- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.861
Sahi ben bi Fahrettin Koca'yı gördüm hep.Çok geç kaldı çok. Onu dinleyen çok büyük bi kesim var. Daha önce çıkın diyince nasıl çıktılarsa şimdi de evden çıkmayın deseydi çıkmazlardı. Büyük kayıp.
Bende öyle düşünüyorum çaydasım vaka sayısı 4-5 iken anında sokağa çıkma yasağı koymalıydı bak fransaya helal olsun anında sokağa çıkma yasağı koydu askerleri dikti sokaklara tedbir almaları için bizimde öyle yapmamız lazımdı..Çok geç kaldı çok. Onu dinleyen çok büyük bi kesim var. Daha önce çıkın diyince nasıl çıktılarsa şimdi de evden çıkmayın deseydi çıkmazlardı. Büyük kayıp.
Samdanım geçmiş olsun
Geçmiş olsun samdanımnasıl oldu oğlun
Ne açıklama gelecek merak ediyorum.Bende öyle düşünüyorum çaydasım vaka sayısı 4-5 iken anında sokağa çıkma yasağı koymalıydı bak fransaya helal olsun anında sokağa çıkma yasağı koydu askerleri dikti sokaklara tedbir almaları için bizimde öyle yapmamız lazımdı..
Valla yasak koyuyorum demeli açıklamasında yani daha fazla geç kalınmadan kuzum..Ne açıklama gelecek merak ediyorum.
Cidden kaç gündür kimse yok ortalarda.
Sahi ben bi Fahrettin Koca'yı gördüm hep.
Geçen biri yazmış ilk defa bi bakan işini hakkıyla yapıyor diye.Bende öyle düşünüyorum çaydasım vaka sayısı 4-5 iken anında sokağa çıkma yasağı koymalıydı bak fransaya helal olsun anında sokağa çıkma yasağı koydu askerleri dikti sokaklara tedbir almaları için bizimde öyle yapmamız lazımdı..
Bizi bişey kesmez kardeş diyor heesağol imzosum
valla yuttugundan beri yaramazlığa ful devam nurama biz baya stres olduk hastaneye de gidememenin stresi var
Evet ben calisiyorum canım kendi işimiz bugünde geldik ama yarından itibaren gelmeyi düşünmüyoruz.Günaydın arkadaşlar ,
Nasılsınız ? aranız da calısan varmı işlerinize devam edıyormusunuz
Ayy istemsiz güldüm vallahi limonsuzum son cümlene, sinirler bozuldu artık.Geçen biri yazmış ilk defa bi bakan işini hakkıyla yapıyor diye.
Gerçekten de çok yanlış hareket edildi, özellikle bu konuda. Her fırsatta kamera önüne geçiliyor. Asıl olması gereken buydu.
Sabırlı olun sakin olun geçecek falan der herhalde.
Balım nasıl yasak gelecek. İnsanlar çalışıyor ve akşam evine geliyor. Günlerde gezenleri demiyorum bile zaten. Ama çalışanlar evde durunca maaşları ödenmeye devam etmeli ki sarsılmasınlar. Var mı öyle bir imkan bizde.?Valla yasak koyuyorum demeli açıklamasında yani daha fazla geç kalınmadan kuzum..
Aynen öyle imzoşum, ciddi bi yasak gerek bari daha çoğalmadan. Olan oldu zaten de daha vakit kaybetmeden..Valla yasak koyuyorum demeli açıklamasında yani daha fazla geç kalınmadan kuzum..
Bizde dün erken cıktık 1 saat bılgısayarlarıda aldık yanımıza bugun gelmeyız dıye ama mısafır gelecekmıs ısyerıne o yuzden geldık ayrıca acıklama yok dıye rahat davrandı patron ama bugun acıklama yapılacakmıs bakalım hayırlısıEvet ben calisiyorum canım kendi işimiz bugünde geldik ama yarından itibaren gelmeyi düşünmüyoruz.
Ya kusuruma bakma da ne işiydi canımEvet ben calisiyorum canım kendi işimiz bugünde geldik ama yarından itibaren gelmeyi düşünmüyoruz.
Ben okudum , güzel yazmış ama icraat lazımBalım nasıl yasak gelecek. İnsanlar çalışıyor ve akşam evine geliyor. Günlerde gezenleri demiyorum bile zaten. Ama çalışanlar evde durunca maaşları ödenmeye devam etmeli ki sarsılmasınlar. Var mı öyle bir imkan bizde.?
O değilde Seda Sayan ne güzel yazmış gördün mü?
Merhaba oğlunuz ne yuttu ?sağol imzosum
valla yuttugundan beri yaramazlığa ful devam nurama biz baya stres olduk hastaneye de gidememenin stresi var
Gördüm çaydasım ve doğru konuşuyor yani kesinlikle davutoğlu da diyor faturalar ertelenmeli diye keşke yapsalar hala avmde fink atanlar var kafelerde çayını yudumlayan kahvaltı yapanları görüyorumBalım nasıl yasak gelecek. İnsanlar çalışıyor ve akşam evine geliyor. Günlerde gezenleri demiyorum bile zaten. Ama çalışanlar evde durunca maaşları ödenmeye devam etmeli ki sarsılmasınlar. Var mı öyle bir imkan bizde.?
O değilde Seda Sayan ne güzel yazmış gördün mü?
Aynen kuzum aynen.Aynen öyle imzoşum, ciddi bi yasak gerek bari daha çoğalmadan. Olan oldu zaten de daha vakit kaybetmeden..
Bugün açıklama yapicak tayyip 2 de bekliyorum valla.. yasak koymalı kesinlikle...Bizde dün erken cıktık 1 saat bılgısayarlarıda aldık yanımıza bugun gelmeyız dıye ama mısafır gelecekmıs ısyerıne o yuzden geldık ayrıca acıklama yok dıye rahat davrandı patron ama bugun acıklama yapılacakmıs bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?