Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla herkesin yüreği ağzında nasıl olacak böyle bliyorum gülimm, Allah yardımcımız olsun. Ne illetmiş yaaa

Neyin var tatlım sen nerde oturuyordun?

B Brunello Cicinelli canım ben rüyamda eşimin beni aldattığını görüp uyanıp eşimi boğmaya çalışmış insanım. O yüzden sana ne yazmam gerektiğini de bilemedim kelin merhemi olayı. Ama gebeligin zor geçiyor ne badireler atlattiniz eşin de korkuyor pek ilişki yaşanmadı bu yüzden aranızda. Belki de bunların etkisiyle bilinçaltının bir ürünüdür tüm bunlar. ki ben öyle olduğunu düşünüyorum. Geysan bunu yapacak biri değil kolay kolay anlattıklarından yola çıkarak vardım bu kanıya. Üzme kendini boşu boşuna lutfen

Oturum açma olayını hiç bilmiyorum o nedir ki vardır mantıklı bir açıklaması ama.

Geçmiş olsun canım ne serumu ki

Ya keşke hamileler için acil olanlar için bi güzel uygulama olsaydı

Sen bilirsin tabi canim seni umitlendirip sonra uzmek asla asla istemem ama benm ilk denemydi hic ihtimal vermemistim ve de sol kasgmda ayni adet olacakmjsjm gbi agrim vardi ihtimal vermiyordum o testlere ragmen ama hamileymisim kizi 3.5 yasnda . Insallah sen de hamilesindir

Insalllahhh. Allah bagislasin kuzucugu size maşallah.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…