Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bana da dün kredi kartı borcum gelmiş
dönem borcum 1850 TL

Henüz kocamın haberi yok, o yüzden bu akşam yanına gideceğim.. biraz kur yapayım ona alıştıra alıştıra söylemem gerek
Vayyyyy
Ben direk yüzüne dedim bu ay ki harcamam hazirrrr olllll dedimm 250 TL dimi dedi
Alakası yok dedim
Daha az ozman dedi
Saçmalama dedim
Şöyle lann şöyle dedi

1565 TL cik dedim
evde bir sessizlik hakimdi
dun kendi de 3 adet gömlek daha almış bişey dedim mi demedim

Hayırlısı olsun artık Kzuucuk

Neyse Allahtan sessizlik hakim olmuş daha kötüsü de olabilirdi
Ama bizde şöyle bir durum var diloşum.. Ben kendi borcumu kendim ödüyorum ama ona rağmen eşim bana çemkiriyor, her ay aynı terane 3 senedir 1 kere 500-600 göremedik o kartı çok şükür, Allah alışveriş yapan ellerine zeval vermesin diyor

Çalışıyorum, kendim alıyorum kendim ödüyorum dolayısı ile bunun haklı gururunu yaşıyorum

bide eşin ödeseymiş nolurdu düşünemiyorum ponciğim sen ödediğin halde çemkiriyor bide

Son düzenleme:
Ama ben calışmıommmmm

bide eşin ödeseymiş nolurdu düşünemiyorum cicim sen ödediğin halde çemkiriyor bide
He imzoşumm yemin olsun ki vallahi de billahi de ben ödüyorum; hiç bir harcamamı ona kitlemiyorum ben.

Çok nadirdir benim eşimden para aldığım ya da bu ay da şu kartımı sen öde dediğim.. Çok elzem bir durum olması gerek ki anca öyle.. ona rağmen çemkiriyor çoluğunun cocuğunun rıskını Ak*** a veriyorsun diyo

aynı modelden bende de var

ben bu ay artiya çıktım patilim ama kres parasını cekince bi ay icin 180 tl kaliyo bana kredi kartı kullanmıyorum. maas kartından cari harcıyorum

Cikar ben inaniyorum canim rahat olmaya calis beynini baska seyle mesgul etmeye calis cocuga da sormayin surekli strese girer tutmaya calisir filan dha kotu olur

aynı modelden bende de var

ben bu ay artiya çıktım patilim ama kres parasını cekince bi ay icin 180 tl kaliyo bana kredi kartı kullanmıyorum. maas kartından cari harcıyorum
Hayır neden karışma gereği duyuyorlar acaba ben onu merak ediyorum
Mesela o da kredi kartı öder, ama ben ona karışmıyorum, bunun lafını yapmıyorum. Kendi kartı, kendi ihtiyaçları kendi ödüyor.. Biz her ay ortak hesaba bir miktar pra koyuyoruz şamdanım onun maaştan ve benim maaştan, kredinin 1ini ben 1 ini eşim ödüyor, faturalar ve markette ona ait bazen market olayını ben yapıyorum.. ama onun haricinde herkes kendi parasını evirip çeviriyor.. kalan para ile herkes istediğini yapabilir..
Sonuçta ben kendi harcamam için ondan bir şey talep etmiyorum ama her ayın 15-16sında bir kaos oluşuyor

Cikar ben inaniyorum canim rahat olmaya calis beynini baska seyle mesgul etmeye calis cocuga da sormayin surekli strese girer tutmaya calisir filan dha kotu olur

ilk kakada cikmadi çay darısı digerlerine artık ben rahat bırakıyorum da esim darliyo. tabi kendi hatası olduğunu bildiği için daha çok üzerine düşüyo.

şimdi kitledim eşime çocuğu uzandım:)

ahahahahs benimkide aynı banka hee nekadar çok ortak yönümüz var ponçiğim

Aynennn bende tam bunu yazacaktim sana esinin bisey demeye hakki hiic yokk... kendi kazancini nasil harcayacagin seni ilgilendirir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…