Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hoşgeldin hanım abla sence seksapalitemiz düşüyor mu gercekten

Ben bütün içindekileri babama döktüm söyledim rahatladım kız kardeşimn veya erkek kardesmn bunda bir suçu yok yeri gelir hala soylerm ama bazen de söylemek istemiyirm o da bilerek yapmamıştır o da toymustur diyee

Evlendik hala elini uzermzden çekmedi bazı ihtiyaçlarımızı hep karşıladı belki de bu yüzden artık içimde o soğukluk kalmadı
Evet yanlış şeyleri vardı ama ben hep eğer birgün çocuğum olursa asla ve asla bunları yaomicam diye listelenmiştim.bana yapılan her hareket de bunu yaomicam şunu yaomicam diye diye beynine kazıdım ve çok şükür yapmıyorum da :)

Ablanla benziyoruz bnde yokluk zamninda büyüdüm ve kız kardesm şuan paranın kiymetni dahi bilmiyir
Ama dediğim gbi bu onun suçu değil benm de değil
Smdi evet kardesm rahat iicnde büyüdü istediğini alıyor falan filan ama yarn obur gün evlendiğinde ne olacağı bilinmez

Aynen öyle yaşadıkça anlıyor öğreniyor insan.. Ozamanlar dediğin gibi babalar toydu belki sonra dan onlar da öğrendi, yaşadıkça yani..
Ablamla benziyorsunuz aynen gülimm o da bunları bunları yapmicam dediği hiçbirşeyi cocuklarına yapmadı babamı müdahil dahi ettirmiyor :) babam elini ablam evlendiğinden beri ve ben evlendiğimden beri ne onun üstünden ne de benim üzerimden çekmedi.. bütün torunlarının doğum masraflarını vs karşıladı :) ablama evlendikten sonra düğün hediyesi olarak araba aldı.. her zor zamanında yanında olmaya da çalışıyor ama ablam gene de unutmuyor :) Fazla kinci

adamsin rosss
sen doğru olanı yapiyosun. hayatta bit gibi birilerine tutunup belese yasayamayacaklarina göre herkes basının çaresine bakacak kadar bilmeli temel işleri.

toz aliyo, yemek yapıyo, yerleri siliyo diye kimse erkekliginden olmaz. umarım akros kızına da oğlanların gözüne batacak kadar farklı davranmaz

bizde babam beni kayirirdi, annem erkek kardeşlerimi o yüzden benim babamla aram iyi kardeslerimin annemle

illa bi dengesiz bı sıkıntılı tip oluyo. ama sen hepsinin hakkından gelirsin

İlk başlarda ben de öyleydim poncikim babamla ilgili hicbiseyi asamiyordum
Ben ne anne ne baba sevgisi gördüm evlenene kdr
Hatta psikologa gittim sırf bu yüzden
Orasi bana iyi geldi diyebilirim kin tutmadik tutmam da biri bana iyi bişey dediğinde yaptığında bile unuturum hemen herşeyi afeederim
Zaten anne babayı atamiyorsun
Secemiyorsun
Ama er ya da geç bir gün onları anlıyorsun :)

Eyw samdanm

Bencede yapacak ki ben yaptiriyirm sofrayı hazırlıyorlar
Kendi yataklarını topluyorlar
Odalarını kendileri topluyorlar ki bunu bence yapmak zorundalar
Kıyafetlerini de katlatiyirm üzerinden çıkardıklarını

En azından kendi eşyaları alanlarındaki sorumluluklarını bilmemeliler :)

Ben herkese eşit davranicam cnku kendm bu ayrımı çok yasadm
Eğer birisi farklı davransn bam bam bam

sen bizi bizi bihterini bırak. sümüklü nihal kılıklı cımbızlara kaptır kendini. sonra da gel böyle de he mi gurban

Şindi ararun 911i bak. Derim "Müdürüm cımbız elden gideyeaah" görürsünüz o zaman.

Hoşgeldin hanım abla sence seksapalitemiz düşüyor mu gercekten

Sen benim zeksi bacaklarımı görmedin tadlum, bir görsen 3 hafta kendine gelemezsin dersin "Rabbım şükürler olsun"; bu gadın, kışın bacaklarına kıl tatili veriyor ve inanılmaz seksi bacak kılları oluyor. Tartışmayalım bence, bu yarışı kazanamazsın.

valla benimde 2 çocuk şamdanım bi kız bi erkek yeter diyorum hep du bakalım biz 2. yi nezaman yapcas

dün esime yalandan dedim hazır karantinadayiz degerlendirsek mi diye normalde o bana diyodu ben yok diyodum. hazir değilim ben bekleyelim dedi

senin ponciki fahri kardeşi ilan ederim imzos bı kız bi erkek işte mis gibi

eşit ve adil olmak benim için de çok çok önemli ross. bazen olmayan ikinci çocuğumla var olan çocuğum arasındaki eşitliği adaleti saglama korelasyonlari oluşturup çözüm buluyorum kafayi kirmaya az kaldı

şimdi bu çocuklar temiz düzenli sorumluluk sahibi oldu diye toplum ne kaybedebilir ki degil mi ne kadar güzel kimseye yük olmadan kendi hallerinde yaşayıp gidecekler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…