Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geç kaldı çok. Onu dinleyen çok büyük bi kesim var. Daha önce çıkın diyince nasıl çıktılarsa şimdi de evden çıkmayın deseydi çıkmazlardı. Büyük kayıp.
Bende öyle düşünüyorum çaydasım vaka sayısı 4-5 iken anında sokağa çıkma yasağı koymalıydı bak fransaya helal olsun anında sokağa çıkma yasağı koydu askerleri dikti sokaklara tedbir almaları için bizimde öyle yapmamız lazımdı..

Ne açıklama gelecek merak ediyorum.
Cidden kaç gündür kimse yok ortalarda.

Sahi ben bi Fahrettin Koca'yı gördüm hep.
Geçen biri yazmış ilk defa bi bakan işini hakkıyla yapıyor diye.
Gerçekten de çok yanlış hareket edildi, özellikle bu konuda. Her fırsatta kamera önüne geçiliyor. Asıl olması gereken buydu.
Sabırlı olun sakin olun geçecek falan der herhalde.

sağol imzosum

valla yuttugundan beri yaramazlığa ful devam nur ama biz baya stres olduk hastaneye de gidememenin stresi var
Bizi bişey kesmez kardeş diyor hee
İnşallah bişey olmaz samdanım sıkıntı olacak olsa sabaha kadar rahatsız olurdu herhalde. Stres yapmayın ama bak bakalım gün içinde bi.
Kardeşimin de burnuna leblebi kaçmıştı bi kere

Ayy istemsiz güldüm vallahi limonsuzum son cümlene, sinirler bozuldu artık.
He valla aynen öyle Bi açıklama düşündüm bende.

Valla yasak koyuyorum demeli açıklamasında yani daha fazla geç kalınmadan kuzum..
Balım nasıl yasak gelecek. İnsanlar çalışıyor ve akşam evine geliyor. Günlerde gezenleri demiyorum bile zaten. Ama çalışanlar evde durunca maaşları ödenmeye devam etmeli ki sarsılmasınlar. Var mı öyle bir imkan bizde.?
O değilde Seda Sayan ne güzel yazmış gördün mü?

Evet ben calisiyorum canım kendi işimiz bugünde geldik ama yarından itibaren gelmeyi düşünmüyoruz.
Bizde dün erken cıktık 1 saat bılgısayarlarıda aldık yanımıza bugun gelmeyız dıye ama mısafır gelecekmıs ısyerıne o yuzden geldık ayrıca acıklama yok dıye rahat davrandı patron ama bugun acıklama yapılacakmıs bakalım hayırlısı

Ben okudum , güzel yazmış ama icraat lazım

sağol imzosum

valla yuttugundan beri yaramazlığa ful devam nur ama biz baya stres olduk hastaneye de gidememenin stresi var
Merhaba oğlunuz ne yuttu ?
Kardeşim geldi aklıma annem saçını boyarken boya şişesinin kapagının ucunda kucuk bı parca var burnuna sokmustu cok korkmustuk o zaman

Gördüm çaydasım ve doğru konuşuyor yani kesinlikle davutoğlu da diyor faturalar ertelenmeli diye keşke yapsalar hala avmde fink atanlar var kafelerde çayını yudumlayan kahvaltı yapanları görüyorum yani çaydasım fransa gibi yapmazsak sonumuz iyi değil 1 ay dayanmamiz lazim buna.. devlet de bi zahmet ödemeleri faturaları durduracak artık.

Bugün açıklama yapicak tayyip 2 de bekliyorum valla.. yasak koymalı kesinlikle...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…