- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.401
iyiyim çok şükür çaydaşım sen nasılsınHoşbuldum çaydaşım ❤ nasılsın ☺
Ahahhahaha doğmamış çocuğa dön biçmeksen
Eminm saglarsin benm.indan yana şüphem yok samdanm
Sen koskoca akros bir bebeyle uğraşıyorsun kolay mı tabiki değil :)
Bundan dolayı bile sana madalya takicam
İyim canım oturuyorum. Kocişim markete gitti onu bekliyorum.iyiyim çok şükür çaydaşım sen nasılsın
Ben geldimmm geldimm didim kimse orali olmadi bende gitttim napammmHerkes nereye gittiiiii
nezaman didin ben niye görmedimBen geldimmm geldimm didim kimse orali olmadi bende gitttim napammmcicide aklima keskem bi gelse
liste yapıp verdin dimi elineİyim canım oturuyorum. Kocişim markete gitti onu bekliyorum.
Kuzum belki de(yani inşAllah) başka bişey yani yiyecek bişey yemiştir.iyi ama hala bi gelişme yok canım. kaka yapıyo ama çıkmadı henüzama canavar gibi maşallah
Elbetteliste yapıp verdin dimi eline
Kuzum belki de(yani inşAllah) başka bişey yani yiyecek bişey yemiştir.
Elbette
bizim kayınvalide kayınpedere liste yapıp verdiği halde hep başka başka şeyler geliyo eveKuzum belki de(yani inşAllah) başka bişey yani yiyecek bişey yemiştir.
Elbette
Bilemedim gülüm yaama o zaman demez miydi limonsuzum başka bisey yediğinisoruyoz düğme yuttum diyo
inşallah çıkar her neyse
Yok yok maşAllah diyim o benden daha güzel yapar alışverişbizim kayınvalide kayınpedere liste yapıp verdiği halde hep başka başka şeyler geliyo eve
sonrada kopuyo bi hayaşamsesleri geliyo aşağıya
bende eşime güvenemediğimden hani ne alıcağını bilmez o şimdi diyorum gider kendim alırım hepaslında alırda hani ne bilim benim içim rahat etmez yani
ya çaydaşım bazı erkekler cidden güzel alışveriş yapıyo abimler öyle babamda öyledir ama benim eşim cidden bilmez bikeresinde ona 1 demet yeşil soğan al dedimYok yok maşAllah diyim o benden daha güzel yapar alışveriş☺
Didim istee geri sayfalardanezaman didin ben niye görmedim
Ohoo dun bimde kurufasulye nohut makarna sehriye kolonya un seker mercimekk hepsi bitmistiAradı, un makarna ve maya bitmiş
Burda da bitmiş limonsuzum cuma günü alın demişlerAradı, un makarna ve maya bitmiş
Düzine olmuş oooya çaydaşım bazı erkekler cidden güzel alışveriş yapıyo abimler öyle babamda öyledir ama benim eşim cidden bilmez bikeresinde ona 1 demet yeşil soğan al dedimkız 12 tane demet şeklinde bağlı ya yeşil soğan almış eve geldi oha dedim bu ne kim yicek bukadar bunu dedim bana1 demet al demedin mi dedi nası yani sen şimdi 1 demet derken 12 mi anladın gerçekten dedim evet diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?