- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.361
Hoşgeldin hanım abla10 küsur gün ban yemiş burada bir gadın, hiçbiriniz de dememişsiniz ki "Bu garibim cımbız tiryakisi olmuş, banlara müptela olmuş gitmiş, bu vahşi cazibeli arkadaşımızı şu ban batağından çekip kurtaralım" diye. Meeh, topiğinizin zeksapelitesi de düşüyor ben gidince siz bilirsiğiiz yağni.
Hoşgeldin hanım ablasence seksapalitemiz düşüyor mu gercekten
Ben bütün içindekileri babama döktüm söyledim rahatladım kız kardeşimn veya erkek kardesmn bunda bir suçu yok yeri gelir hala soylerm ama bazen de söylemek istemiyirm o da bilerek yapmamıştır o da toymustur diyeeEvet yaptıklarının farkında değiller, babam da öyle..
Ablam veriyor veriştiriyor.. babam hep aynı kelime ben ne yaptım ki hiç ayırt etmedim ki.. ablam diyor ki eski resimlere şöyle bir bakıyorum sırf dedemden korkuna kucağına alıp sevmişliğin yok beni ama en küçük kızın doğduğunda kucağından indirmemişsin ayrımcısın 2 cocuğuna farklı 1 cocuğuna farklı davrandın sen arada ki dengeyi tutamadın, ne ben ne kocam senin yaptıklarını yapmayacağım 4 evladıma diyo :)
Haklı da.. Ben sevgisiz bir çocuk olarak büyümedim, ne istesem önüme geldi; yokluk ne onu da bilmedim ben ama abimle ablam öyle değillermiş gerçekten. Ablam hep der sen zengin cocuğu olarak biz fakir fukura cocuğu olarak büyüdük diye :) bazen bana da laf sokuyor, zoruma gidiyor mu ? evet . Ama bunların sorumlusu da ben değilim :) Ablamla aram iyi.. ama babamla ablamın arasında aşılamayacak duvarlar var 35 sene olmuş nerdeyse ama ablam herşeyi dün gibi hatırlıyor, biraz da kinci. Unutmadım, unutmayacağım diyo :)
Dimi samdanimsen varken namumkun gibi
Aynen öyle yaşadıkça anlıyor öğreniyor insan.. Ozamanlar dediğin gibi babalar toydu belki sonra dan onlar da öğrendi, yaşadıkça yani..Ben bütün içindekileri babama döktüm söyledim rahatladım kız kardeşimn veya erkek kardesmn bunda bir suçu yok yeri gelir hala soylerm ama bazen de söylemek istemiyirm o da bilerek yapmamıştır o da toymustur diyee
Evlendik hala elini uzermzden çekmedi bazı ihtiyaçlarımızı hep karşıladı belki de bu yüzden artık içimde o soğukluk kalmadı
Evet yanlış şeyleri vardı ama ben hep eğer birgün çocuğum olursa asla ve asla bunları yaomicam diye listelenmiştim.bana yapılan her hareket de bunu yaomicam şunu yaomicam diye diye beynine kazıdımve çok şükür yapmıyorum da :)
Ablanla benziyoruz bnde yokluk zamninda büyüdüm ve kız kardesm şuan paranın kiymetni dahi bilmiyir
Ama dediğim gbi bu onun suçu değil benm de değil
Smdi evet kardesm rahat iicnde büyüdü istediğini alıyor falan filan ama yarn obur gün evlendiğinde ne olacağı bilinmez
Bncede hepimiz yaraliyizzzzz :)
Yaaaa bazen akros bunlar erkek sen kız gbi yetistiriyorsun bilmem ne diyor
İşte erkek diye bogusuyorlar bagiriyorlar kavga ediyorlar
Dedm içimden çıkan kıza bir farklı davran bunların gözünde bak sana napicam
kan çekiyo evet kesinlikle kan bağından kaynaklı şamdanımm
İlk başlarda ben de öyleydim poncikim babamla ilgili hicbiseyi asamiyordumAynen öyle yaşadıkça anlıyor öğreniyor insan.. Ozamanlar dediğin gibi babalar toydu belki sonra dan onlar da öğrendi, yaşadıkça yani..
Ablamla benziyorsunuz aynen gülimm o da bunları bunları yapmicam dediği hiçbirşeyi cocuklarına yapmadı babamı müdahil dahi ettirmiyor :) babam elini ablam evlendiğinden beri ve ben evlendiğimden beri ne onun üstünden ne de benim üzerimden çekmedi.. bütün torunlarının doğum masraflarını vs karşıladı :) ablama evlendikten sonra düğün hediyesi olarak araba aldı.. her zor zamanında yanında olmaya da çalışıyor ama ablam gene de unutmuyor :) Fazla kinci
valla benimde 2 çocuk şamdanım bi kız bi erkek yeter diyorum hep du bakalım biz 2. yi nezaman yapcashayalim üç çocuktu ama benimki tek kalacak bu gidisle imzosbenimki anca yokluk ceker kan çekecek kardesi zor bulur
Eyw samdanmadamsin rosss
sen doğru olanı yapiyosun. hayatta bit gibi birilerine tutunup belese yasayamayacaklarina göre herkes basının çaresine bakacak kadar bilmeli temel işleri.
toz aliyo, yemek yapıyo, yerleri siliyo diye kimse erkekliginden olmaz. umarım akros kızına da oğlanların gözüne batacak kadar farklı davranmaz
bizde babam beni kayirirdi, annem erkek kardeşlerimio yüzden benim babamla aram iyi kardeslerimin annemle
illa bi dengesiz bı sıkıntılı tip oluyo. ama sen hepsinin hakkından gelirsin
İcimzdeki birikmislerYaaa niye bu kadar uzun uzun mektup gibi mesaj yazionussszzzz
Dimi samdanimbende ondan mütevellit sordumdu zati
Hepsi patlıyor diyorsun ne Gülomİcimzdeki birikmisler
sen bizi bizi bihterini bırak. sümüklü nihal kılıklı cımbızlara kaptır kendini. sonra da gel böyle de he mi gurban
Hoşgeldin hanım ablasence seksapalitemiz düşüyor mu gercekten
valla benimde 2 çocuk şamdanım bi kız bi erkek yeter diyorum hep du bakalım biz 2. yi nezaman yapcas
Eyw samdanm
Bencede yapacak ki ben yaptiriyirm sofrayı hazırlıyorlar
Kendi yataklarını topluyorlar
Odalarını kendileri topluyorlar ki bunu bence yapmak zorundalar
Kıyafetlerini de katlatiyirm üzerinden çıkardıklarını
En azından kendi eşyaları alanlarındaki sorumluluklarını bilmemeliler :)
Ben herkese eşit davranicam cnku kendm bu ayrımı çok yasadm
Eğer birisi farklı davransn bam bam bam
:)Hepsi patlıyor diyorsun ne Gülom
Cici ne yaptı canim şimdi nasıl haberin var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?