- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.321
ben seni yerimm minnak diloşum benim kaymaklı künefem karamel makiyatom benimBenim o.c olacak doğurup atan kadın
İlk Kocasindan yani benim pezo pederden bir ben varım
İkinci kocasından bir adet kızı var ben 7 yaşındaydım o daha 9 aylık falandı öyle hatırlıyorum şiddet görüyor diye boşandı gerçi bende o pislikten kemerle dayak yiyordum o ayrı evden kaçtık kızını orda bıraktı bir daha hiç görmedi
3 kocadan ise bir kızı daha var ona ölüm eder çok seviyor ben 13 yaşından beri görüşmüyorum öyle iste
Makiyato yazışına ekmek bandığımmmben seni yerimm minnak diloşum benim kaymaklı künefem karamel makiyatom benim
Benm hiç abim olmadıAbi bambaşka bir şey
bak valla başın sıkışınca mutlaka biri olmadı diğeri koşuyo imdadaAbi candır gerisi heycan
Aşkilopummmmmmben seni yerimm minnak diloşum benim kaymaklı künefem karamel makiyatom benim
macchiato pooss yazarken yoruldum sen anla işte makiyato yazmak daha kolayMakiyato yazışına ekmek bandığımmm
Baba ile arada köprü kuran, hayatı anlamlı kılan şevkat abidesi resmen :) Yani bana göre öyle.. çok özel çok güzel bir duygu belki hiç anlaşamadığın ama en en en çok özlediğin adam.Benm hiç abim olmadı
aşkilopun yer seni yeerAşkilopummmmmm
Bende seni çokk çokk severim deprestik yineeeaşkilopun yer seni yeer
çok sevirem ben seni kızz
ahahahss bendee kızzBaba ile arada köprü kuran, hayatı anlamlı kılan şevkat abidesi resmen :) Yani bana göre öyle.. çok özel çok güzel bir duygu belki hiç anlaşamadığın ama en en en çok özlediğin adam.
Benim abim aramız da olmasa da hep yanım da hissettiğim canım kanım resmen. Bazen keşke olsa da gene şamarlasa beni diyorum bazen :) çok tokat yemişliğim vardı zamanın da
valla çok seviyorum diloşum napıyım sevgim büyük olunca depreşiveriyo anındaBende seni çokk çokk severim deprestik yineee
İşini bilcen ise gitmicen :)bak valla başın sıkışınca mutlaka biri olmadı diğeri koşuyo imdada
en son polis çevirdi tabi önccee büyük abi arandı açmadı sonra 2. abi arandı hemen açtı bide peşinden baba arandı tabianında müdahale ettiler tabisi
Bizde çok kavga ederdik, çok dayak yedim ama Allah biliyor ya.ahahahss bendee kızzhep kavga ediyoduk ama evlendiğim zaman çok ağladı
bana hep sen gittin gideli kimse pasta yapmıyo kimse abisine çay getirmiyo dediydi
aynen öyleİşini bilcen ise gitmicen :)
aahh balımm başın sağolsun yarana tuz basmış oldum bilmiyodum ponçiğimBizde çok kavga ederdik, çok dayak yedim ama Allah biliyor ya.
Ben gençken yani bekarken biraz böyle kırıtarak yürüyordum gerçi hala öyle yürüyorum ama bilmeden yani istem dışı.. bir gün mahallede görmüş beni öyle yürürken akşam eve geldi, annem elinden zor almıştı beni 19 yaşlarında falandım..
Evlendim ilk evliliğimde hiç istemedi kurban olayım abim iyi düşün dedi :) hiç dinlemedim. Mutlu olduğumu da hiç görmedi. İkinci evliliğimi de göremedi zaten :) ama biliyorum ki uzaktan görüyor
Bizde çok kavga ederdik, çok dayak yedim ama Allah biliyor ya.
Ben gençken yani bekarken biraz böyle kırıtarak yürüyordum gerçi hala öyle yürüyorum ama bilmeden yani istem dışı.. bir gün mahallede görmüş beni öyle yürürken akşam eve geldi, annem elinden zor almıştı beni 19 yaşlarında falandım..
Evlendim ilk evliliğimde hiç istemedi kurban olayım abim iyi düşün dedi :) hiç dinlemedim. Mutlu olduğumu da hiç görmedi. İkinci evliliğimi de göremedi zaten :) ama biliyorum ki uzaktan görüyor
O bambaşka benim için şamdanımAllah rahmet eylesin patilim. ne kadar güzel anlatmissin abini
eminim mutlu olduğunu biliyodur ve mutludur
Olsun imzoşumm :)aahh balımm başın sağolsun yarana tuz basmış oldum bilmiyodum ponçiğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?