- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.421
ya çaydaşım bazı erkekler cidden güzel alışveriş yapıyo abimler öyle babamda öyledir ama benim eşim cidden bilmez bikeresinde ona 1 demet yeşil soğan al dedimkız 12 tane demet şeklinde bağlı ya yeşil soğan almış eve geldi oha dedim bu ne kim yicek bukadar bunu dedim bana1 demet al demedin mi dedi nası yani sen şimdi 1 demet derken 12 mi anladın gerçekten dedim evet diyo
Çayım benim eşimde öyle valla bide herşeyin fiyatını takip eder aklında tutar şurda daha uygun der
Benim esim de benden guzel alisveris yapar ne iyidir benden iyi anlar hangisini almak dha mantkli anlarilk evlendgmz sene filan benim yagimin deterjanimin bittigni takip eder ben demeden eksikleri alirdi sasirirdim .
Bizim isyerinde bi abi vardi 40 yasnda ona da biseyi almaya gonderemezdik alamazdi bi basit dondurma vs soylerdik farklisi gelirdi
Kızlar herşey bitmiş cidden markette biz sanal marketten normal alışveriş yaptık abarttık mı acaba dedil adam geldi diyor ki bunun gözünü seveyim 2468,00 tl lik bi alışveriş götüreceğim şimdiçüş dedim yaaa ne aldılar acaba o kadar insanlarımız çok bencil gerçekten
yaa nurum hani 1 demet dediğinde aklı 12 ye bile gitse insan bi der ulan bukadar yeşil soğanı yiyemicemize göre 1 tane istemiştr demeli dimiDüzine olmuş ooo
ohaa büşümm valla cidden bizim insanımızın abartmakta üstüne yok gerçekten bunedir yaaKızlar herşey bitmiş cidden markette biz sanal marketten normal alışveriş yaptık abarttık mı acaba dedil adam geldi diyor ki bunun gözünü seveyim 2468,00 tl lik bi alışveriş götüreceğim şimdiçüş dedim yaaa ne aldılar acaba o kadar insanlarımız çok bencil gerçekten
yaa nurum hani 1 demet dediğinde aklı 12 ye bile gitse insan bi der ulan bukadar yeşil soğanı yiyemicemize göre 1 tane istemiştr demeli dimi
keşke benim eşimde öyle olsa aksine ben öylyim büşüm ben takip ederim hep fiyatlarıÇayım benim eşimde öyle valla bide herşeyin fiyatını takip eder aklında tutar şurda daha uygun derben mesela bişey görüyüm eşime derim şu kadarı şu fiyat uygun mu o uygun derse alırım
aaahhaha yaa şamdanım bence senin eşin iyi yine debenim eşim de ucuzunu alayim derken yiyemeyecegimiz şeyler getirir evesonra o aldığı şeyler dura dura çöpe gider.
ucuz alamaya çalışirken kuruyemişciye girer alakasız saçma sapan şeyler alır getirir üst üste hergun 50 100 verir kuruyemişçiyeama sor bak o daha iyisini uygununu aliyodur
kız görmedim diyom daaDidim istee geri sayfalarda
Fiyatlari ben daha iyi bilirim tasarrufluyumdur ona gore . O ise biseyin iyisini kalitelisini alir ama kucuk almaz mesela her daim buyugunu alir . Mesela tee yillar once kuyafetime leke oldu cikaramadim leke cikarici alirmisin ufak bisey sunu cikaricam surekli gerekmiyor kullanmam dedim . Bu bi geldi kocaman bi leke cikarici almis kizdimÇayım benim eşimde öyle valla bide herşeyin fiyatını takip eder aklında tutar şurda daha uygun derben mesela bişey görüyüm eşime derim şu kadarı şu fiyat uygun mu o uygun derse alırım
aaahhaha yaa şamdanım bence senin eşin iyi yine de
Aynen yaaayaa nurum hani 1 demet dediğinde aklı 12 ye bile gitse insan bi der ulan bukadar yeşil soğanı yiyemicemize göre 1 tane istemiştr demeli dimi
yaa valla birazını kayınvalideme verdim salatalara bol bol doğradım ama yalan yok yarısı çürüdü şamdanımyani bir demet olayı cidden bi zirve. mahalleye kısır yapsan o kadar soğan gitmez
soğanı naptin peki imzoshayrına apartmana mi dağıttın
yaa valla birazını kayınvalideme verdim salatalara bol bol doğradım ama yalan yok yarısı çürüdü şamdanım
Ahahaaa imzoşum valla beni güldürdünyaa nurum hani 1 demet dediğinde aklı 12 ye bile gitse insan bi der ulan bukadar yeşil soğanı yiyemicemize göre 1 tane istemiştr demeli dimi
valla çok içim acıdı bildiğin gibi değilkız imzosum bi demet cururken demetlerce soğan nasıl bitecek zaten
Kuzum bizde 2 şer kilo et kıyma falan aldık ama 400 tl falan tuttu hepi topu adam en çok tuvalet kağıdı makarna un falan var dedihaberlerde kasaplar müşterileri 10 ar kilo et aliyo demişti. belki eti sütü falan da stoklamislardir.
biz çocuk için 200 ml lik sütlerden bi koli almıştık 27 li. iki üç çocuğu varsa süt et parasi epey yapar Büşramesela ben kutu sütle yoğurt yapıyorum. onu da 4 tane almış esim ama yetmez bize bi hafta bile.
3 haftalık bir aylık aldiysa adam tutar et süt yumurta vs
Bende öyle düşünüyorum valla çok abartılmışohaa büşümm valla cidden bizim insanımızın abartmakta üstüne yok gerçekten bunedir yaa
Ay valla ben aktüellere falan bakarım ama genelde fırsat ürünlerine o kadar yağı şekeri unu her şeyi bilir fiyatlarınıkeşke benim eşimde öyle olsa aksine ben öylyim büşüm ben takip ederim hep fiyatları
Yaa boşuna kızmışsın adamaFiyatlari ben daha iyi bilirim tasarrufluyumdur ona gore . O ise biseyin iyisini kalitelisini alir ama kucuk almaz mesela her daim buyugunu alir . Mesela tee yillar once kuyafetime leke oldu cikaramadim leke cikarici alirmisin ufak bisey sunu cikaricam surekli gerekmiyor kullanmam dedim . Bu bi geldi kocaman bi leke cikarici almis kizdimama sonraaa oyle de iyi bi urunmus ki sonra ben hamjle kaldim cocgmz oldu bebeknkiyafeti surekli lekelenir kaka yiyecek sut vs ile ozamanlara nasip oldu onu kullanip bitirmek ... ileri goruslu benim kocam da iste ben hemen parlayiveriyorum bazen
valla çok içim acıdı bildiğin gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?