Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Askilopum akşam haberlerde evde kolonya yapımını anlatiyolardi yoksam etkisinde mı kaldın naptın

aypare ackerman naptın kuzucuk, sen şuan orda tek misin ablan var mı yanında?
akşamüstü gidiyorum kuzum yakiniz zaten perşembeden çok sevdiğimz komsumuz da orda kadının esi falan da yok oraya geçeriz biz burda kalip ise girme planimiz vardi ablammstaj yaptığı yere başvurcakti ama simdi ne olur bilmiyorum fındık olduğu için orduya gitmek istemiyoruz

Ben gecen aksam esime kizin gamzesi mi var kucucuk dedim gulunce cikiyo sanki ufak filan dedm bi basladi aglamaya agzimdan gamze mj cikacak diye

Stres yapma cikar buyuk ihtimal arkadssimin kizi cam yutmustu o bile cikmis nasil olduysa cok gecms olsn stres icinde stres cikmis sana ya

Ulan diloş yaaa
sende artık kırmızılan vaktin geldi
Yaaa bu niye aklıma geldi yazmazsam içimde kalır poncikim

Senin dotü benim dotumle değiştikten sonra benim dötümün nesi var
Niye bunu yazdım bilmiomm

yavrum yaaa gamze deyince ne anladi acaba kiyamam poncige

valla cay bi yanim olabildiğine soğukkanlı öbür yanım aşırı stresli eşim de gidip gelip çocuğa soru soruyo. artık çocuk cevap vermeyi de kesti

inşallah çıkar canım ya benim de umudum çıkacağından yana.

Seni pro olarak görmek istiyoruz artıkın yeter garii
Gelecem inslalah guzum ben gelene kadar guru guruya yaparlarsa ne kadann mutlu olurum

Şu kol gibi borcu bitireyim de simdi 60 TL basamam kocam da bana basabilir
Bu ay çok harcama yaptim

Gelecem inslalah guzum ben gelene kadar guru guruya yaparlarsa ne kadann mutlu olurum

Şu kol gibi borcu bitireyim de simdi 60 TL basamam kocam da bana basabilir
Bu ay çok harcama yaptim
Bana da dün kredi kartı borcum gelmiş
dönem borcum 1850 TL

Henüz kocamın haberi yok, o yüzden bu akşam yanına gideceğim.. biraz kur yapayım ona alıştıra alıştıra söylemem gerek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…