- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.841
Sigara kullananlarda bilmem kac kat dha risk varmis cnm kullanmayanlar da bi nebze rahat olabilir ne kdr olabilirsek valla moral filan kalmadi hadi uyu uyuyablrsen carpjntim varKuzularım geyşam geldi herkese iyi geceler Allaha emanet olun. Moraller gitti yine gitti
Geçmiş olsun canım inşaallah çıkar da hastaneye gitmek zorunda kalmazsınız. Benim kız da düşüp duruyor. Dur diyorum durmuyor. Hastaneye gidilecek gibi değil bugün sağlık ocağına gittim şimdi 14 gün tetikte olacağımkızlar telefonu sarja taktim. benim oğlan bişey yuttu
düğme mi oyuncak parçası mi anlayamadikhastaneye götürmek istemiyorum kesinlikle. o yüzden bi iki gün beklicez. inşallah kakasinda çıkar yarın
virüs için de belliydi yani bu saatte ne açıklayacak
yarın ben kamu binalarının bı kısmının kapatılması, belli islemlerin ertelenmesi süresinin uzatılmasını falan bekliyorum. idari izin, okul tatilinin uzamasi, sokağa çıkma yasağı falan gelir gibi
Allah yardımcımız olsun
Kiyamam sana ya canım caydasim benim çay lav yuNeleri unuttuğumu yazsam şaşar kalırsın canım. Çok dertliyim bu konudasende iyi ki varsın çaydaşım ❤
Geçmiş olsun canım inşaallah çıkar da hastaneye gitmek zorunda kalmazsınız. Benim kız da düşüp duruyor. Dur diyorum durmuyor. Hastaneye gidilecek gibi değil bugün sağlık ocağına gittim şimdi 14 gün tetikte olacağım
Corona dan beterler vallahi ,Haay maşallah ben bitanesi uğraşamıyorum seni düşünemiyorum bile
Sağol canım , coronadan beklentim eksilmeleri yönündeAllah yardımcın olsun bacimmmm
Corona belası yüzünden sevişmek bile içimden gelmeyecek artikAnladık biz onuu
Gerçekten nolacak nasıl olacak bilemiyorumCorona belası yüzünden sevişmek bile içimden gelmeyecek artikdün biz ucarken sağlık bakanı da ayrı ucurmus açıklamasıyla
Sonumuz hayr olsun...
Daha önce görmedim. İlk açıklaması mı?Gerçekten nolacak nasıl olacak bilemiyorumsaat 2 de cumhurbaşkanı açıklama yapacakmış bakalım....
Gülüm nasıl oldun?Sigara kullananlarda bilmem kac kat dha risk varmis cnm kullanmayanlar da bi nebze rahat olabilir ne kdr olabilirsek valla moral filan kalmadi hadi uyu uyuyablrsen carpjntim var
Aksamdan beri cok glduk eglendik sonu boyle oldu napalimmm kizlar saglik olsun insallah saglikli olalim hepimizzzz
Ben de görmedim limonsuzum, ilk olacak herhalde.Daha önce görmedim. İlk açıklaması mı?
Corona yanlarında ne kiCorona dan beterler vallahi ,
Günaydın kuzum ❤❤Günaydıın
Samdanım geçmiş olsunkızlar telefonu sarja taktim. benim oğlan bişey yuttu
düğme mi oyuncak parçası mi anlayamadikhastaneye götürmek istemiyorum kesinlikle. o yüzden bi iki gün beklicez. inşallah kakasinda çıkar yarın
yarın ben kamu binalarının bı kısmının kapatılması, belli islemlerin ertelenmesi süresinin uzatılmasını falan bekliyorum. idari izin, okul tatilinin uzamasi, sokağa çıkma yasağı falan gelir gibi
Allah yardımcımız olsun
Geçmiş olsun samdanımkızlar telefonu sarja taktim. benim oğlan bişey yuttu
Allah yardımcımız olsun
Çok geç kaldı çok. Onu dinleyen çok büyük bi kesim var. Daha önce çıkın diyince nasıl çıktılarsa şimdi de evden çıkmayın deseydi çıkmazlardı. Büyük kayıp.Ben de görmedim limonsuzum, ilk olacak herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?