- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.381
Ahahhahaha doğmamış çocuğa dön biçmekeşit ve adil olmak benim için de çok çok önemli ross. bazen olmayan ikinci çocuğumla var olan çocuğum arasındaki eşitliği adaleti saglama korelasyonlari oluşturup çözüm buluyorumkafayi kirmaya az kaldı
şimdi bu çocuklar temiz düzenli sorumluluk sahibi oldu diye toplum ne kaybedebilir ki degil mine kadar güzel kimseye yük olmadan kendi hallerinde yaşayıp gidecekler
O neydi kız öyle1 tabak pattiz, 1 tabak makarna, 5 tane köfte, 1 tabak salata 2 bardak ayran
Etliyim, butluyum, mutluyum
Aferin diloşum öğrenmişsinO neydi kız öyle
Aaaaa doğru sen değil pilili diyor bunları hep
Afiyet olsun löp löp göbek olsun dotun olsun yarasın şifa olsun
Durum da ilk paylaştığıma gelsene bı poncikimmAferin diloşum öğrenmişsinben değil pipili istiyor
Hangisi gıDurum da ilk paylaştığıma gelsene bı poncikimm
Şindi ararun 911i bak. Derim "Müdürüm cımbız elden gideyeaah" görürsünüz o zaman.
Sen benim zeksi bacaklarımı görmedin tadlum, bir görsen 3 hafta kendine gelemezsin dersin "Rabbım şükürler olsun"; bu gadın, kışın bacaklarına kıl tatili veriyor ve inanılmaz seksi bacak kılları oluyor. Tartışmayalım bence, bu yarışı kazanamazsın.
Evet kuzum senin doğumda yaklaştıBenm bir de ilaç + doğum şeysi var busumm
Valla dışarı çıkmak istemiyirm çocukları da surukluyirm anneme de gel dur diyemiyirm o zaten kalp hastası hiç çıkmaması lazm
Sinir bozukluguyla yasiyirm
zaten virüs sebebiylen pekde yanaşmıyoruz birbirimize bu aralar nolcak bu halimiz bilmiyorumdün esime yalandan dedim hazır karantinadayiz degerlendirsek mi diyenormalde o bana diyodu ben yok diyodum. hazir değilim ben bekleyelim dedi
senin ponciki fahri kardeşi ilan ederim imzosbı kız bi erkek işte mis gibi
yyaaa ahahahah koptumm
O yanasmak istiyor sabahın köründe depik atiommm aşkilopummmmmmzaten virüs sebebiylen pekde yanaşmıyoruz birbirimize bu aralar nolcak bu halimiz bilmiyorum
Aferin dinlemissiniz sözümü 3 sayfadan yukarı cikmamissinizTamam
Hoşgeldin :)
Ehem öhmyok bebegim sen corak topraklara düşen muson yağmurusun
seni gören kendiliğinden seksileniyo öyle düşün
Kız ben kendimde seksiliğe hiç bakiyo muyum bı sor hele akdbsjSen benim zeksi bacaklarımı görmedin tadlum, bir görsen 3 hafta kendine gelemezsin dersin "Rabbım şükürler olsun"; bu gadın, kışın bacaklarına kıl tatili veriyor ve inanılmaz seksi bacak kılları oluyor. Tartışmayalım bence, bu yarışı kazanamazsın.
ahahahO yanasmak istiyor sabahın köründe depik atiommm aşkilopummmmmm
Sabah sabah tek gözüm açık tek gözüm kapalı cisim desen gelmiş altıma yapicamboyle fantazi mi olur dedim
Gözleri fildir fildir her işini halletmiş beni uyartiyorsana yok cicik micik dedim yürü aşağıya arabananin karını indir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?