- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.901
Aslında burnunu temizleyince uyuduysa samdanım bu iyi bişey, orda kalmış olsa devam ederdi herhalde ama limonsuzun dediği gibi bi arayıp bilgi alınabilir aslında. Kıyamam ya.
Aynenn aynenn. Ben de hastaneye gitmeyi hiç sevmiyorum çok çok hasta olmadıkça hiiç gitmem. Bakıyorum bizden çok yabancı var sahiden. Şimdi bile içim kalktı vallahi.
Yok samdanm biraz bekleyin bakalım tuvalet kontrolü yap aynen dediğin gibi.
bız de dun bılgısayarları eve goturduk aksam dısarı cıkma yasagı vs olursa evden devam ederiz dıye ,yok canım idari izinde maaş kesintisi olmaz. ama ben kamuda çalışıyorum memurum. özelde idari izin nasil oluyo bilmiyorum.
mesela biz kreş ödemesi yapmaya devam ediyoruz. kres büyük ihtimalle çalışanlara maas veriyo izinli olsalar da. arkadaşımın annesini önce ücretsiz izne ayırmışlar. sonra çıkış vermişler. sizin belli mi nasıl olacağı
gecmıs olsun , cocuklar cok dıkkat etsekde yapıyorlar boyle seyler maleserf
çaydaşım derya baykal örgü maske yapımı tarifi verdi okadar güzelki çiçek falanda örüp dikiyo maskeye çokda şık aksesuar niyetine takası geliyo insanın içine peçeteyide koyuyo ördüğü maskenin peçeteyi sık sık değiştirip hijyenik olmasını sağlıyosun bu şekilde harika bişey ya..İnşAllah canım benimmarketler 3 güne inecek diye bişey okudum. Çok saçma geldi. Herkeste maske yok sonuçta. Düşünsene evinde kal diyecekler ama marketlere doluşacak insanlar.
Aynen öyle aynen, samdanım. Sanki sağlıklı gidip hasta geleceksin gibi bi yer.en son sekiz aylıkken gittik devlet hastanesine ama bebekler için çok tehlikeli yer nurum ya. başka yerleri bilmiyorum ama İstanbul rezillik içinde
bi bebek bakim odasi var. aynı anda 10 kisiden fazla bebegini emziriyo alt degsitiriyo tahlil için idrar gaita bekliyo. havalandirma yok tepis tepis adim atacak yer yok
canım otomotiv sektörü bizimki ben muhasebeye bakıyorum abimler ve babamlarla beraberiz.Ya kusuruma bakma da ne işiydi canım
Evet canım negatif, hasta ama raporlu.. bende de bebiş var diye sana da geçmesin orda kalmaya devam et sen dediİyi ne olsun canım gündem peşindeyizeşinin testi negatif diye okudum canım?
günaydın ponçiğimmGünaydınnnn kuzularrrrrr
en azından güzel bi haberr buuEvet canım negatif, hasta ama raporlu.. bende de bebiş var diye sana da geçmesin orda kalmaya devam et sen dedibende pazar gnünden beri kayınvalidemdym, yeter da kocamı özledim
bende çok sinirleniyorum bu duruma nurum.Hala yurtdışından neden insanlar gelip duruyor anlamıyorum mesela. Virüs aynı virüs her yerde var.
Neden alınıyor anlamıyorum da.
günaydın aşkilopummgünaydınnnnnnnnn ballarrrrr
Yani giriş çıkış yasaklansın herkes kalsın olduğu yerde. Geldiğin yerde virüs var e geleceğin yerde de virüs var. Nedir yani.bende çok sinirleniyorum bu duruma nurum.
Baş aşağıya sağa sola salla çocuğu kuzum çabuk gelir kakasıay dilosum yuttuğu şeyi çıkarsın da grip falan umrumda değil inançok sağol kuzum kaka bekliyorum sabahtan beridir
sanki vaka sayısı açıklandığında giriş çıkışlar kapatıldı dendi diye hatırlıyorum ama hala gelen var anlam veremiyorum şu şeymanın sevgiliisi mesela geldiği günden beri ne karantinaya alındı ne bişe yapıldı fink fink geziyorlar ortalıkta bukadar saçmalık olmaz yaa.. az önce bi video izledim dün gece yurtdışından gelen bikaç grup karantinaya alınmış otobüsle götürülüyor.. bi ekip geliyor aracı durduruyor içlerinden bitane kızı alıyorlar herkes tepki gösteriyo bu hanfendiyi nerye götürüyosunuz karantina altında kendisi diyor kimse cevap vermiyor video çeken sadece diyorki artık hangi vekilin kızıysa torpil geçiliyor diyor.. gerçek olabiilirmi bilmiyorum yani gerçekse eğer durum vahim bişey diyemiyorum..Yani giriş çıkış yasaklansın herkes kalsın olduğu yerde. Geldiğin yerde virüs var e geleceğin yerde de virüs var. Nedir yani.
aşkilopum benimm iyiyim çok şükür fıstığmm sen nasılsınGünaydınaskilopummm nasılsın
Ama bu şekilde korunmuyorsun ki sadece sende varsa bulaştırmazsın. Gerçi bu da güzel.çaydaşım derya baykal örgü maske yapımı tarifi verdi okadar güzelki çiçek falanda örüp dikiyo maskeye çokda şık aksesuar niyetine takası geliyo insanın içine peçeteyide koyuyo ördüğü maskenin peçeteyi sık sık değiştirip hijyenik olmasını sağlıyosun bu şekilde harika bişey ya..
Allah kolaylıklar versin işleriniz rast gelsin balım. Baştan deseydin araba almadan önce sana danışırdımcanım otomotiv sektörü bizimki ben muhasebeye bakıyorum abimler ve babamlarla beraberiz.
Kız o öyle yapınca gelen bişey değilBaş aşağıya sağa sola salla çocuğu kuzum çabuk gelir kakası
araba alcağınızdan haberim olaydı mutlaka derdim çaydaşımAma bu şekilde korunmuyorsun ki sadece sende varsa bulaştırmazsın. Gerçi bu da güzel.
Allah kolaylıklar versin işleriniz rast gelsin balım. Baştan deseydin araba almadan önce sana danışırdım
Kız o öyle yapınca gelen bişey değil
Aynen onu ben de gördüm imzoşum. Üst makamlardan birinin kızı sivil havacılık müdürü mü neydi. Öyle yazıyordu yani.sanki vaka sayısı açıklandığında giriş çıkışlar kapatıldı dendi diye hatırlıyorum ama hala gelen var anlam veremiyorum şu şeymanın sevgiliisi mesela geldiği günden beri ne karantinaya alındı ne bişe yapıldı fink fink geziyorlar ortalıkta bukadar saçmalık olmaz yaa.. az önce bi video izledim dün gece yurtdışından gelen bikaç grup karantinaya alınmış otobüsle götürülüyor.. bi ekip geliyor aracı durduruyor içlerinden bitane kızı alıyorlar herkes tepki gösteriyo bu hanfendiyi nerye götürüyosunuz karantina altında kendisi diyor kimse cevap vermiyor video çeken sadece diyorki artık hangi vekilin kızıysa torpil geçiliyor diyor.. gerçek olabiilirmi bilmiyorum yani gerçekse eğer durum vahim bişey diyemiyorum..
Ben de iyim ballll kahvaltı yapıyorummaşkilopum benimm iyiyim çok şükür fıstığmm sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?