Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

en son sekiz aylıkken gittik devlet hastanesine ama bebekler için çok tehlikeli yer nurum ya. başka yerleri bilmiyorum ama İstanbul rezillik içinde

bi bebek bakim odasi var. aynı anda 10 kisiden fazla bebegini emziriyo alt degsitiriyo tahlil için idrar gaita bekliyo. havalandirma yok tepis tepis adim atacak yer yok

bız de dun bılgısayarları eve goturduk aksam dısarı cıkma yasagı vs olursa evden devam ederiz dıye ,
ama bugun mısafır gelecekmıs buraya geldık sabahtan mecburen ne olacak bılmıyorum ,
galıba patron cumhurbaskanının acıklamasını beklıyor cıkmayın dısarı dese evden calısırız ama kesıntıyle ılgılı fıkrım yok acıkcası

İnşAllah canım benim marketler 3 güne inecek diye bişey okudum. Çok saçma geldi. Herkeste maske yok sonuçta. Düşünsene evinde kal diyecekler ama marketlere doluşacak insanlar.
çaydaşım derya baykal örgü maske yapımı tarifi verdi okadar güzelki çiçek falanda örüp dikiyo maskeye çokda şık aksesuar niyetine takası geliyo insanın içine peçeteyide koyuyo ördüğü maskenin peçeteyi sık sık değiştirip hijyenik olmasını sağlıyosun bu şekilde harika bişey ya..

Aynen öyle aynen, samdanım. Sanki sağlıklı gidip hasta geleceksin gibi bi yer.

İyi ne olsun canım gündem peşindeyizeşinin testi negatif diye okudum canım?
Evet canım negatif, hasta ama raporlu.. bende de bebiş var diye sana da geçmesin orda kalmaya devam et sen dedi bende pazar gnünden beri kayınvalidemdym, yeter da kocamı özledim

Yani giriş çıkış yasaklansın herkes kalsın olduğu yerde. Geldiğin yerde virüs var e geleceğin yerde de virüs var. Nedir yani.
sanki vaka sayısı açıklandığında giriş çıkışlar kapatıldı dendi diye hatırlıyorum ama hala gelen var anlam veremiyorum şu şeymanın sevgiliisi mesela geldiği günden beri ne karantinaya alındı ne bişe yapıldı fink fink geziyorlar ortalıkta bukadar saçmalık olmaz yaa.. az önce bi video izledim dün gece yurtdışından gelen bikaç grup karantinaya alınmış otobüsle götürülüyor.. bi ekip geliyor aracı durduruyor içlerinden bitane kızı alıyorlar herkes tepki gösteriyo bu hanfendiyi nerye götürüyosunuz karantina altında kendisi diyor kimse cevap vermiyor video çeken sadece diyorki artık hangi vekilin kızıysa torpil geçiliyor diyor.. gerçek olabiilirmi bilmiyorum yani gerçekse eğer durum vahim bişey diyemiyorum..

Ama bu şekilde korunmuyorsun ki sadece sende varsa bulaştırmazsın. Gerçi bu da güzel.
canım otomotiv sektörü bizimki ben muhasebeye bakıyorum abimler ve babamlarla beraberiz.
Allah kolaylıklar versin işleriniz rast gelsin balım. Baştan deseydin araba almadan önce sana danışırdım
Baş aşağıya sağa sola salla çocuğu kuzum çabuk gelir kakası
Kız o öyle yapınca gelen bişey değil

araba alcağınızdan haberim olaydı mutlaka derdim çaydaşım aklında bulunsun yinede

Aynen onu ben de gördüm imzoşum. Üst makamlardan birinin kızı sivil havacılık müdürü mü neydi. Öyle yazıyordu yani.

Sabahta yine bi yerlerden geleceklerolacakmış, havalimanından alınıp karantina bölgesine götürüleceklermiş gibi bi haber duydum TV'de. E onların da umreden gelenlerden farkı ne ki. Hiç kimse gelmemeli ve tabi buradan da çıkış aynı şekilde. Ama işte.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…