- 12 Haziran 2019
- 19.822
- 122.276
- 598
- 37
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.801
Ölen olmuşBaşladı konuşmaya
İyiyim cicegim seni merak ettim bir ugrayayım dedim böcegin nasıl yok degilmi bir yaramazlıkİyiyim nanam hoşgeldin
Napıyosun kuzum?
Muhtemel onu söyleyecekAllah korusun insallah dikkat ederk gidip geleceksin mecburen canim napican
Kizlar profil msjlarna baktm 89 yasnda bi kisinin oldugunu yazmislar ama dogrumu blmiyorum
Agliycammm yaa inanamiyorummm cok hizla cpgaliyor98 olmuş vaka
Evet .. ölmüş..Muhtemel onu söyleyecek
Nanam biz iyiyiz ama bu korona belasına depresyona girdim inanİyiyim cicegim seni merak ettim bir ugrayayım dedim böcegin nasıl yok degilmi bir yaramazlık
98 kisi olmus. 89 yasinda bir erkek ölmüş..Ne diyor bana da anlatın izleyemiyorum
98 vaka olmuş sanirim. ilk vaka konan 89 yaşındaki erkek biri ölmüşNe diyor bana da anlatın izleyemiyorum
Çin temaslı çalışanından bulaşmış 89 yaşındaymış ölen amcaNe diyor bana da anlatın izleyemiyorum
Demin dedim kesin 100 oldu ölü söyleyecek dedim. Çıktı iştemoralim com bozuk kaldim burda evime gidicem okulu bile birakirim ben 98 vaka var 1 de ölü
cok moralim bozuk allahim napcaz yaDemin dedim kesin 100 oldu ölü söyleyecek dedim. Çıktı işte
nerden çıkti bu arkadaş. bence sokağa çıkma yasağı gelmeli. kimsenin umurunda değil. herkes sokaklarda. gıda, eczane gibi haller dışinda sokaga cikma yasagi gelmezse felaket olacakÇin temaslı çalışanından bulaşmış 89 yaşındaymış ölen amca
98 kisi olmus. 89 yasinda bir erkek ölmüş..
98 vaka olmuş sanirim. ilk vaka konan 89 yaşındaki erkek biri ölmüşÇinli bir calisanindan kapmış
Fenalık geliyeahhhhÇin temaslı çalışanından bulaşmış 89 yaşındaymış ölen amca
Kuzum hadi kk dan çık senDemin dedim kesin 100 oldu ölü söyleyecek dedim. Çıktı işte
Okulu bıraktığın çok iyi olmuş ayparem gerekirse dondur yine de gitme kapan evinecok moralim bozuk allahim napcaz ya
Psikolojinize cok dikkat edin vücut direnciniz düser strese girmeyin cicegim aman diyeyim grip gibi düsünün tedbirlerinizi alın icinizi rahat tutun bunuda atlatacaz insallahNanam biz iyiyiz ama bu korona belasına depresyona girdim inan
Sende ne var ne yok ♥
ÇıkmamKuzum hadi kk dan çık sen❤
Vaka 98 e yukselmis olen kisi 89 yasindaymis virusu cin temasli calisanindan almisNe diyor bana da anlatın izleyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?