Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Babayla kopruluk vazifemiz hiç olmadı hep kendim mücadele ettk edemediğim yerde boyun eğdim :)

Babasına aşık bir kız da değildim aşırı despot bir baba figuruyle büyüdüm annemde ortada çırpınan bazen şikayet eden (babaya) bir rol üstlendi

Sulalede en büyük ben olunca herkes sen büyüksün sus sen büyüksün otur sen de bunu yaparsan bunlar neler yapmaz gbi cmlelerle geçti :)
Erkek kardesmle de pek gecinemezdik , ergenligimde (12yas) küçük kız kardesm oldu küçük anne gbi bn baktm hep :)
Bir tek emzirmedigim kalmıştı yolda görenler senin mi derdi ( al sana psikolojik bir dert daha)

Smdi birisi büyük oğluma sus sen büyüksün dediklerinde o da çocuk büyümüş sıfatına sokmayın diyorm :)

O bambaşka benim için şamdanım o kadar yediğim dayağa rağmen yaniii :)
Buna bende eminimmm :)

Allah sevdiklerine sana ömür versin
kardesle kedi köpek gibi oluyosun zaten hep. ama en çok da kardeşini seviyosun merak ediyosun:) değişik bisey

Yazdıklarını çok iyi anlıyorum gülimm,
Ben en küçükleri idimmm :) Yaptığım her şeyin ceremesini abim ve ablam çekti :)

Babaya aşık bir kız çocuğuydum babam ve abim benim ileride görmek istediğim eşim rolündeydi hep. Ablam ve babam arasın da hep bir soğukluk vardı, ama bunda babamın da suçu vardı ablama hep sen büyüksün o küçük, sen otur o oynasın vs vs derdi çok net hatırlıyorum o zamandan bu zamana yıllar geçti ama ablam ve babam arasında ki mesafe hiç kapanmadı.

Şimdi sen yaşadığın için oğluna yapılmasını istemiyorsun, ablam da öyle.. en büyük ile en küçüğü ayırt etmiyor, hepsi çocuk diyor biri bir şey söylediğinde. Hatta geçen günler de 3 numara ile 1 numara kavga ediyordu bizim 3 numara cadı çok fena abisine neler neler diyor, babam da en büyük oğlana çocukla cocuk olma kardeşin o senin dedi.. ablam atladı hemen bana yaptığın dayatmaları cocuklarıma yapma diye baya tartıştılar :)

Allah sevdiklerine sana ömür versin
kardesle kedi köpek gibi oluyosun zaten hep. ama en çok da kardeşini seviyosun merak ediyosun:) değişik bisey
yaa dimii şamdanım hep öyle oluyo abim bekar ben bekar ken kedi köpek gibiydik birbirimizi yiyoduk hep ama evlenince çok değişiyosun arandaki muhabbet şakalaşma aynı kalıyo yine başın sıkışınca arıyosun ama eskisi gibi didişme kalmıyo çok ilginç yaa

ya ama ben seni yerim
ne kadar güzel bilinçli bi annesin rosum helal olsun sana.

yurdumda ailesi normal olan, normal çocukluk yasayan yok çok şükür hepimiz bi yerlerden yaralı ve azcik kafadan kontagiz sanırım

10 küsur gün ban yemiş burada bir gadın, hiçbiriniz de dememişsiniz ki "Bu garibim cımbız tiryakisi olmuş, banlara müptela olmuş gitmiş, bu vahşi cazibeli arkadaşımızı şu ban batağından çekip kurtaralım" diye. Meeh, topiğinizin zeksapelitesi de düşüyor ben gidince siz bilirsiğiiz yağni.

10 küsürmüü hay meaşallah

Bizim de oyleee aramız hep mesafeli ben babamdan para bile isteyemzdm ama şuan kız kardesm pist peder bana su kdr versene diyor dusunuyorm zamanında ben bu lafı desem kesin dayakliktim herşeyin ceremesini ilk çocuklar çekiyor maalesef.
Erkek kardeşime de erkek o diye ayrımcılık yapardı sen abone hizmet edeceksin diye cumeleler kurardi çok iyi hatırlıyorum

Bazen benm oglanlara erkeksin sen gel otur yanıma der bnde erkekse erkek napalim ev işi yapmayacak anlamına gelmz diye tartışmaya girdim , ilerde her işini ben yaomicam hem smdiden öğrensin ki eşine de yardımcı olur belki dedm bana nasıl kızıyor
Dedm senin yaptığın gbi yapayım da kardeşler arası soğukluğa mi sebep olayım dedm ben napmisim diyor

ya ama ben seni yerim
ne kadar güzel bilinçli bi annesin rosum helal olsun sana.

yurdumda ailesi normal olan, normal çocukluk yasayan yok çok şükür hepimiz bi yerlerden yaralı ve azcik kafadan kontagiz sanırım
Bncede hepimiz yaraliyizzzzz :)

Yaaaa bazen akros bunlar erkek sen kız gbi yetistiriyorsun bilmem ne diyor
İşte erkek diye bogusuyorlar bagiriyorlar kavga ediyorlar
Dedm içimden çıkan kıza bir farklı davran bunların gözünde bak sana napicam

Evet yaptıklarının farkında değiller, babam da öyle..
Ablam veriyor veriştiriyor.. babam hep aynı kelime ben ne yaptım ki hiç ayırt etmedim ki.. ablam diyor ki eski resimlere şöyle bir bakıyorum sırf dedemden korkuna kucağına alıp sevmişliğin yok beni ama en küçük kızın doğduğunda kucağından indirmemişsin ayrımcısın 2 cocuğuna farklı 1 cocuğuna farklı davrandın sen arada ki dengeyi tutamadın, ne ben ne kocam senin yaptıklarını yapmayacağım 4 evladıma diyo :)

Haklı da.. Ben sevgisiz bir çocuk olarak büyümedim, ne istesem önüme geldi; yokluk ne onu da bilmedim ben ama abimle ablam öyle değillermiş gerçekten. Ablam hep der sen zengin cocuğu olarak biz fakir fukura cocuğu olarak büyüdük diye :) bazen bana da laf sokuyor, zoruma gidiyor mu ? evet . Ama bunların sorumlusu da ben değilim :) Ablamla aram iyi.. ama babamla ablamın arasında aşılamayacak duvarlar var 35 sene olmuş nerdeyse ama ablam herşeyi dün gibi hatırlıyor, biraz da kinci. Unutmadım, unutmayacağım diyo :)

benim kardeşlerle didisme lise zamani bitmişti ama evet ilginç bı şekilde sonsuz toleranslı sebepsiz sevgi nedeni ya çok ilginç gerçekten kan cekiyo

Ne sandın? Tabiysi 10 -10 küsur gün. Ve fekat içerlendim. Bir zeksapallite yokluğu bu kadar mı fark edilmez? Hepiniz mi doydunuz degajelere; Night'ı harcadılar matmazel, hiiç.
aslında ben dedim bu night nerde hiç sesi soluğu çıkmıyor diye ama sen benden önce davrandın

sen bizi bizi bihterini bırak. sümüklü nihal kılıklı cımbızlara kaptır kendini. sonra da gel böyle de he mi gurban

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…