Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahhahaha doğmamış çocuğa dön biçmek sen

Eminm saglarsin benm.indan yana şüphem yok samdanm
Sen koskoca akros bir bebeyle uğraşıyorsun kolay mı tabiki değil :)
Bundan dolayı bile sana madalya takicam

1 tabak pattiz, 1 tabak makarna, 5 tane köfte, 1 tabak salata 2 bardak ayran

Etliyim, butluyum, mutluyum
O neydi kız öyle
Aaaaa doğru sen değil pilili diyor bunları hep
Afiyet olsun löp löp göbek olsun dotun olsun yarasın şifa olsun

Benm bir de ilaç + doğum şeysi var busumm
Valla dışarı çıkmak istemiyirm çocukları da surukluyirm anneme de gel dur diyemiyirm o zaten kalp hastası hiç çıkmaması lazm

Sinir bozukluguyla yasiyirm
Evet kuzum senin doğumda yaklaştı Allah yardımcımız olsun ya valla zor günlerden geçiyoruz

dün esime yalandan dedim hazır karantinadayiz degerlendirsek mi diye normalde o bana diyodu ben yok diyodum. hazir değilim ben bekleyelim dedi

senin ponciki fahri kardeşi ilan ederim imzos bı kız bi erkek işte mis gibi
zaten virüs sebebiylen pekde yanaşmıyoruz birbirimize bu aralar nolcak bu halimiz bilmiyorum

zaten virüs sebebiylen pekde yanaşmıyoruz birbirimize bu aralar nolcak bu halimiz bilmiyorum
O yanasmak istiyor sabahın köründe depik atiommm aşkilopummmmmm
Sabah sabah tek gözüm açık tek gözüm kapalı cisim desen gelmiş altıma yapicamboyle fantazi mi olur dedim
Gözleri fildir fildir her işini halletmiş beni uyartiyorsana yok cicik micik dedim yürü aşağıya arabananin karını indir dedim

Tamam
Hoşgeldin :)
Aferin dinlemissiniz sözümü 3 sayfadan yukarı cikmamissiniz hoşbuldum ama gidiciyim be rossugradim bi napiyosunuz diye
yok bebegim sen corak topraklara düşen muson yağmurusun

seni gören kendiliğinden seksileniyo öyle düşün
Ehem öhm bunu @Night Club ablamın da duymasını istedim şimdi samdanim yeaa
Kız ben kendimde seksiliğe hiç bakiyo muyum bı sor hele akdbsj varsa yoksa kocamın cazibesivarsa yoksa onda ki kıllar beni cezbeden bee hele döşünün killari Varya o kıllaremojiler bile yerini şaşırdı
Bak yine deprestim

ahahah arada hakediyolar ooh iyi yapmışsınn aşkilopumm

B Brunello Cicinelli gülüm üzülme lütfen
Çok sarsıldın biliyorum ama göründüğü gibi olmadığını düşünüyorum.
Sana yaptıkları başkası olduğu için değil tamamen öküzlüğünden. (kusura bakma)
Senin geyşan hamile erkek sendromuna girmiş. Ayrıca kafası da çok doludur eminim. Ha bunlar affettirmez ama en azından hafifletici sebep sayılabilir.
Biraz daha dayan ve boşanma fikrini unut şimdilik. Hatta ona da söyleme. Aranıza o kelime girmesin. Ben çok tehlikeli buluyorum.
Eminim düzeleceksiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…