- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.001
Dolar kaynaklı herhal60 mı olmuşş 50 idi zammı yapmışlar bak hele
kemal sunal geldi yine aklıma.. ahanda buDolar kaynaklı herhal
dolardan dolayı o da zamLanmış
VayyyyyBana da dün kredi kartı borcum gelmiş
dönem borcum 1850 TL
Henüz kocamın haberi yok, o yüzden bu akşam yanına gideceğim.. biraz kur yapayım onaalıştıra alıştıra söylemem gerek
Hayırlısı olsun artık Kzuucukakşamüstü gidiyorum kuzum yakiniz zaten perşembeden çok sevdiğimz komsumuz da orda kadının esi falan da yok oraya geçeriz biz burda kalip ise girme planimiz vardi ablammstaj yaptığı yere başvurcakti ama simdi ne olur bilmiyorum fındık olduğu için orduya gitmek istemiyoruz
Neyse Allahtan sessizlik hakim olmuşVayyyyy
Ben direk yüzüne dedim bu ay ki harcamam hazirrrr olllll dedimm 250 TL dimi dedi
Alakası yok dedim
Daha az ozman dedi
Saçmalama dedim
Şöyle lann şöyle dedi
1565 TL cik dedim
evde bir sessizlik hakimdi
dun kendi de 3 adet gömlek daha almış bişey dedim mi demedim
bide eşin ödeseymiş nolurdu düşünemiyorum ponciğim sen ödediğin halde çemkiriyor bideNeyse Allahtan sessizlik hakim olmuşdaha kötüsü de olabilirdi
Ama bizde şöyle bir durum var diloşum.. Ben kendi borcumu kendim ödüyorumama ona rağmen eşim bana çemkiriyor, her ay aynı terane 3 senedir 1 kere 500-600 göremedik o kartı çok şükür, Allah alışveriş yapan ellerine zeval vermesin diyor
Çalışıyorum, kendim alıyorum kendim ödüyorumdolayısı ile bunun haklı gururunu yaşıyorum
Ama ben calışmıommmmmNeyse Allahtan sessizlik hakim olmuşdaha kötüsü de olabilirdi
Ama bizde şöyle bir durum var diloşum.. Ben kendi borcumu kendim ödüyorumama ona rağmen eşim bana çemkiriyor, her ay aynı terane 3 senedir 1 kere 500-600 göremedik o kartı çok şükür, Allah alışveriş yapan ellerine zeval vermesin diyor
Çalışıyorum, kendim alıyorum kendim ödüyorumdolayısı ile bunun haklı gururunu yaşıyorum
He imzoşummbide eşin ödeseymiş nolurdu düşünemiyorum cicim sen ödediğin halde çemkiriyor bide
Neyse Allahtan sessizlik hakim olmuşdaha kötüsü de olabilirdi
Ama ben calışmıommmmm
Cikar ben inaniyorum canim rahat olmaya calis beynini baska seyle mesgul etmeye calis cocuga da sormayin surekli strese girer tutmaya calisir filan dha kotu oluryavrum yaaagamze deyince ne anladi acaba kiyamam poncige
valla cay bi yanim olabildiğine soğukkanlı öbür yanım aşırı streslieşim de gidip gelip çocuğa soru soruyo. artık çocuk cevap vermeyi de kesti
inşallah çıkar canım yabenim de umudum çıkacağından yana.
Ayyyy kahkaha attimmmmmmsenin evde yaptığın temizliğe bakarsak iş hayatında minimum 7500 tl kazanirsin dilos o enerciynen
Hayır neden karışma gereği duyuyorlar acaba ben onu merak ediyorumaynı modelden bende de var
ben bu ay artiya çıktım patilimama kres parasını cekince bi ay icin 180 tl kaliyo bana kredi kartı kullanmıyorum. maas kartından cari harcıyorum
Cikar ben inaniyorum canim rahat olmaya calis beynini baska seyle mesgul etmeye calis cocuga da sormayin surekli strese girer tutmaya calisir filan dha kotu olur
ahahahahsHe imzoşummyemin olsun ki vallahi de billahi de ben ödüyorum; hiç bir harcamamı ona kitlemiyorum ben.
Çok nadirdir benim eşimden para aldığım ya da bu ay da şu kartımı sen öde dediğim.. Çok elzem bir durum olması gerek ki anca öyle.. ona rağmen çemkiriyor çoluğunun cocuğunun rıskını Ak*** a veriyorsun diyo
Ak*** ı çok seven olmaz ama ben çok seviyorumahahahahsbenimkide aynı banka hee nekadar çok ortak yönümüz var ponçiğim
evett yaa kimse sevmiyoo nedenseAk*** ı çok seven olmaz ama ben çok seviyorum
hastasıyım valla yıllardır hiç kopamıyorum
Aynennn bende tam bunu yazacaktim sana esinin bisey demeye hakki hiic yokk... kendi kazancini nasil harcayacagin seni ilgilendirirNeyse Allahtan sessizlik hakim olmuşdaha kötüsü de olabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?