Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kız telatabikim bizde duygusalız ama aptal değiliz çok şükür
1 kere yerler onu 2. ye müsaade etmemmm
Valla böyle olacaksın işte deee ben çaktırırım hemen az daha büyümem lazım uyanmaz filan panik olur hemen itiraf ederim ben

Valla böyle olacaksın işte deee ben çaktırırım hemen az daha büyümem lazım uyanmaz filan panik olur hemen itiraf ederim ben
Uyanıyor kız biraz fazla uyuyor sadecee benim aldığım şurup gibiydi yemeğin tadında hafif bir koku var sanki yavrumm ya dedii, senin ağzının tadı kaçmışş bence çok güzel; laf edeceğine otur ye dedim

Ahahaha Ayy süper yaaa tuttum bunu ilerde Lazım olursa

Ohooo benimki 15 dk negatifti attm cope sonra copleri bosaltacagm zaman teee ne kadr zaman sonra bi bakiyim dedgmde yamuk bi 2.cizgi cikmis gormustumde yok canim deyip inanamamistim ama dogruymus yani ... bence kan vermen gereken bi zamandasin cnm
Merhabaaa. Yazınıza araştırma yapıyorken denk geldim ama çok umutlandım. Aynısını yaşadım sizinle. Cumartesi günü Test yaptım 10 dk sonra negatif diye atacaktım ki böyle cıktı geçersizdir heralde dedim attım pazartesi günü adet olmam gerekirdi olmasın bugün hala yok. Adet belirtisi olmadığı gibi ufacik bi gebelik belirtisi de yok. Diyorum ki boşuna umutlanıyorum . Yeniden test
Yapmakda istemiyorum çünkü uzuluyorum. Yorumlar mısınız acaba sizinde mi böyleydi?

bunu bulamasamda elma sırkesıne lımon suyunu karıstırıp camasırsuyu ıle karısım yapabılırım ..
prızler kapı kolları ıyı fıkır telefonumu bıle hergun kolonya ıle sılıyorum:)

acıklama yapılmasını beklıyor herkes , toplantı daha bıtmedı sanırım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…