi zor bu donemde hastanelere mecburen girmek zorundasiniz onlem alip ellerinizi biyere olabildikce degmeden gidip gelceksiniz artk canim gitmeme gbi bi durumun yok cnku .
Mecbur gidicez
Hadi kontroller muayenehanede. Benim doktor geçti ya muayenehaneye iyi olmuş meğer. Çünkü oraya en azından hasta gelmiyor geliş sebebi belli risk hastahane ortamından daha düşük. Ama ayrıntılı ultrason hastahanede çekilecek. Nasıl giricem içeriye cuma. Tetanoz için sağlık ocağına nasıl gidicem hiç bilmiyorum. Bir yere demesem bile 14 gün bekle dur semptom başlayacak mı

Limonsuzzcay gel sen gel erkenden bizlwr de burayiz cay iceriz sohbet ederi kenetlenelm su zor gnlerde hepimiz evde tikiliyiz zten

Ya cocgyla markete cikip gelen varmi sabah ciksammi
Az kaldı kuzum bende gidicem eşim gelecek ben hep evdeyim kuzum ama eşin gidemez mi markete

Allah korusun insallah dikkat ederk gidip geleceksin mecburen canim napican

Kizlar profil msjlarna baktm 89 yasnda bi kisinin oldugunu yazmislar ama dogrumu blmiyorum

Kesin vaka sayısı 100 oldu yada sokağa çıkma yasağı başlayacak
Yarin cmhurbaskani aciklama yapacakya ben yasak gelecek diye dusunuyrm ama bakim gene gogsume karalar oturdu gece aciklamasalar bari su haberleri saglk bakani hep gece ackliyorya gece dha zor oluyor sanki ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…