- 19 Mart 2019
- 8.469
- 29.049
- 468
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.021
4 yapraklı yoncayı sevmiyorum :devett yaa kimse sevmiyoo nedensebende yıllardır bu bankayınan çalışıyorum bide 4 yapraklı yonca olan bankayınan
Ayyyy kahkaha attimmmmmm
Hayır neden karışma gereği duyuyorlar acaba ben onu merak ediyorum
Mesela o da kredi kartı öder, ama ben ona karışmıyorum, bunun lafını yapmıyorum. Kendi kartı, kendi ihtiyaçları kendi ödüyor.. Biz her ay ortak hesaba bir miktar pra koyuyoruz şamdanım onun maaştan ve benim maaştan, kredinin 1ini ben 1 ini eşim ödüyor, faturalar ve markette ona ait bazen market olayını ben yapıyorum.. ama onun haricinde herkes kendi parasını evirip çeviriyor.. kalan para ile herkes istediğini yapabilir..
Sonuçta ben kendi harcamam için ondan bir şey talep etmiyorum ama her ayın 15-16sında bir kaos oluşuyor
Aynenn öylee, ama bunu eşime anlatamıyoruzAynennn bende tam bunu yazacaktim sana esinin bisey demeye hakki hiic yokk... kendi kazancini nasil harcayacagin seni ilgilendirir
Yapma dur bi sakin ol oncelikle canim yaaa bi aciklamasi vardir elbetKuzular moralim çok bozuk. Gece rüyamda yine birkaç kez geyşanın beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya meylinin olduğunu gördüm. (rüyamda yan sandalyemde bir kadınla yan yana oturup aşırı samimi tavırlar sergiliyorlar ben umursamıyorum dönüp bakmıyorum bile annem geliyor kızım niye bakmıyorsun bir dön bak hallerine diyor boşver anne diyorum, kardeşlerim geliyor niye bakmıyorsun hallerine diyor boşverin diyorum böyle bir rüya) 2 gün önce de görmüştüm. Uyandım telefonunu karıştırayım dedim. Arama geçmişinde 1 mart tarihinde WhatsApp durumuna gizlice bakmak, WhatsApp durumuna baktığımı görmesin gibi aramalar gördüm. (ben şubedeki kızların durumlarına bakmayı yasaklamıştım) Ayrıca bursadaki 3 yıldızlı bir oteli aratmış. Bide telefonunda misafir kullanıcı açmış onu farkettim. Bilgisayarda bir sürü kişisel oturum açabiliyorsunuz ya onun içinde olan onun içinde kalıyor bu da telefonuna açmış. O oturuma girdim içi boş. Çıkıp normal oturuma geçerken tüm veriler siliniyor diye uyarı verdi. Boşuna boş değil demekki içi.
Şimdi uyuyor. Uyanınca muhtemelen katil olucam. Hepinizi tanımak güzeldi.
Sinirden elim ayağım titriyor.
4 yapraklı yoncanın hep yaptığı bişey zatii4 yapraklı yoncayı sevmiyorum :d
üniversite zamanımda canıma ot tıkadı benim o zamandan beri kin tuttum onlaraa
Ben anlamadım, şuan algılarım kapandı..Kuzular moralim çok bozuk. Gece rüyamda yine birkaç kez geyşanın beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya meylinin olduğunu gördüm. (rüyamda yan sandalyemde bir kadınla yan yana oturup aşırı samimi tavırlar sergiliyorlar ben umursamıyorum dönüp bakmıyorum bile annem geliyor kızım niye bakmıyorsun bir dön bak hallerine diyor boşver anne diyorum, kardeşlerim geliyor niye bakmıyorsun hallerine diyor boşverin diyorum böyle bir rüya) 2 gün önce de görmüştüm. Uyandım telefonunu karıştırayım dedim. Arama geçmişinde 1 mart tarihinde WhatsApp durumuna gizlice bakmak, WhatsApp durumuna baktığımı görmesin gibi aramalar gördüm. (ben şubedeki kızların durumlarına bakmayı yasaklamıştım) Ayrıca bursadaki 3 yıldızlı bir oteli aratmış. Bide telefonunda misafir kullanıcı açmış onu farkettim. Bilgisayarda bir sürü kişisel oturum açabiliyorsunuz ya onun içinde olan onun içinde kalıyor bu da telefonuna açmış. O oturuma girdim içi boş. Çıkıp normal oturuma geçerken tüm veriler siliniyor diye uyarı verdi. Boşuna boş değil demekki içi.
Kuzular moralim çok bozuk. Gece rüyamda yine birkaç kez geyşanın beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya meylinin olduğunu gördüm. (rüyamda yan sandalyemde bir kadınla yan yana oturup aşırı samimi tavırlar sergiliyorlar ben umursamıyorum dönüp bakmıyorum bile annem geliyor kızım niye bakmıyorsun bir dön bak hallerine diyor boşver anne diyorum, kardeşlerim geliyor niye bakmıyorsun hallerine diyor boşverin diyorum böyle bir rüya) 2 gün önce de görmüştüm. Uyandım telefonunu karıştırayım dedim. Arama geçmişinde 1 mart tarihinde WhatsApp durumuna gizlice bakmak, WhatsApp durumuna baktığımı görmesin gibi aramalar gördüm. (ben şubedeki kızların durumlarına bakmayı yasaklamıştım) Ayrıca bursadaki 3 yıldızlı bir oteli aratmış. Bide telefonunda misafir kullanıcı açmış onu farkettim. Bilgisayarda bir sürü kişisel oturum açabiliyorsunuz ya onun içinde olan onun içinde kalıyor bu da telefonuna açmış. O oturuma girdim içi boş. Çıkıp normal oturuma geçerken tüm veriler siliniyor diye uyarı verdi. Boşuna boş değil demekki içi.
Kiz erkegin de cok konusani iyi olmaz derler o dogru herallAynenn öylee, ama bunu eşime anlatamıyoruz
üstelik harcamaları kredileri vs ödedikten sonra kalan para ile kartlarımı vs ödüyorum ben ona rağmen çen çen çen knusuyorben hep diyorum o bana Allah alışveriş cılgınlığına zarar vermesin der, bende ona Allah seninde çenene zeval vermesin diyorum gerçekten vermesin
Ben anlamadım, şuan algılarım kapandı..
Yok brommm yokk sen yanlış anlamışssındır, illaki bir açıklaması vardır
Nasıl bir açıklaması olabilir ki. Soracağım da dürüst cevap verecek mi sanki. Uykusunda mı boğsam napsamcicim sakin ol önce. bak sen hamilesin zaten hamileliğin de zor geciyo. lütfen derin derin nefes al kuzum
inan şok oldumama belki bi açıklaması vardır yaptığının.
yaav cicim bence vardır haklı bi açıklaması bi dinle konuşş öyle sakinleşş kuzummKuzular moralim çok bozuk. Gece rüyamda yine birkaç kez geyşanın beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya meylinin olduğunu gördüm. (rüyamda yan sandalyemde bir kadınla yan yana oturup aşırı samimi tavırlar sergiliyorlar ben umursamıyorum dönüp bakmıyorum bile annem geliyor kızım niye bakmıyorsun bir dön bak hallerine diyor boşver anne diyorum, kardeşlerim geliyor niye bakmıyorsun hallerine diyor boşverin diyorum böyle bir rüya) 2 gün önce de görmüştüm. Uyandım telefonunu karıştırayım dedim. Arama geçmişinde 1 mart tarihinde WhatsApp durumuna gizlice bakmak, WhatsApp durumuna baktığımı görmesin gibi aramalar gördüm. (ben şubedeki kızların durumlarına bakmayı yasaklamıştım) Ayrıca bursadaki 3 yıldızlı bir oteli aratmış. Bide telefonunda misafir kullanıcı açmış onu farkettim. Bilgisayarda bir sürü kişisel oturum açabiliyorsunuz ya onun içinde olan onun içinde kalıyor bu da telefonuna açmış. O oturuma girdim içi boş. Çıkıp normal oturuma geçerken tüm veriler siliniyor diye uyarı verdi. Boşuna boş değil demekki içi.
Onun senin parana ihtiyacı yokmuş ya işten çıksan Allah korusun görürüm var mı yok mu ..ama öyle yanı ben bir ayda yapmıyorum mesela seni dün gün içinde yaptığın temizliği
sorma patilim vallahi anlamadim. lafa gelince onun benim çalışıp kazandığım paraya ihtiyacı yok. sanki kac para aliyomusum aylık. benim paramı kendime yetirsem yetermis
ama kresle konut kredisini ben ödüyorum 4 bin tl. market ortak bizde. faturalar kira kredi karti eşimde. ona rağmen bişey alsam lafı oluyo anında
benim ihtiyacı olmadığını söylediği maaşımla ev aldı araba almaya durumu müsait oldu rahat rahat harciyo haberi yok denyonun
biz kenara para atmıyoruz. borçlanarak yatırım ya da birikim yapıyoruz. beslerimiz var kredi kartından kesiliyo :)
sizin sistem de çok güzelmisbi artiya gecse artık eşim ona göre bakacaz yolumuza. ama hala bana laf edip eksilerde yüzüyo yüzsüz
Nasıl bir açıklaması olabilir ki. Soracağım da dürüst cevap verecek mi sanki. Uykusunda mı boğsam napsam
sanmıyorum bromm, mutlaka yanlış anlamışsındır bunlar rüya ile işkillenme ile olacak şeyler değil :)Nasıl bir açıklaması olabilir ki. Soracağım da dürüst cevap verecek mi sanki. Uykusunda mı boğsam napsam
Bence anlaş anlaşılma var canım elbette bir açıklaması vardırKuzular moralim çok bozuk. Gece rüyamda yine birkaç kez geyşanın beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya meylinin olduğunu gördüm. (rüyamda yan sandalyemde bir kadınla yan yana oturup aşırı samimi tavırlar sergiliyorlar ben umursamıyorum dönüp bakmıyorum bile annem geliyor kızım niye bakmıyorsun bir dön bak hallerine diyor boşver anne diyorum, kardeşlerim geliyor niye bakmıyorsun hallerine diyor boşverin diyorum böyle bir rüya) 2 gün önce de görmüştüm. Uyandım telefonunu karıştırayım dedim. Arama geçmişinde 1 mart tarihinde WhatsApp durumuna gizlice bakmak, WhatsApp durumuna baktığımı görmesin gibi aramalar gördüm. (ben şubedeki kızların durumlarına bakmayı yasaklamıştım) Ayrıca bursadaki 3 yıldızlı bir oteli aratmış. Bide telefonunda misafir kullanıcı açmış onu farkettim. Bilgisayarda bir sürü kişisel oturum açabiliyorsunuz ya onun içinde olan onun içinde kalıyor bu da telefonuna açmış. O oturuma girdim içi boş. Çıkıp normal oturuma geçerken tüm veriler siliniyor diye uyarı verdi. Boşuna boş değil demekki içi.
bencedee ponçiğim hepimiz yaşadık bende yaşadım hatta artık eğer rüyamda beni aldattığını görmüşsem o sabah uyandığımda ona ters bakmışsam anında anlıyor yine rüya görmüşsün belliki yüzünden düşen bin parça diyo sende aldatma beni ozaman diyorumsanmıyorum bromm, mutlaka yanlış anlamışsındır bunlar rüya ile işkillenme ile olacak şeyler değil :)
Bizzat yaşadım :)
Bunu zaten ciddi olarak söylemiyor ama irite oluyorum, hiç alışmamışım çünkü paramın hesabının sorulmasına..Kiz erkegin de cok konusani iyi olmaz derler o dogru herall
Tatlica bi takiliyo anladgm kadaryla canim ya o bisey degil de ciddi anlamda hesap soramaz yanii ki calismasa bile sorulmasi incitir yani .
yaav cicim bence vardır haklı bi açıklaması bi dinle konuşş öyle sakinleşş kuzumm
valla cici hormonların verdiği gerginlik gibi yapar takipte kalırım ben olsam
direk konuşup dinlemek istemiyosan. açıklama seni tatmin etmeyecekse pesine duseceksin maalesef
benim tek cekincem dur kesin yanlısı anladın diyememe sebebim rüyan olduama belki o da başka anlama geliyodur. doğrudan gördüğün gibi değildir.
sanmıyorum bromm, mutlaka yanlış anlamışsındır bunlar rüya ile işkillenme ile olacak şeyler değil :)
Bizzat yaşadım :)
C Cay6Bence anlaş anlaşılma var canım elbette bir açıklaması vardır
Sakin ol stres yapma önce dinle
Belki oteli sizin için bakmıştır ? 1-2 gün kafa dinlemek için sana sürprz??C Cay6
Uyandırıp elini yüzünü yıkasın sorucam. Hemen sorarsam uyku sersemi taklidi yapar. En iyisi konuşmak sormak sanırım. Peşine düşsem yakalayabilecek durumum yok ki adam sabahtan geceye bazen sabaha kadar gelmiyor. Gerçi sorucam da dürüst mü davranacak. Evet Ayşenin fatmanın durumuna baktığımı görmesin ya da sen çakozlama diye yaptım o aramayı dicek sanki ya da kendime sevişmeye otel aradım dicek sanki. Sorucam da boşa hep.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?