- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.821
Nanam baksana ölen bile olmuş. Evin içinde bile güvende hissetmiyorumPsikolojinize cok dikkat edin vücut direnciniz düser strese girmeyin cicegim aman diyeyim grip gibi düsünün tedbirlerinizi alın icinizi rahat tutun bunuda atlatacaz insallah
Bu kadar bilgi yeter balım sana. Hadi lütfen. Bak bende gidiyorum. Kendinize iyi bakın sizi seviyorumÇıkmam
bilinçli olmak o kadar önemli ki. bugun italyada arastirma gorevlisi bir kadinin videosunu izledim. kadin diyor milanonun karantinaya alinacagi ogrenilince herkes baska sehirlere kacti hastalik yayildi diyor. bunun icin vakalarin oldugu sehirlerin aciklanmamasi cok isabetli bir karar bence. dusunsenize istanbulda milyonlarin turkiyeye yayildigini. akli selim olmaliyizFenalık geliyeahhhh
Geliyorlar soldan soldan
Ama 50 yaş altının ölme riski %2 imiş. Çocuklar %0 mış.
Yaşlılar pek kurtulamıyor demişlerdi
Ordan da bir 100 kişi tespit edilir. 2 3 hafta içinde bin kişi olacak.Vaka 98 e yukselmis olen kisi 89 yasindaymis virusu cin temasli calisanindan almis
Yakinlari ve akrabalari taranmaktaymis
Sen iki canlısın bebegim sendeki taze hücreler öyle kuvvetliki allahın izniyle hicbirsey olmayacak kendini korkutup durmaktan vazgec direncini düsürürsen senide bulur unutma sen kuvvetli akıllı bir annesinNanam baksana ölen bile olmuş. Evin içinde bile güvende hissetmiyorum
Tamam limonsuzum geyşam yolda zaten çıkıcam şimdiBu kadar bilgi yeter balım sana. Hadi lütfen. Bak bende gidiyorum. Kendinize iyi bakın sizi seviyorum ❤❤❤❤❤❤
Carpintim basladi panik atak anksiyete filan olcaz zaten bu gidisle biseuler olacak bizlereNanam baksana ölen bile olmuş. Evin içinde bile güvende hissetmiyorum
yanbe salak gerizekalı millet hala geziolar watspatwn durum atıyorlar ya yasak gelsin ne gelirse gelsin ciden okulu bırakırım gerekirseOkulu bıraktığın çok iyi olmuş ayparem gerekirse dondur yine de gitme kapan evine
İnşallahhhh NanamSen iki canlısın bebegim sendeki taze hücreler öyle kuvvetliki allahın izniyle hicbirsey olmayacak kendini korkutup durmaktan vazgec direncini düsürürsen senide bulur unutma sen kuvvetli akıllı bir annesin
cici sakin ol. evde kal ve eşin dısardan gelince temizligine dikkat edin. gececek insallah bugunlerdeTamam limonsuzum geyşam yolda zaten çıkıcam şimdiAllaha emanet ol,
Hamile birinde olsa bebek zarar görür gibime geliyor öldürmesedePozitof cikanlarin buyuk kismi iyilesmeyle sonuclaniyor demis B Brunello Cicinelli
Evet cicegim dısardan geldikleri gibi dusa sokuyoruz onları sıcak suyla tüm bakterileri atıyorlar üzerindenİnşallahhhh Nanam ♥
Eşimin işi çok korkutuyor beni. 500 kişi dip dibeler herkesle temas halindeler. Hep aynı polis otobüsünde seyahat halindeler. Allaha emanetiz artık diyecek birşey gerçekten yok
Evet nanamEvet cicegim dısardan geldikleri gibi dusa sokuyoruz onları sıcak suyla tüm bakterileri atıyorlar üzerindenAllaha emanet olun aybalam
Aminn bitanemYaaaa
O kız yeğenime de tip olarak çok benziyor. İnşallah malum olmuştur sana diloşum
Çok ağlıyorum zaten azıcık daha ağlarsam gözler bavulu toplayıp gider diye korkuyorum
Gelir gelmez duşa falan giriyor dikkat ediyoruz ama bilmiyorum zuhalim. Nasıl bir felakete uğradık aklım almıyor. Kadında bugün markette günüm vardı makarna kalmamış diye ağlanıyorducici sakin ol. evde kal ve eşin dısardan gelince temizligine dikkat edin. gececek insallah bugunlerde
kuzum kana buluşmıyor ki. solunum yollarına yerleşiyor. kendini korkutmana gerek yok. gerekli tedbirleri al yeterHamile birinde olsa bebek zarar görür gibime geliyor öldürmesede
Kuzum bizzat doktor soyledi sana gecen aksam da yazdim anne koronovirus olrsa bebek de olur mu dendi hayir dedi doktor hatta sezeryan olmak zorunda diye biseyde sozkonysu olmaz normal dogum deneyebilir dedi. Her kafadan ses ckiyo km dogru konusuyo bilemiyorz da bunu diyen dktordu haberlerde cikti cnmHamile birinde olsa bebek zarar görür gibime geliyor öldürmesede
İyi geceler cici..Kuzularım geyşam geldi herkese iyi geceler Allaha emanet olun. Moraller gitti yine gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?