Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ben seni yerimm minnak diloşum benim kaymaklı künefem karamel makiyatom benim

Abi candır gerisi heycan
bak valla başın sıkışınca mutlaka biri olmadı diğeri koşuyo imdada
en son polis çevirdi tabi önccee büyük abi arandı açmadı sonra 2. abi arandı hemen açtı bide peşinden baba arandı tabi anında müdahale ettiler tabisi

Benm hiç abim olmadı
Baba ile arada köprü kuran, hayatı anlamlı kılan şevkat abidesi resmen :) Yani bana göre öyle.. çok özel çok güzel bir duygu belki hiç anlaşamadığın ama en en en çok özlediğin adam.
Benim abim aramız da olmasa da hep yanım da hissettiğim canım kanım resmen. Bazen keşke olsa da gene şamarlasa beni diyorum bazen :) çok tokat yemişliğim vardı zamanın da

ahahahss bendee kızz hep kavga ediyoduk ama evlendiğim zaman çok ağladı
bana hep sen gittin gideli kimse pasta yapmıyo kimse abisine çay getirmiyo dediydi

İşini bilcen ise gitmicen :)

ahahahss bendee kızz hep kavga ediyoduk ama evlendiğim zaman çok ağladı
bana hep sen gittin gideli kimse pasta yapmıyo kimse abisine çay getirmiyo dediydi
Bizde çok kavga ederdik, çok dayak yedim ama Allah biliyor ya.
Ben gençken yani bekarken biraz böyle kırıtarak yürüyordum gerçi hala öyle yürüyorum ama bilmeden yani istem dışı.. bir gün mahallede görmüş beni öyle yürürken akşam eve geldi, annem elinden zor almıştı beni 19 yaşlarında falandım..
Evlendim ilk evliliğimde hiç istemedi kurban olayım abim iyi düşün dedi :) hiç dinlemedim. Mutlu olduğumu da hiç görmedi. İkinci evliliğimi de göremedi zaten :) ama biliyorum ki uzaktan görüyor

aahh balımm başın sağolsun yarana tuz basmış oldum bilmiyodum ponçiğim

Allah rahmet eylesin patilim. ne kadar güzel anlatmissin abini
eminim mutlu olduğunu biliyodur ve mutludur

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…