Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
dün gece bir rüya gördüm ne anlama gelebılecegını de anlayamadım .
kayınvalıdem yatalak sozde benım evımdeymıs artık bız bakıyomusuz ama gordugum eve benım evım degıl baska bır ev, sonra gorumcelerım gelıyor bırının elınde benım tencerelerım ıste onlardaymısda bana getırmısler ama tencereler kapkara olmus yanmıs cok kotu gorunuyorlardı

Canım gebelik belirtisi hemen olmayabilir zaten. Bence sen tekrar test yap. Kan versen daha iyi olurdu aslında ama virüs var bilemedim

Evet canim cok sasirdim bak hatta rresmi duruyosa atacagim bekle bence hamilesin ama umutlandirmayayim sen gene tekrarla testi

Canım gebelik belirtisi hemen olmayabilir zaten. Bence sen tekrar test yap. Kan versen daha iyi olurdu aslında ama virüs var bilemedim
Çok korkuyorum abla tekrar test yapmaya, hiç cesaretim yok. Kendimi kandiriyorumdur yoktur diyorum. Yılmışım iyice

Evet canim cok sasirdim bak hatta rresmi duruyosa atacagim bekle bence hamilesin ama umutlandirmayayim sen gene tekrarla testi
2 yıldır bekliyorum onun için artık umudum kalmadı gibi bisey çok yoruldum Allah büyük tabi ama kendimi kandırıyorum sanki. Yoktur Diyorum hayal kırıklığı olmasından çok korkuyorum

Çok korkuyorum abla tekrar test yapmaya, hiç cesaretim yok. Kendimi kandiriyorumdur yoktur diyorum. Yılmışım iyice

Ocak 2016 gecmise gittim senin icin bak boyleydi o cope atacakken saatler sonraki test ertesi gun tekrat yaptim silik 2.cizgi cikti hemen sonra 2 gun sonra yaptik esimle aninda kirmizi 2.cizgi cikti insallah seninde vardir bebisin ki bence var

2 yıldır bekliyorum onun için artık umudum kalmadı gibi bisey çok yoruldum Allah büyük tabi ama kendimi kandırıyorum sanki. Yoktur Diyorum hayal kırıklığı olmasından çok korkuyorum
Rabbim hayirlisindan ve hayırlı zamanda versin canım oyle düşünme ,ve stres yapma Rabbim inşallah nasip etsin

Ağladım

Cici geçen etiketledigin mesajda da demiştin rüyamda geyşa aldatıyordu diye, rüyaların çıkar mı, bilinç altı rüyası da olabilir,
Ben de ara ara görüyorum öyle rüyalar ve çok etkisinde kalıyorum,
Gelişme var mı konuştun mu eşinle, ben otel aramasına değil de misafir kullanıcı açmasına iskillendim

Ya tuylerim urperdii benm o msjm km bilir nerelerde kalmistir bulmus gelmissin kiyamam sana yaa elinde test varsa sabah ilk idrar yap bakalim cok beklemissin cok umitlendirmek istemiyorum ama benim yasadgm tecrube bu belgesiyle paylastm seninle iste ortada

Yazınızı okuyup okuyup ağlıyorum hala hemde hıçkıra hıçkıra. Off niye böyle oldum Bilmiyorum

Yazınızı okuyup okuyup ağlıyorum hala hemde hıçkıra hıçkıra. Off niye böyle oldum Bilmiyorum
Yapma kuzummm yaa cok heyecanlandim insallah hamilesindir sabah yapacakmisin test beni etiketle bana ozel msj da atabilirsin bende duygusaldm duygulandirdin beni yaaaa

Yapma kuzummm yaa cok heyecanlandim insallah hamilesindir sabah yapacakmisin test beni etiketle bana ozel msj da atabilirsin bende duygusaldm duygulandirdin beni yaaaa
Ama sizinki daha bi tam çizgi sanki benimki uzun gibi de 2 senedir 50 tane test yapmışımdır. Konu actim Fazla damlatmissindr diyen oldu da ne kadar fazla damlatrsam damlatayım boyle çıkmamıştı. Da yinede boş çıkmasından çok korkuyorum. Ama sizin bence hamilesin demeniz bile hayatımda ilk defa duyunca mahvetti beni dusuncesi bile cok guzelmis. Ben hic bisey hissetmiyorum. Hissetmek de istemiyorum hasta olcam diyorum. Minik minik kasigimda agri oluyor cok nadir heh diyorum olcam iste ;( test de yapmak istemiyorum. Bekliycem biraz

allah yardımcımız olsun Gülom
Ben de tedirgimin
Canim
Neden serum yemen gerekiyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…