Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kuzular moralim çok bozuk. Gece rüyamda yine birkaç kez geyşanın beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya meylinin olduğunu gördüm. (rüyamda yan sandalyemde bir kadınla yan yana oturup aşırı samimi tavırlar sergiliyorlar ben umursamıyorum dönüp bakmıyorum bile annem geliyor kızım niye bakmıyorsun bir dön bak hallerine diyor boşver anne diyorum, kardeşlerim geliyor niye bakmıyorsun hallerine diyor boşverin diyorum böyle bir rüya) 2 gün önce de görmüştüm. Uyandım telefonunu karıştırayım dedim. Arama geçmişinde 1 mart tarihinde WhatsApp durumuna gizlice bakmak, WhatsApp durumuna baktığımı görmesin gibi aramalar gördüm. (ben şubedeki kızların durumlarına bakmayı yasaklamıştım) Ayrıca bursadaki 3 yıldızlı bir oteli aratmış. Bide telefonunda misafir kullanıcı açmış onu farkettim. Bilgisayarda bir sürü kişisel oturum açabiliyorsunuz ya onun içinde olan onun içinde kalıyor bu da telefonuna açmış. O oturuma girdim içi boş. Çıkıp normal oturuma geçerken tüm veriler siliniyor diye uyarı verdi. Boşuna boş değil demekki içi.
Şimdi uyuyor. Uyanınca muhtemelen katil olucam. Hepinizi tanımak güzeldi.
Sinirden elim ayağım titriyor.

Ayyyy kahkaha attimmmmmm

ama öyle yanı ben bir ayda yapmıyorum mesela seni dün gün içinde yaptığın temizliği

sorma patilim vallahi anlamadim. lafa gelince onun benim çalışıp kazandığım paraya ihtiyacı yok. sanki kac para aliyomusum aylık. benim paramı kendime yetirsem yetermis

ama kresle konut kredisini ben ödüyorum 4 bin tl. market ortak bizde. faturalar kira kredi karti eşimde. ona rağmen bişey alsam lafı oluyo anında

benim ihtiyacı olmadığını söylediği maaşımla ev aldı araba almaya durumu müsait oldu rahat rahat harciyo haberi yok denyonun
biz kenara para atmıyoruz. borçlanarak yatırım ya da birikim yapıyoruz. beslerimiz var kredi kartından kesiliyo :)

sizin sistem de çok güzelmis bi artiya gecse artık eşim ona göre bakacaz yolumuza. ama hala bana laf edip eksilerde yüzüyo yüzsüz

Aynennn bende tam bunu yazacaktim sana esinin bisey demeye hakki hiic yokk... kendi kazancini nasil harcayacagin seni ilgilendirir
Aynenn öylee, ama bunu eşime anlatamıyoruz
üstelik harcamaları kredileri vs ödedikten sonra kalan para ile kartlarımı vs ödüyorum ben ona rağmen çen çen çen knusuyor ben hep diyorum o bana Allah alışveriş cılgınlığına zarar vermesin der, bende ona Allah seninde çenene zeval vermesin diyorum gerçekten vermesin

Yapma dur bi sakin ol oncelikle canim yaaa bi aciklamasi vardir elbet

4 yapraklı yoncayı sevmiyorum :d
üniversite zamanımda canıma ot tıkadı benim o zamandan beri kin tuttum onlaraa
4 yapraklı yoncanın hep yaptığı bişey zatii onunla bizim firma çalışıyo ben kişisel şahsi olarak Ak....K kullanıyorum ama yalan yok bu banka kendi müşterisine çok torpil yapıyo ya 4yapraklı yonca kendi müşterisine geçiriyo bildiğin abime kaç defa didim bırakalım şu yoncayı diye ama okadar firma ve faturalarda yazıyor iban şimdi komple değişmek gerek ozaman diyor oda haklı mecbur kullanıyoruz ponçiğimm hee ben bide turuncu bankayı severim hee şu aslanlı olan çok mükodurr hiç gittinmi şubelerine falan çok şeker çok zevkli tasarımları var

Ben anlamadım, şuan algılarım kapandı..
Yok brommm yokk sen yanlış anlamışssındır, illaki bir açıklaması vardır

cicim sakin ol önce. bak sen hamilesin zaten hamileliğin de zor geciyo. lütfen derin derin nefes al kuzum

inan şok oldum ama belki bi açıklaması vardır yaptığının.

Kiz erkegin de cok konusani iyi olmaz derler o dogru herall
Tatlica bi takiliyo anladgm kadaryla canim ya o bisey degil de ciddi anlamda hesap soramaz yanii ki calismasa bile sorulmasi incitir yani .

Ben anlamadım, şuan algılarım kapandı..
Yok brommm yokk sen yanlış anlamışssındır, illaki bir açıklaması vardır
cicim sakin ol önce. bak sen hamilesin zaten hamileliğin de zor geciyo. lütfen derin derin nefes al kuzum

inan şok oldum ama belki bi açıklaması vardır yaptığının.
Nasıl bir açıklaması olabilir ki. Soracağım da dürüst cevap verecek mi sanki. Uykusunda mı boğsam napsam

yaav cicim bence vardır haklı bi açıklaması bi dinle konuşş öyle sakinleşş kuzumm

Onun senin parana ihtiyacı yokmuş ya işten çıksan Allah korusun görürüm var mı yok mu ..
Ha evet belki yoktur ama hayat kalitesi şuan da daha yüksek ve farkında değil.. Böylede kıyımsızlar..

Benim eşimde sen çalışma ben hallederim diyor, evet eminim ki halleder aldığı maaş gerçekten döndürür ama dediğim gibi yaşam kalitem düştükten sonra neden buna mecbur kalayım, üstelik çalışmamam için bir sebep yokken..
Herkes üstüne düşeni yapar, kalan parayı dileyen dilediği gibi harcar.

Biz her ay ortak hesaba 1000TL gibi bir para koyuyoruz. Onun haricinde dediğim gibi krediler 1e 1 düşüyor fatura market bir şekilde o ya da ben hallediyoruz.. Ama her ay gelen kredi kartı borcun da bir şekilde laf söyleme durumunu kendinde bulabiliyor.. üstelik bunun yanı sıra ben her ay 1 gram ya da 1 çeyrek mutlaka alırım.
Benim anlamadığım biz onların harcamalarına karışmıyorken onların çok harcıyorsun mevzusu veya sen çalışmasanda ben hallederim yeaaaa genişliğii

Nasıl bir açıklaması olabilir ki. Soracağım da dürüst cevap verecek mi sanki. Uykusunda mı boğsam napsam

valla cici hormonların verdiği gerginlik gibi yapar takipte kalırım ben olsam

direk konuşup dinlemek istemiyosan. açıklama seni tatmin etmeyecekse pesine duseceksin maalesef

benim tek cekincem dur kesin yanlısı anladın diyememe sebebim rüyan oldu ama belki o da başka anlama geliyodur. doğrudan gördüğün gibi değildir.

sanmıyorum bromm, mutlaka yanlış anlamışsındır bunlar rüya ile işkillenme ile olacak şeyler değil :)

Bizzat yaşadım :)

Bence anlaş anlaşılma var canım elbette bir açıklaması vardır
Sakin ol stres yapma önce dinle

sanmıyorum bromm, mutlaka yanlış anlamışsındır bunlar rüya ile işkillenme ile olacak şeyler değil :)

bencedee ponçiğim hepimiz yaşadık bende yaşadım hatta artık eğer rüyamda beni aldattığını görmüşsem o sabah uyandığımda ona ters bakmışsam anında anlıyor yine rüya görmüşsün belliki yüzünden düşen bin parça diyo sende aldatma beni ozaman diyorum bütün gün trip atıyorum falan akşam sakinleşince kendine gelmişsin heeh iyi diyo alıştı hallerime yani

Kiz erkegin de cok konusani iyi olmaz derler o dogru herall
Tatlica bi takiliyo anladgm kadaryla canim ya o bisey degil de ciddi anlamda hesap soramaz yanii ki calismasa bile sorulmasi incitir yani .
Bunu zaten ciddi olarak söylemiyor ama irite oluyorum, hiç alışmamışım çünkü paramın hesabının sorulmasına..
Şaka yapıyorum diyor evet şaka biliyorum ama her ay yapılacak bir şaka değil işte.
1 kere yaparsın 2 kere yaparsın 3 kere yaparsın her ay olunca sinekte küçük ama mide bulandırıyor.

Üstelik ben üzerime düşen herşeyi yapıyorum ve öyle harcamalarımı yapıyorum maaşım yattığı gibi önce ortak kullandığıımz hesaba para atarım internet banck. altını alırım kredi borcunu öderim sonra kredi kartımı öderim. Ona rağmen askmm allah snn kredı kartına zeval vermesn diyor amin deyip geçiyorum kaale bile almıyorm

yaav cicim bence vardır haklı bi açıklaması bi dinle konuşş öyle sakinleşş kuzumm

Bence anlaş anlaşılma var canım elbette bir açıklaması vardır
Sakin ol stres yapma önce dinle
C Cay6
Uyandırıp elini yüzünü yıkasın sorucam. Hemen sorarsam uyku sersemi taklidi yapar. En iyisi konuşmak sormak sanırım. Peşine düşsem yakalayabilecek durumum yok ki adam sabahtan geceye bazen sabaha kadar gelmiyor. Gerçi sorucam da dürüst mü davranacak. Evet Ayşenin fatmanın durumuna baktığımı görmesin ya da sen çakozlama diye yaptım o aramayı dicek sanki ya da kendime sevişmeye otel aradım dicek sanki. Sorucam da boşa hep.

Belki oteli sizin için bakmıştır ? 1-2 gün kafa dinlemek için sana sürprz??

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…