Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşAllah canım benim marketler 3 güne inecek diye bişey okudum. Çok saçma geldi. Herkeste maske yok sonuçta. Düşünsene evinde kal diyecekler ama marketlere doluşacak insanlar.

Günaydın balım nasılsın
İyiyimm limonsuzumm ne olsunnn yeni uyandım :) kahvaltı yapacağım birazdan, sonra da eşimin yanına gidicem.. kaç gündür evde tek gideyim göreyim biraz adam kendini karantinaya kapattı

sen nasılsın, ne var ne yok

benim kardeşim de findik sokmuştu
gece uyandi ağladı ama sonra uyudu bilemiyorum ki
ama kahvaltı yapmadı nurum. sadece süt içti

benim kardeşim de findik sokmuştu
gece uyandi ağladı ama sonra uyudu bilemiyorum ki
ama kahvaltı yapmadı nurum. sadece süt içti
Nefes alması yutkunmasında filan bi sorun var mı samdanım geceden beri
İşte bak böyle olunca insan da şaşırıyor dimi ne yapacağını. Hadi normal hastalıklar evde bi şekilde atlatılır da ani bi durum olunca hastaneye gitmeye bile korkar durumdayız şuan.
İnşallah bugün kendiliğinden çıkıverir

Merhaba oğlunuz ne yuttu ?
Kardeşim geldi aklıma annem saçını boyarken boya şişesinin kapagının ucunda kucuk bı parca var burnuna sokmustu cok korkmustuk o zaman

anlayamadik. ağzından almaya çalışırken oyun sandı heyecan yaptı. guleyim derken yuttu
önce para dedi. şimdi de düğme diyo kaka yapmasını ve ordan çıkarmasını temenni ediyoruz

İyi ne olsun canım gündem peşindeyizeşinin testi negatif diye okudum canım?

anlayamadik. ağzından almaya çalışırken oyun sandı heyecan yaptı. guleyim derken yuttu
önce para dedi. şimdi de düğme diyo kaka yapmasını ve ordan çıkarmasını temenni ediyoruz
İnşAllah çıkar gülüm ya. Ya bilemedim ama sağlık ocağını veya 112 i mi arayıp bilgi alsan

aynen öyle nurum ya

elma verdim kahvaltı yapmayınca, elmayi yiyo. gece de nefes alamadi midesi falan bulandi ama burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı var benim oglanda. dün gece de vardı. şimdi yemek borusuna yuttuğu şey mi takıldı burundan mi rahatsizdi anlayamadik burnunu serum fizyolojikle açtık. biraz ağladı falan sonra uyudu baya güzel.

beklemedeyiz nurum ya. ben göçmenler yabancı uyruklular cok diye devlet hastanesine götürmüyodum burda şimdi hiç goturemem özel dahil

Samdanim çok geçmiş olsun canım benim
Mevsimsel grip olabilir cnm normal
Canım çocuklar hemn hasta oluyor keşke hiç olmasalar

Aslında burnunu temizleyince uyuduysa samdanım bu iyi bişey, orda kalmış olsa devam ederdi herhalde ama limonsuzun dediği gibi bi arayıp bilgi alınabilir aslında. Kıyamam ya.

Aynenn aynenn. Ben de hastaneye gitmeyi hiç sevmiyorum çok çok hasta olmadıkça hiiç gitmem. Bakıyorum bizden çok yabancı var sahiden. Şimdi bile içim kalktı vallahi.

Yok samdanm biraz bekleyin bakalım tuvalet kontrolü yap aynen dediğin gibi.

Samdanim çok geçmiş olsun canım benim
Mevsimsel grip olabilir cnm normal
Canım çocuklar hemn hasta oluyor keşke hiç olmasalar

ay dilosum yuttuğu şeyi çıkarsın da grip falan umrumda değil inan çok sağol kuzum kaka bekliyorum sabahtan beridir

idari izin gelirse , maaş kesintisi olacakmı

yok canım idari izinde maaş kesintisi olmaz. ama ben kamuda çalışıyorum memurum. özelde idari izin nasil oluyo bilmiyorum.

mesela biz kreş ödemesi yapmaya devam ediyoruz. kres büyük ihtimalle çalışanlara maas veriyo izinli olsalar da. arkadaşımın annesini önce ücretsiz izne ayırmışlar. sonra çıkış vermişler. sizin belli mi nasıl olacağı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…