- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.881
Umarım mantıklı birşeyler yaparlar artık ,Bugün açıklama yapicak tayyip 2 de bekliyorum valla.. yasak koymalı kesinlikle...
İnşAllah canım benimGördüm çaydasım ve doğru konuşuyor yani kesinlikle davutoğlu da diyor faturalar ertelenmeli diye keşke yapsalar hala avmde fink atanlar var kafelerde çayını yudumlayan kahvaltı yapanları görüyorumyani çaydasım fransa gibi yapmazsak sonumuz iyi değil 1 ay dayanmamiz lazim buna.. devlet de bi zahmet ödemeleri faturaları durduracak artık.
Günaydın balım nasılsınGünaydınnnn kuzularrrrrr
İyiyimm limonsuzumm ne olsunnn yeni uyandım :) kahvaltı yapacağım birazdan, sonra da eşimin yanına gidicem.. kaç gündür evde tekGünaydın balım nasılsın
Günaydın arkadaşlar ,
Nasılsınız ? aranız da calısan varmı işlerinize devam edıyormusunuz
Bizi bişey kesmez kardeş diyor hee
İnşallah bişey olmaz samdanım sıkıntı olacak olsa sabaha kadar rahatsız olurdu herhalde.Stres yapmayın ama bak bakalım gün içinde bi.
Kardeşimin de burnuna leblebi kaçmıştı bi kere
Nefes alması yutkunmasında filan bi sorun var mı samdanım geceden beribenim kardeşim de findik sokmuştu
gece uyandi ağladı ama sonra uyudu bilemiyorum ki
ama kahvaltı yapmadı nurum. sadece süt içti
Merhaba oğlunuz ne yuttu ?
Kardeşim geldi aklıma annem saçını boyarken boya şişesinin kapagının ucunda kucuk bı parca var burnuna sokmustu cok korkmustuk o zaman
İyi ne olsun canım gündem peşindeyizİyiyimm limonsuzumm ne olsunnn yeni uyandım :) kahvaltı yapacağım birazdan, sonra da eşimin yanına gidicem.. kaç gündür evde tekgideyim göreyim biraz adam kendini karantinaya kapattı
sen nasılsın, ne var ne yok
İnşAllah çıkar gülüm ya. Ya bilemedim ama sağlık ocağını veya 112 i mi arayıp bilgi alsananlayamadik. ağzından almaya çalışırken oyun sandı heyecan yaptı. guleyim derken yuttu
önce para dedi. şimdi de düğme diyokaka yapmasını ve ordan çıkarmasını temenni ediyoruz
Nefes alması yutkunmasında filan bi sorun var mı samdanım geceden beri
İşte bak böyle olunca insan da şaşırıyor dimi ne yapacağını. Hadi normal hastalıklar evde bi şekilde atlatılır da ani bi durum olunca hastaneye gitmeye bile korkar durumdayız şuan.
İnşallah bugün kendiliğinden çıkıverir
İnşAllah çıkar gülüm ya. Ya bilemedim ama sağlık ocağını veya 112 i mi arayıp bilgi alsan
Samdanim çok geçmiş olsun canım benimaynen öyle nurum ya
elma verdim kahvaltı yapmayınca, elmayi yiyo. gece de nefes alamadi midesi falan bulandi ama burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı var benim oglanda. dün gece de vardı. şimdi yemek borusuna yuttuğu şey mi takıldı burundan mi rahatsizdi anlayamadikburnunu serum fizyolojikle açtık. biraz ağladı falan sonra uyudu baya güzel.
beklemedeyiz nurum ya. ben göçmenler yabancı uyruklular cok diye devlet hastanesine götürmüyodum burdaşimdi hiç goturemem özel dahil
Aslında burnunu temizleyince uyuduysa samdanım bu iyi bişey, orda kalmış olsa devam ederdi herhalde ama limonsuzun dediği gibi bi arayıp bilgi alınabilir aslında. Kıyamam ya.aynen öyle nurum ya
elma verdim kahvaltı yapmayınca, elmayi yiyo. gece de nefes alamadi midesi falan bulandi ama burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı var benim oglanda. dün gece de vardı. şimdi yemek borusuna yuttuğu şey mi takıldı burundan mi rahatsizdi anlayamadikburnunu serum fizyolojikle açtık. biraz ağladı falan sonra uyudu baya güzel.
beklemedeyiz nurum ya. ben göçmenler yabancı uyruklular cok diye devlet hastanesine götürmüyodum burdaşimdi hiç goturemem özel dahil
Samdanim çok geçmiş olsun canım benim
Mevsimsel grip olabilir cnm normal
Canım çocuklar hemn hasta oluyor keşke hiç olmasalar
idari izin gelirse , maaş kesintisi olacakmıben yıllık izin almıştım. idari izin gelmesini bekliyorum2 yaşında çocuğum var kresi 30 marta kadar tatil.
idari izin gelirse , maaş kesintisi olacakmı
gecmıs olsun , cocuklar cok dıkkat etsekde yapıyorlar boyle seyler maleserfanlayamadik. ağzından almaya çalışırken oyun sandı heyecan yaptı. guleyim derken yuttu
önce para dedi. şimdi de düğme diyokaka yapmasını ve ordan çıkarmasını temenni ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?