- 9 Haziran 2019
- 8.048
- 31.254
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.061
Valla böyle olacaksın işte deee ben çaktırırım hemen az daha büyümem lazımKız telatabikimbizde duygusalız ama aptal değiliz çok şükür
1 kere yerler onu2. ye müsaade etmemmm
Uyanıyor kızValla böyle olacaksın işte deee ben çaktırırım hemen az daha büyümem lazımuyanmaz filan panik olur hemen itiraf ederim ben
Ahahaha Ayy süper yaaaUyanıyor kızbiraz fazla uyuyor sadecee benim aldığım şurup gibiydi yemeğin tadında hafif bir koku var sanki yavrumm ya dedii, senin ağzının tadı kaçmışş bence çok güzel; laf edeceğine otur ye dedim
Ben sana daha çok takdir veririmAhahaha Ayy süper yaaatuttum bunu ilerde Lazım olursa
Bulucaaam hiiiiiçç merak etmeyiiinnBen sana daha çok takdir veririmsen beni bul şimdi hepsini burada söyleyemem
Merhabaaa. Yazınıza araştırma yapıyorken denk geldim ama çok umutlandım. Aynısını yaşadım sizinle. Cumartesi günü Test yaptım 10 dk sonra negatif diye atacaktım ki böyle cıktı geçersizdir heralde dedim attım pazartesi günü adet olmam gerekirdi olmasın bugün hala yok. Adet belirtisi olmadığı gibi ufacik bi gebelik belirtisi de yok. Diyorum ki boşuna umutlanıyorum . Yeniden testOhooo benimki 15 dk negatifti attm cope sonra copleri bosaltacagm zaman teee ne kadr zaman sonra bi bakiyim dedgmde yamuk bi 2.cizgi cikmis gormustumde yok canim deyip inanamamistim ama dogruymus yani ... bence kan vermen gereken bi zamandasin cnm
bunu bulamasamda elma sırkesıne lımon suyunu karıstırıp camasırsuyu ıle karısım yapabılırım ..Canım selam hoşgeldin:)
Sirke ve çamaşır suyuyla kapı kollarını ve prizleri siliyorum bende gün aşırı,inşallah fayda ediyorduryerleri de sirke,çamaşır suyu ve yüzey temizleyici karıştırıyorum viledaya öyle siliyorum yine gün aşırı,ev buram buram çamaşır suyu ve sirke koksa da mecburuz ya bide dün şunu buldum aldım marketin birinden,cok iyi ve keskin tüm evi bunla sildim bulursan dene sende
Eki Görüntüle 2606358
NapiyosuuunnŞapşikkkkk☺
acıklama yapılmasını beklıyor herkes , toplantı daha bıtmedı sanırımevden çalışan almaya devam eder maaşını. ama beden gücüyle ya da bir fiil çalışanlara üretim duracağı icin kesinti yapmadan veren çok az isveren olur.
hayırlısı olsun yanisan mayisa kadar sorun yaşayacak gibiyiz bu Corona yüzünden
Lann zaten sana veriom taktik nerde verdiğimi bilionn dahaa niye zor edionnn
Henüz hayata geçmiş yok amma velakin tedbiri elden bırakmayıp casusca accik karıştırmışligim vardir teli gelmişi geçmişiNapiyosuuunnsenin var mı böyle komploların eşine heee
Belkii benim gibi ihtiyacı olan başkaları da vardırLann zaten sana veriom taktik nerde verdiğimi bilionn dahaa niye zor edionnn
Vaay siz yokmusunuzHenüz hayata geçmiş yok amma velakin tedbiri elden bırakmayıp casusca accik karıştırmışligim vardir teli gelmişi geçmişi
Yediğimizi ye yaptığımızı yapVaay siz yokmusunuzyolunuz yolumdur kardeş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?