- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.961
şimdi geldim ponçiğimDiktorya Secret burda mısın
sonu güzel yaa babasına kavuşuyo ama o pisliğe uyuz oldum takti memoyaa resmen halbuki kurtarmaya çalışmıştı onun kızınıLingooo lingoooo
Şişelerrrrrrrrrr
Müthişti aşkilopummmmmm ne ağladım ne agladim
En son asılma sahnesinde ben burda değildim
Yok allahtan asilmadi anam arabanın arkasindan çıkınca orda hepten koptum
şimdi geldim ponçiğim
O seninnnnn güzellliğinnnn güzelll yüzlü imzoşummmay ay ayyy maşallah çok güzelsinizz yaa
kayınpederin pek seviyo seni ponçiğim ee hakkı var sevilmicek insanmısın seennn
Baş aşağıya sağa sola salla çocuğu kuzum çabuk gelir kakası
maşallah maşallahhO seninnnnn güzellliğinnnn güzelll yüzlü imzoşummm
Evet valla allah vargerçekten çok sever beniii, prensesimmm der der dururr kendi kızına söylemez valla bana söyler, ama bende kp çok severim, baya baya çok hemdeee :) :) :)
Ya bende merak ettim amaay ay ayyy maşallah çok güzelsinizz yaa
kayınpederin pek seviyo seni ponçiğim ee hakkı var sevilmicek insanmısın seennn
Aslında o pisliği idam edecekelrdi aşkilopummmmmm askerin kafasına sıktı ya şerefsizsonu güzel yaa babasına kavuşuyo ama o pisliğe uyuz oldum takti memoyaa resmen halbuki kurtarmaya çalışmıştı onun kızını
Evet dilosum o piste biliyodu memonun suçsuz olduğunu ama kendisine günah keçisi arıyordu işte gıcıkAslında o pisliği idam edecekelrdi aşkilopummmmmm askerin kafasına sıktı ya şerefsiz
Çocuk itiraf ediyordu sırf Memo ölsün diyeçok etkilendiğim bir filmdi
Depreştim iyiceneee aşkilopummmmmmEvet dilosum o piste biliyodu memonun suçsuz olduğunu ama kendisine günah keçisi arıyordu işte gıcıkmemonun yerine idam olanada üzüldün ama oda kızına kavuşmak istedi
Kaldırdım canısııYa bende merak ettim amaponcikvegece
Oyy depreşme hiç askilopum bende etkisinden uzun süre kurtulamadım gerçi ama zamanla unutuyosunDepreştim iyiceneee aşkilopummmmmm
Gece rüyamda aşkilopummmmmm ne gördümOyy depreşme hiç askilopum bende etkisinden uzun süre kurtulamadım gerçi ama zamanla unutuyosun❤
Orasiniii anladik beybisiiiiKaldırdım canısıı
kk birinci noteri kiz bende gunahini aldimm sen nelrrle ugrasiyomussun cok cok gecmisss olsunnn cnm insallah kakasyla ciksr yuzde 90 cikacaktir cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?