- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.941
İmzoşumm doğuma çok var yaaaa .. 1 hafta izin kullanacağım sadece, doğuma var 4 ayoohh valla yaa çok sevindimm ponçiğimm doğuma kadar artık bool boool dinlenirsin negüzel
sağlıklı sıhhatli doğum yaparsın inşallah patilimm
bende iyim valla işe geldim bugün babamlar abimler çok tedirginler büyük ihtimal yarın gelmiycez zaten işte yok pek.
Allah mutlulugunuzu daim etsin canım benimSahiplenen kayınpeder tutuşuaralardan biryerlerden görünen göbeğim canım kayınvalidem kalp annem ve çok kalp eşim
Ne kadar güzel bir organizasyon kimin doğum günüydü canımSahiplenen kayınpeder tutuşuaralardan biryerlerden görünen göbeğim canım kayınvalidem kalp annem ve çok kalp eşim
Eşimin kuzeninin oğlu diloşummNe kadar güzel bir organizasyon kimin doğum günüydü canım
Niye ağlıyon diloşummm
yeni yaşı kutlu olsun Paşa'nın canımEşimin kuzeninin oğlu diloşumm
Atlasımız
Dün 7 koğuş mucizeyi izledim ne ağladım ne agladim etkisinde kaldım poncikimNiye ağlıyon diloşummm
İzlemeyin şöyle şeyleryeni yaşı kutlu olsun Paşa'nın canım
Dün 7 koğuş mucizeyi izledim ne ağladım ne agladim etkisinde kaldım poncikim
Recebi izleye izleye içim dışım Recep oldu bööhhhööyttttİzlemeyin şöyle şeylerağlayacan madem ne izliyon
recep ivedik serilerini izle benim gibi
67468399 kere izledim gene olsa gene izlerim
Ulan diloş yeaaaaaaaaaaaRecebi izleye izleye içim dışım Recep oldu bööhhhööytttt
Napayım poncikim netfilxden izleyelim dedik izlemez olaydım sağ gözüm şişti beee ağlamaktan bir yandan çekirdek citliom bir yandan burnumu siliommmmm
olsun 4 ay da bol bol ye iç yat dinlen ponçiğim işteİmzoşumm doğuma çok var yaaaa .. 1 hafta izin kullanacağım sadece, doğuma var 4 ay
Neyse, 1 hafta 1 haftadır diyorum
Özel sektör, bunu da vermeyebilirdi..
İş yoksa bencede gitmeyin, gerçi sizin aile yeri birbirinizi biliyorsunuz çok sıkıntınız olmaz da, boşver iş yoksa gitmeyin bir kaç gün amannnn
ben kaçırdım ya laaSahiplenen kayınpeder tutuşuaralardan biryerlerden görünen göbeğim canım kayınvalidem kalp annem ve çok kalp eşim
yaa ben onu ilk sinemada izledim müthiştii diloşumyeni yaşı kutlu olsun Paşa'nın canım
Dün 7 koğuş mucizeyi izledim ne ağladım ne agladim etkisinde kaldım poncikim
Lingooo lingooooyaa ben onu ilk sinemada izledim müthiştii diloşum
lino lingooo şişeleeeee
bız de dun bılgısayarları eve goturduk aksam dısarı cıkma yasagı vs olursa evden devam ederiz dıye ,
ama bugun mısafır gelecekmıs buraya geldık sabahtan mecburen ne olacak bılmıyorum ,
galıba patron cumhurbaskanının acıklamasını beklıyor cıkmayın dısarı dese evden calısırız ama kesıntıyle ılgılı fıkrım yok acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?