- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.041
cicimm kendinii doldurma hiç al karşına sor çatır çatır mantıklı bi açıklama yapmazsan açıklamalarına ikna olmazsam ölümlerden ölüm beğen de..C Cay6
Uyandırıp elini yüzünü yıkasın sorucam. Hemen sorarsam uyku sersemi taklidi yapar. En iyisi konuşmak sormak sanırım. Peşine düşsem yakalayabilecek durumum yok ki adam sabahtan geceye bazen sabaha kadar gelmiyor. Gerçi sorucam da dürüst mü davranacak. Evet Ayşenin fatmanın durumuna baktığımı görmesin ya da sen çakozlama diye yaptım o aramayı dicek sanki ya da kendime sevişmeye otel aradım dicek sanki. Sorucam da boşa hep.
3 yıldızlı otelde mi yapacak bana sürprizi kuzum otel konusunda çok seçici olduğumu bilir kalmam hayatta öyle heryerde. 3 yıldızlı otelin özelliği benim bildiğim kadarıyla evli olmayanlarında kalabilmesi. 1 2 yıldızda sadece evliler kalabiliyor 4 5 yıldızı da elin karısına çok görmüştür. Her zaman böyle şeyler 3 yıldızda olur bir arkadaşım söylemişti.Belki oteli sizin için bakmıştır ? 1-2 gün kafa dinlemek için sana sürprz??
Kuzum ya esin oyle bi adammi sende Allah askina sevismeye otel mi arayacak yapar mi bunu onu sen taniyosun uzme kendini adamin vakti bile yok yapacak olsa hadi bu islerle ugrasacak vakti nasil bulsunC Cay6
Uyandırıp elini yüzünü yıkasın sorucam. Hemen sorarsam uyku sersemi taklidi yapar. En iyisi konuşmak sormak sanırım. Peşine düşsem yakalayabilecek durumum yok ki adam sabahtan geceye bazen sabaha kadar gelmiyor. Gerçi sorucam da dürüst mü davranacak. Evet Ayşenin fatmanın durumuna baktığımı görmesin ya da sen çakozlama diye yaptım o aramayı dicek sanki ya da kendime sevişmeye otel aradım dicek sanki. Sorucam da boşa hep.
Brom zannetmiyorum yaa, sevişmek için otel ayarlamak ne derece mantıklı sence ?3 yıldızlı otelde mi yapacak bana sürprizi kuzum otel konusunda çok seçici olduğumu bilir kalmam hayatta öyle heryerde. 3 yıldızlı otelin özelliği benim bildiğim kadarıyla evli olmayanlarında kalabilmesi. 1 2 yıldızda sadece evliler kalabiliyor 4 5 yıldızı da elin karısına çok görmüştür. Her zaman böyle şeyler 3 yıldızda olur bir arkadaşım söylemişti.
Bencede bi aciklamasi vardir guzelce konusun ciciBrom zannetmiyorum yaa, sevişmek için otel ayarlamak ne derece mantıklı sence ?
Öyle olsa günlük evler de var en azından İstanbulda var, mutlaka Bursa da da vardır herhalde diye düşünüyorum.. Ayrıca sevişmekse ilişki olmadan seninle de sevişebilir dimi ? Yok ya bence altından bambaşka bir şey çıkacak ben zannetmiyorum.
Benim isteksizlik gitti canımBencede bi aciklamasi vardir guzelce konusun cici
Poncik bak hamilelik takvimindr ne yaziyor bugun okudunmu isteksizlgm var diyordunya ...
Cicim, sakin sakin konuş. Önce bebeğini düşünKuzular moralim çok bozuk. Gece rüyamda yine birkaç kez geyşanın beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya meylinin olduğunu gördüm. (rüyamda yan sandalyemde bir kadınla yan yana oturup aşırı samimi tavırlar sergiliyorlar ben umursamıyorum dönüp bakmıyorum bile annem geliyor kızım niye bakmıyorsun bir dön bak hallerine diyor boşver anne diyorum, kardeşlerim geliyor niye bakmıyorsun hallerine diyor boşverin diyorum böyle bir rüya) 2 gün önce de görmüştüm. Uyandım telefonunu karıştırayım dedim. Arama geçmişinde 1 mart tarihinde WhatsApp durumuna gizlice bakmak, WhatsApp durumuna baktığımı görmesin gibi aramalar gördüm. (ben şubedeki kızların durumlarına bakmayı yasaklamıştım) Ayrıca bursadaki 3 yıldızlı bir oteli aratmış. Bide telefonunda misafir kullanıcı açmış onu farkettim. Bilgisayarda bir sürü kişisel oturum açabiliyorsunuz ya onun içinde olan onun içinde kalıyor bu da telefonuna açmış. O oturuma girdim içi boş. Çıkıp normal oturuma geçerken tüm veriler siliniyor diye uyarı verdi. Boşuna boş değil demekki içi.
Şimdi uyuyor. Uyanınca muhtemelen katil olucam. Hepinizi tanımak güzeldi.
Sinirden elim ayağım titriyor.
Canım selam hoşgeldin:)arkadaşlar virüse karşı evde ne gibi temizlik yapıyorsunuz ,
ben sırkeyle kapıları ve yerlerı sılmeyı dusunuyorum bugün etkili olurmu acaba
Cicim şaşırdım inan ya, rüyayı veya arama geçmişinde ki whatsapla ilgili kısım neyse de otel aratmasi ne demekmis yaKuzular moralim çok bozuk. Gece rüyamda yine birkaç kez geyşanın beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya meylinin olduğunu gördüm. (rüyamda yan sandalyemde bir kadınla yan yana oturup aşırı samimi tavırlar sergiliyorlar ben umursamıyorum dönüp bakmıyorum bile annem geliyor kızım niye bakmıyorsun bir dön bak hallerine diyor boşver anne diyorum, kardeşlerim geliyor niye bakmıyorsun hallerine diyor boşverin diyorum böyle bir rüya) 2 gün önce de görmüştüm. Uyandım telefonunu karıştırayım dedim. Arama geçmişinde 1 mart tarihinde WhatsApp durumuna gizlice bakmak, WhatsApp durumuna baktığımı görmesin gibi aramalar gördüm. (ben şubedeki kızların durumlarına bakmayı yasaklamıştım) Ayrıca bursadaki 3 yıldızlı bir oteli aratmış. Bide telefonunda misafir kullanıcı açmış onu farkettim. Bilgisayarda bir sürü kişisel oturum açabiliyorsunuz ya onun içinde olan onun içinde kalıyor bu da telefonuna açmış. O oturuma girdim içi boş. Çıkıp normal oturuma geçerken tüm veriler siliniyor diye uyarı verdi. Boşuna boş değil demekki içi.
cicim önce kendini sakinleştir ama gördüğün herşeyide sor tepkilerinden anlarsın zaten ne olduğunu ama sanmıyorum senin düşündüğün gibi bişey olduğunu belki işi için araması gerekmiştir oteliKuzular moralim çok bozuk. Gece rüyamda yine birkaç kez geyşanın beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya meylinin olduğunu gördüm. (rüyamda yan sandalyemde bir kadınla yan yana oturup aşırı samimi tavırlar sergiliyorlar ben umursamıyorum dönüp bakmıyorum bile annem geliyor kızım niye bakmıyorsun bir dön bak hallerine diyor boşver anne diyorum, kardeşlerim geliyor niye bakmıyorsun hallerine diyor boşverin diyorum böyle bir rüya) 2 gün önce de görmüştüm. Uyandım telefonunu karıştırayım dedim. Arama geçmişinde 1 mart tarihinde WhatsApp durumuna gizlice bakmak, WhatsApp durumuna baktığımı görmesin gibi aramalar gördüm. (ben şubedeki kızların durumlarına bakmayı yasaklamıştım) Ayrıca bursadaki 3 yıldızlı bir oteli aratmış. Bide telefonunda misafir kullanıcı açmış onu farkettim. Bilgisayarda bir sürü kişisel oturum açabiliyorsunuz ya onun içinde olan onun içinde kalıyor bu da telefonuna açmış. O oturuma girdim içi boş. Çıkıp normal oturuma geçerken tüm veriler siliniyor diye uyarı verdi. Boşuna boş değil demekki içi.
yani ponçiğim korkulur senden yeminleB Brunello Cicinelli bak kendi kendini doldurma geçenler de yaşadım burda anlatmadım ama ben aldatıldığım için bu tür konularda daha tetikteyim daha dikkatliyim biraz size göre yanihayvan terli çünkü..
Geçen günlerde eşimin telefonunda Mahmut abi diye birini gördüm yemek yiyorduk dışarıda tam 3 kere aradı açmadı.. aç diyorum açmıyor aç diyorum açmıyor.. hiç te tanımıyorum mahmut abi diye birini işkillendim resmen kıllandım.
yemekten kalktık ee arasana mahmut abini diyorum canım şüphelenmeni gerektircek bir şey yok gerçekten mahmut abi dediama tabi içim rahat etmedi.. ondan öncede telefon durumu ile ilgili kaos yaşamıştık şifrsni falan değişti sadece parmak okutma yaptı bana söylemedi. bende bu mahmut abiden kıllanınca eczaneden uyku ilacı aldım.. evde 1 gün sonra yemeğine iyice kattım. o uykuya dalınca, parmağı ile telefonunu açtım adamın numarasını alıp 1 gün sonra işyerinden arkadaştan aradım, gerçekten mahmut abi çıktı
cicimm ben senin geyşanın öyle bişey yapacağını düşünmüyorum hiç bence mutlaka mantıklı açıklaması vardır..3 yıldızlı otelde mi yapacak bana sürprizi kuzum otel konusunda çok seçici olduğumu bilir kalmam hayatta öyle heryerde. 3 yıldızlı otelin özelliği benim bildiğim kadarıyla evli olmayanlarında kalabilmesi. 1 2 yıldızda sadece evliler kalabiliyor 4 5 yıldızı da elin karısına çok görmüştür. Her zaman böyle şeyler 3 yıldızda olur bir arkadaşım söylemişti.
Ne yapayım kızyani ponçiğim korkulur senden yeminle
demek uyku ilacı aldın adamın yemeğine kattın
yaaa ahahaha koptummNe yapayım kızeskisinden yedim bir darbe bunu da kaldırmaya gücüm yetmezdi tebdili mekanda ferahlık vardır imzoşum
yemeğine katttım ufak ufak uykusu geldi ölü gibi yattı zabbaahhaaa kadarsabah uyanınca başım ağrıyoooooğğğğ diye kalktı dedim durrrr senın bugün daha çok basın agrır niye ki dedi hiçççç dedim toplantıların var ya ondan hayatım sonra iş yerine gidince mahmut abiyi aradım hakkaten mahmut abi çıkınca, üzüldüm kızdım kendime ama olsundu, içim rahatlamıştı
yanii yapacağını yapmışın zaten ponçiğimNe yapammmm
Kız telatabikimponcikvegece vay anasını ponçiğim benim bu kafaya gelebilmem için kırk fırın ekmek yemem gerek duygusallık ağır basıyor zaaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?