- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #82.981
Askilopum akşam haberlerde evde kolonya yapımını anlatiyolardi yoksam etkisinde mı kaldın naptınGece rüyamda aşkilopummmmmm ne gördüm
Kafayı yedim heralde her yerde limon kolonyası arıyordum ellerim eldivenli eldivenleri de beyenmiyorum o değilyana döne kolanya arıyordum buluyordum ama evde arıyorum olaya bak
Evin heryerinde yarım kalmış çoğu limon kolonyası var şişelerde ne kadan mutlu oluyordum
Lingooo lingoooo
Şişeler
Ellernen yazınca oluyo poncigim
Kız gene mi kendi kendine yazdı bu ne yaptıEllernen yazınca oluyo poncigim
akşamüstü gidiyorum kuzum yakiniz zaten perşembeden çok sevdiğimz komsumuz da orda kadının esi falan da yok oraya geçeriz biz burda kalip ise girme planimiz vardi ablammstaj yaptığı yere başvurcakti ama simdi ne olur bilmiyorum fındık olduğu için orduya gitmek istemiyoruzaypare ackerman naptın kuzucuk, sen şuan orda tek misin ablan var mı yanında?
Kendi kendine yazmadın gene dimi
Ben gecen aksam esime kizin gamzesi mi var kucucuk dedim gulunce cikiyo sanki ufak filan dedm bi basladi aglamaya agzimdan gamze mj cikacak diyeyaaaa işte çay
sorma başımıza geleni. hastaneye gitmememiz lazım ya ondan böyle yapıyo hıyarnasıl dört gözle bekliyoruz kakasini bilsen
zaten bide benim oğlan korkak. her bisey sormamizda tedirgin oluyo geriliyo
Ulan diloş yaaa
Guru guruyadan sıkıldım artık
Guru guru olmuyor
Birazda nirvanana'nın tadını çıkarmak istedim
diloşum nirvanaya çıkmak istemiş demekki baktı kk yapmıyor iş başa düştü dediKız gene mi kendi kendine yazdı bu ne yaptı
Keşke evereste falan tırmansadiloşum nirvanaya çıkmak istemiş demekki baktı kk yapmıyor iş başa düştü dedi
diloşuma nirvananın en tepesi yakışırr zatii
Guru guruyadan sıkıldım artık
Guru guru olmuyor
Birazda nirvanana'nın tadını çıkarmak istedim
nirvanadan hevesni alsın sıra onada gelir ponçiğimKeşke evereste falan tırmansa
Yaaa bu niye aklıma geldi yazmazsam içimde kalır poncikimUlan diloş yaaa
sende artık kırmızılanvaktin geldi
Seni pro olarak görmek istiyoruz artıkınYaaa bu niye aklıma geldi yazmazsam içimde kalır poncikim
Senin dotü benim dotumle değiştikten sonra benim dötümün nesi var
Niye bu yazdım bilmiomm
Ben gecen aksam esime kizin gamzesi mi var kucucuk dedim gulunce cikiyo sanki ufak filan dedm bi basladi aglamaya agzimdan gamze mj cikacak diye
Stres yapma cikar buyuk ihtimal arkadssimin kizi cam yutmustu o bile cikmis nasil olduysa cok gecms olsn stres icinde stres cikmis sana ya
Gelecem inslalah guzum ben gelene kadar guru guruya yaparlarsa ne kadann mutlu olurumSeni pro olarak görmek istiyoruz artıkınyeter garii
yetkilileree duyurulurrSeni pro olarak görmek istiyoruz artıkınyeter garii
60 mı olmuşş 50 idi zammı yapmışlar bak heleGelecem inslalah guzum ben gelene kadar guru guruya yaparlarsa ne kadann mutlu olurum
Şu kol gibi borcu bitireyim de simdi 60 TL basamam kocam da bana basabilir
Bu ay çok harcama yaptim
Bana da dün kredi kartı borcum gelmişGelecem inslalah guzum ben gelene kadar guru guruya yaparlarsa ne kadann mutlu olurum
Şu kol gibi borcu bitireyim de simdi 60 TL basamam kocam da bana basabilir
Bu ay çok harcama yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?