- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.921
kimin kızı kimin evladı olursa olsn herkesin olduğu yerde kalması lazım haa geldilermi türkiyeye yine kimin kızı olursa olsun karantina altında tutulması lazım yok bu böyle olmiycak nurum yaa senin benim hayatımızı riske atıp duruyorlar ben gidişatı iyi görmüyorum tek umudum cunhurbaşkanının bugünki yapıcak olan açıklamasına kaldık inşallah sokağa çıkma yasağı koyarAynen onu ben de gördüm imzoşum. Üst makamlardan birinin kızı sivil havacılık müdürü mü neydi. Öyle yazıyordu yani.
Sabahta yine bi yerlerden geleceklerolacakmış, havalimanından alınıp karantina bölgesine götürüleceklermiş gibi bi haber duydum TV'de. E onların da umreden gelenlerden farkı ne ki.Hiç kimse gelmemeli ve tabi buradan da çıkış aynı şekilde. Ama işte.
afiyet olsun lokumum benim yarasın şifa olsunBen de iyim ballll kahvaltı yapıyorumm
Eki Görüntüle 2606279Kız o öyle yapınca gelen bişey değil
Gel beraber olsun aşkilopummmmmmafiyet olsun lokumum benim yarasın şifa olsun
yerim senii beeennnnGel beraber olsun aşkilopummmmmm
Teşekkür ederim güzelim
Önce ayrıntı ver kızaraba alcağınızdan haberim olaydı mutlaka derdim çaydaşımaklında bulunsun yinede
tabiikii araba satıyoruz 2. el alım satım tamir hepsi varÖnce ayrıntı ver kızaraba mı satıyorsunuz?
Dün video da gördüm hacılar kaçmak için polisle çatıştıAynen onu ben de gördüm imzoşum. Üst makamlardan birinin kızı sivil havacılık müdürü mü neydi. Öyle yazıyordu yani.
Sabahta yine bi yerlerden geleceklerolacakmış, havalimanından alınıp karantina bölgesine götürüleceklermiş gibi bi haber duydum TV'de. E onların da umreden gelenlerden farkı ne ki.Hiç kimse gelmemeli ve tabi buradan da çıkış aynı şekilde. Ama işte.
Valla ben de görmüyorum imzoşum. Bi video vardı görmüşsündür belki İtalya da bi biyoloji öğretim görevlisi bi kadın konuşuyor. Türkiyenin durumu iyii, burda hiç o önlemler alınmadı, insanlar alınan önlemlere de uymadı diye ama biz ne kadar neye uyuyoruz.kimin kızı kimin evladı olursa olsn herkesin olduğu yerde kalması lazım haa geldilermi türkiyeye yine kimin kızı olursa olsun karantina altında tutulması lazım yok bu böyle olmiycak nurum yaa senin benim hayatımızı riske atıp duruyorlar ben gidişatı iyi görmüyorum tek umudum cunhurbaşkanının bugünki yapıcak olaak açıklamasına kaldık inşallah sokağa çıkma yasağı koyar
Aynı şehirde olsaydık senden alırdık tüh betabiikii araba satıyoruz 2. el alım satım tamir hepsi var
inşallah nurum yaaValla ben de görmüyorum imzoşum. Bi video vardı görmüşsündür belki İtalya da bi biyoloji öğretim görevlisi bi kadın konuşuyor. Türkiyenin durumu iyii, burda hiç o önlemler alınmadı, insanlar alınan önlemlere de uymadı diye ama biz ne kadar neye uyuyoruz.
Geçen gün benm olduğum yerin ilçesinde umreciler sokaklarda geziyormuş hepsini toplamışlar. E kim biliyor sen iyiydin değildin?
İnşallah öyle Bi yasak gelir, yoksa kimse yerinde durmayacak.
bizden almış kadar oldun çaydaşımAynı şehirde olsaydık senden alırdık tüh be
Günaydın imzoşummmgünaydın ponçiğimm
özlemişimmmmGünaydın imzoşummm
Bende özledim imzoşumuuuözlemişimmmm
dün konuşamadık senle hiç nasılsın ponçiğim iyimisin
Tuhafim cnm ya iyi hissetmiyorum moralm bozukGülüm nasıl oldun?
Günaydın kızlar ❤
oohh valla yaa çok sevindimm ponçiğimm doğuma kadar artık bool boool dinlenirsin negüzelBende özledim imzoşumuuu
İyiyimm balımmm ne olsunn izindeyim, 23 Mart'ta gideceğim işe
Sen nasılsın ne yapıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?