Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahhahaha doğmamış çocuğa dön biçmek sen

Eminm saglarsin benm.indan yana şüphem yok samdanm
Sen koskoca akros bir bebeyle uğraşıyorsun kolay mı tabiki değil :)
Bundan dolayı bile sana madalya takicam

yaaa teşekkür ederim rosum bence kaynanana da çok yüklenme sen rosss. bakiyom benim oğlana da hakkaten zor ya
yani kresteki bütün öğretmenler müdürler falan değişik olduğunun farkında. bana acıyan gözlerle bakiyolar

bu velete kardeş yapsam acaba kardeşini çiğ çiğ yer mi

Kuzum belki de(yani inşAllah) başka bişey yani yiyecek bişey yemiştir.

Elbette

ama o zaman demez miydi limonsuzum başka bisey yediğini soruyoz düğme yuttum diyo
inşallah çıkar her neyse

Kuzum belki de(yani inşAllah) başka bişey yani yiyecek bişey yemiştir.

Elbette
bizim kayınvalide kayınpedere liste yapıp verdiği halde hep başka başka şeyler geliyo eve sonrada kopuyo bi hayaşam sesleri geliyo aşağıya bende eşime güvenemediğimden hani ne alıcağını bilmez o şimdi diyorum gider kendim alırım hep aslında alırda hani ne bilim benim içim rahat etmez yani

Yok yok maşAllah diyim o benden daha güzel yapar alışveriş

Yok yok maşAllah diyim o benden daha güzel yapar alışveriş
ya çaydaşım bazı erkekler cidden güzel alışveriş yapıyo abimler öyle babamda öyledir ama benim eşim cidden bilmez bikeresinde ona 1 demet yeşil soğan al dedim kız 12 tane demet şeklinde bağlı ya yeşil soğan almış eve geldi oha dedim bu ne kim yicek bukadar bunu dedim bana1 demet al demedin mi dedi nası yani sen şimdi 1 demet derken 12 mi anladın gerçekten dedim evet diyo

Aradı, un makarna ve maya bitmiş
Ohoo dun bimde kurufasulye nohut makarna sehriye kolonya un seker mercimekk hepsi bitmisti
Ama normal markette vardi hersey ki ihtiyacm olanlari aldm sadece bende sokaga cikma yasagi olsa bilr belli saatlerde marketw cikilabilecek insanlar neden boyle yapiyor anlamiyorum

Düzine olmuş ooo

Kızlar herşey bitmiş cidden markette biz sanal marketten normal alışveriş yaptık abarttık mı acaba dedil adam geldi diyor ki bunun gözünü seveyim 2468,00 tl lik bi alışveriş götüreceğim şimdi çüş dedim yaaa ne aldılar acaba o kadar insanlarımız çok bencil gerçekten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…