- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.081
Kuzum strese sokma kendini. Tedbir bizden takdir Allah'tan biliyorsun. Elinden geleni yapıyorsun zaten.Tuhafim cnm ya iyi hissetmiyorum moralm bozuk
Yediğimizi diyince off kayseri mantısı geldi aklımaYediğimizi ye yaptığımızı yapaslında bu laf bı değişikti yaptığımı yapmma olacak amma bu daha iyi oldu öğren yap
Ayy nurumyaaaYediğimizi diyince off kayseri mantısı geldi aklıma
Bencedeee perikooo
Canım gebelik belirtisi hemen olmayabilir zaten. Bence sen tekrar test yap. Kan versen daha iyi olurdu aslında ama virüs var bilemedimMerhabaaa. Yazınıza araştırma yapıyorken denk geldim ama çok umutlandım. Aynısını yaşadım sizinle. Cumartesi günü Test yaptım 10 dk sonra negatif diye atacaktım ki böyle cıktı geçersizdir heralde dedim attım pazartesi günü adet olmam gerekirdi olmasın bugün hala yok. Adet belirtisi olmadığı gibi ufacik bi gebelik belirtisi de yok. Diyorum ki boşuna umutlanıyorum . Yeniden test
Yapmakda istemiyorum çünkü uzuluyorum. Yorumlar mısınız acaba sizinde mi böyleydi?Eki Görüntüle 2606389
Evet canim cok sasirdim bak hatta rresmi duruyosa atacagim bekle bence hamilesin ama umutlandirmayayim sen gene tekrarla testiMerhabaaa. Yazınıza araştırma yapıyorken denk geldim ama çok umutlandım. Aynısını yaşadım sizinle. Cumartesi günü Test yaptım 10 dk sonra negatif diye atacaktım ki böyle cıktı geçersizdir heralde dedim attım pazartesi günü adet olmam gerekirdi olmasın bugün hala yok. Adet belirtisi olmadığı gibi ufacik bi gebelik belirtisi de yok. Diyorum ki boşuna umutlanıyorum . Yeniden test
Yapmakda istemiyorum çünkü uzuluyorum. Yorumlar mısınız acaba sizinde mi böyleydi?Eki Görüntüle 2606389
Çok korkuyorum abla tekrar test yapmaya, hiç cesaretim yok. Kendimi kandiriyorumdur yoktur diyorum. Yılmışım iyiceCanım gebelik belirtisi hemen olmayabilir zaten. Bence sen tekrar test yap. Kan versen daha iyi olurdu aslında ama virüs var bilemedim
2 yıldır bekliyorum onun için artık umudum kalmadı gibi bisey çok yoruldumEvet canim cok sasirdim bak hatta rresmi duruyosa atacagim bekle bence hamilesin ama umutlandirmayayim sen gene tekrarla testi
Çok korkuyorum abla tekrar test yapmaya, hiç cesaretim yok. Kendimi kandiriyorumdur yoktur diyorum. Yılmışım iyice
Rabbim hayirlisindan ve hayırlı zamanda versin canım oyle düşünme ,ve stres yapma Rabbim inşallah nasip etsin2 yıldır bekliyorum onun için artık umudum kalmadı gibi bisey çok yoruldumAllah büyük tabi ama kendimi kandırıyorum sanki. Yoktur Diyorum hayal kırıklığı olmasından çok korkuyorum
AğladımOcak 2016 gecmise gittim senin icin bak boyleydi o cope atacakken saatler sonraki test ertesi gun tekrat yaptim silik 2.cizgi cikti hemen sonra 2 gun sonra yaptik esimle aninda kirmizi 2.cizgi cikti insallah seninde vardir bebisin ki bence var Eki Görüntüle 2606395
Cici geçen etiketledigin mesajda da demiştin rüyamda geyşa aldatıyordu diye, rüyaların çıkar mı, bilinç altı rüyası da olabilir,Kuzular moralim çok bozuk. Gece rüyamda yine birkaç kez geyşanın beni aldattığını daha doğrusu aldatmaya meylinin olduğunu gördüm. (rüyamda yan sandalyemde bir kadınla yan yana oturup aşırı samimi tavırlar sergiliyorlar ben umursamıyorum dönüp bakmıyorum bile annem geliyor kızım niye bakmıyorsun bir dön bak hallerine diyor boşver anne diyorum, kardeşlerim geliyor niye bakmıyorsun hallerine diyor boşverin diyorum böyle bir rüya) 2 gün önce de görmüştüm. Uyandım telefonunu karıştırayım dedim. Arama geçmişinde 1 mart tarihinde WhatsApp durumuna gizlice bakmak, WhatsApp durumuna baktığımı görmesin gibi aramalar gördüm. (ben şubedeki kızların durumlarına bakmayı yasaklamıştım) Ayrıca bursadaki 3 yıldızlı bir oteli aratmış. Bide telefonunda misafir kullanıcı açmış onu farkettim. Bilgisayarda bir sürü kişisel oturum açabiliyorsunuz ya onun içinde olan onun içinde kalıyor bu da telefonuna açmış. O oturuma girdim içi boş. Çıkıp normal oturuma geçerken tüm veriler siliniyor diye uyarı verdi. Boşuna boş değil demekki içi.
Şimdi uyuyor. Uyanınca muhtemelen katil olucam. Hepinizi tanımak güzeldi.
Sinirden elim ayağım titriyor.
Ya tuylerim urperdii benm o msjm km bilir nerelerde kalmistir bulmus gelmissin kiyamam sana yaa elinde test varsa sabah ilk idrar yap bakalim cok beklemissin cok umitlendirmek istemiyorum ama benim yasadgm tecrube bu belgesiyle paylastm seninle iste ortadaAğladım
Yazınızı okuyup okuyup ağlıyorum hala hemde hıçkıra hıçkıra. Off niye böyle oldum BilmiyorumYa tuylerim urperdii benm o msjm km bilir nerelerde kalmistir bulmus gelmissin kiyamam sana yaa elinde test varsa sabah ilk idrar yap bakalim cok beklemissin cok umitlendirmek istemiyorum ama benim yasadgm tecrube bu belgesiyle paylastm seninle iste ortada
Yapma kuzummm yaa cok heyecanlandim insallah hamilesindir sabah yapacakmisin test beni etiketle bana ozel msj da atabilirsin bende duygusaldm duygulandirdin beni yaaaaYazınızı okuyup okuyup ağlıyorum hala hemde hıçkıra hıçkıra. Off niye böyle oldum Bilmiyorum
O testi ne zaman yaptinYapma kuzummm yaa cok heyecanlandim insallah hamilesindir sabah yapacakmisin test beni etiketle bana ozel msj da atabilirsin bende duygusaldm duygulandirdin beni yaaaa
Ama sizinki daha bi tam çizgi sanki benimki uzun gibiYapma kuzummm yaa cok heyecanlandim insallah hamilesindir sabah yapacakmisin test beni etiketle bana ozel msj da atabilirsin bende duygusaldm duygulandirdin beni yaaaa
Cumartesi yaptım pazartesi hasta olmam gerekiyorduO testi ne zaman yaptin
poncikvegece
D Dilos06
Nabiyorsunuz
Ben tedirgin tedirgin annemde oturuyorm oraya geldim bugün
O kdr tedirginim ki serum yemem lazm.hastaneye gitmeye korkuyirm
Sağlık ocağı da yapmiyormus
Akşam gidicek gbiyiz ama korkuyirm bizim burda 4 kişi yatiyirmus koronadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?