Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Lingooo lingoooo
Şişelerrrrrrrrrr
Müthişti aşkilopummmmmm ne ağladım ne agladim
En son asılma sahnesinde ben burda değildim
Yok allahtan asilmadi anam arabanın arkasindan çıkınca orda hepten koptum
sonu güzel yaa babasına kavuşuyo ama o pisliğe uyuz oldum takti memoyaa resmen halbuki kurtarmaya çalışmıştı onun kızını

ay ay ayyy maşallah çok güzelsinizz yaa
kayınpederin pek seviyo seni ponçiğim ee hakkı var sevilmicek insanmısın seennn
O seninnnnn güzellliğinnnn güzelll yüzlü imzoşummm

Evet valla allah var gerçekten çok sever beniii, prensesimmm der der dururr kendi kızına söylemez valla bana söyler, ama bende kp çok severim, baya baya çok hemdeee :) :) :)

maşallah maşallahh
Rabbim daim etsin elemtereee fişşş kem gözleree şişşş

sonu güzel yaa babasına kavuşuyo ama o pisliğe uyuz oldum takti memoyaa resmen halbuki kurtarmaya çalışmıştı onun kızını
Aslında o pisliği idam edecekelrdi aşkilopummmmmm askerin kafasına sıktı ya şerefsiz
Çocuk itiraf ediyordu sırf Memo ölsün diye çok etkilendiğim bir filmdi

Aslında o pisliği idam edecekelrdi aşkilopummmmmm askerin kafasına sıktı ya şerefsiz
Çocuk itiraf ediyordu sırf Memo ölsün diye çok etkilendiğim bir filmdi
Evet dilosum o piste biliyodu memonun suçsuz olduğunu ama kendisine günah keçisi arıyordu işte gıcık memonun yerine idam olanada üzüldün ama oda kızına kavuşmak istedi

Oyy depreşme hiç askilopum bende etkisinden uzun süre kurtulamadım gerçi ama zamanla unutuyosun
Gece rüyamda aşkilopummmmmm ne gördüm
Kafayı yedim heralde her yerde limon kolonyası arıyordum ellerim eldivenli eldivenleri de beyenmiyorum o değil yana döne kolanya arıyordum buluyordum ama evde arıyorum olaya bak

Evin heryerinde yarım kalmış çoğu limon kolonyası var şişelerde ne kadan mutlu oluyordum

Lingooo lingoooo
Şişeler

kk birinci noteri kiz bende gunahini aldimm sen nelrrle ugrasiyomussun cok cok gecmisss olsunnn cnm insallah kakasyla ciksr yuzde 90 cikacaktir cnm

yaaaa işte çay
sorma başımıza geleni. hastaneye gitmememiz lazım ya ondan böyle yapıyo hıyar nasıl dört gözle bekliyoruz kakasini bilsen
zaten bide benim oğlan korkak. her bisey sormamizda tedirgin oluyo geriliyo

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…