Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kimin kızı kimin evladı olursa olsn herkesin olduğu yerde kalması lazım haa geldilermi türkiyeye yine kimin kızı olursa olsun karantina altında tutulması lazım yok bu böyle olmiycak nurum yaa senin benim hayatımızı riske atıp duruyorlar ben gidişatı iyi görmüyorum tek umudum cunhurbaşkanının bugünki yapıcak olan açıklamasına kaldık inşallah sokağa çıkma yasağı koyar

Dün video da gördüm hacılar kaçmak için polisle çatıştı karantinada dur desen ne olacak. Bi de bunlara evinizde durun çağrısı yapıldı. Polis bile engel olamamış.

Valla ben de görmüyorum imzoşum. Bi video vardı görmüşsündür belki İtalya da bi biyoloji öğretim görevlisi bi kadın konuşuyor. Türkiyenin durumu iyii, burda hiç o önlemler alınmadı, insanlar alınan önlemlere de uymadı diye ama biz ne kadar neye uyuyoruz.
Geçen gün benm olduğum yerin ilçesinde umreciler sokaklarda geziyormuş, biz iyiyiz diyorlarmış, hepsini toplamışlar. E kim biliyor sen iyiydin değildin?
İnşallah öyle Bi yasak gelir, yoksa kimse yerinde durmayacak.

inşallah nurum yaa

Bende özledim imzoşumuuu
İyiyimm balımmm ne olsunn izindeyim, 23 Mart'ta gideceğim işe

Sen nasılsın ne yapıyorsun
oohh valla yaa çok sevindimm ponçiğimm doğuma kadar artık bool boool dinlenirsin negüzel
sağlıklı sıhhatli doğum yaparsın inşallah patilimm
bende iyim valla işe geldim bugün babamlar abimler çok tedirginler büyük ihtimal yarın gelmiycez zaten işte yok pek.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…