Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzularım geyşam geldi herkese iyi geceler Allaha emanet olun. Moraller gitti yine gitti
Sigara kullananlarda bilmem kac kat dha risk varmis cnm kullanmayanlar da bi nebze rahat olabilir ne kdr olabilirsek valla moral filan kalmadi hadi uyu uyuyablrsen carpjntim var
Aksamdan beri cok glduk eglendik sonu boyle oldu napalimmm kizlar saglik olsun insallah saglikli olalim hepimizzzz

kızlar telefonu sarja taktim. benim oğlan bişey yuttu

düğme mi oyuncak parçası mi anlayamadik hastaneye götürmek istemiyorum kesinlikle. o yüzden bi iki gün beklicez. inşallah kakasinda çıkar yarın

virüs için de belliydi yani bu saatte ne açıklayacak
yarın ben kamu binalarının bı kısmının kapatılması, belli islemlerin ertelenmesi süresinin uzatılmasını falan bekliyorum. idari izin, okul tatilinin uzamasi, sokağa çıkma yasağı falan gelir gibi

Allah yardımcımız olsun

Geçmiş olsun canım inşaallah çıkar da hastaneye gitmek zorunda kalmazsınız. Benim kız da düşüp duruyor. Dur diyorum durmuyor. Hastaneye gidilecek gibi değil bugün sağlık ocağına gittim şimdi 14 gün tetikte olacağım

sağol canım inşallah gece uyandi ağladı biraz burnu tikaliydi onu açtık. yemek borusuna takıldığı için mi agladi burnu tıkalı olduğu için mi anlamadik. ama sonra güzel uyudu.

inşallah bugün çıkar cidden hastaneye gidilecek durumda değil ortam inşallah siz de sorunsuz atlatirsiniz

Aynennn Vallahiii
Bakın K Kendinisevenbirii yee att dedi, şah dedi kaçtı gitti
Evet K Kendinisevenbirii kk birinci noteri hep gittiler niyeeee? Çünkü sarjlari bittiiii
Hakkaten şahlanmış at istiyorum dedi ondan beridir ses seda yok K Kendinisevenbirii
Anladık biz onuu
Corona belası yüzünden sevişmek bile içimden gelmeyecek artik dün biz ucarken sağlık bakanı da ayrı ucurmus açıklamasıyla
Sonumuz hayr olsun...

Corona belası yüzünden sevişmek bile içimden gelmeyecek artik dün biz ucarken sağlık bakanı da ayrı ucurmus açıklamasıyla
Sonumuz hayr olsun...
Gerçekten nolacak nasıl olacak bilemiyorum saat 2 de cumhurbaşkanı açıklama yapacakmış bakalım....

Gülüm nasıl oldun?
Günaydın kızlar

Samdanım geçmiş olsun

Geçmiş olsun samdanım nasıl oldu oğlun

Ben de görmedim limonsuzum, ilk olacak herhalde.
Çok geç kaldı çok. Onu dinleyen çok büyük bi kesim var. Daha önce çıkın diyince nasıl çıktılarsa şimdi de evden çıkmayın deseydi çıkmazlardı. Büyük kayıp.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…