- 9 Eylül 2018
- 5.498
- 24.404
- 548
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.441
eveett soğan zaten en başında içim yaktı kül etti şamdanımyediğin sogandandir onasıl için yanmayacak o kadar soganla
Kiz gecen ay 18 tl ydi kilosu insallah oyle pahali bi zamanda almamistir ...eveett soğan zaten en başında içim yaktı kül etti şamdanım
bişey olmaz canım niye olsun ki fazla temas halinde olmayın bide ellediğin zaman biyerleri yüzüne değdirme hiç gittiğin zamanda ellerini yıka bi güzellKizlar ya babam aradi yarin gelmek istersen seni alayim geliyim dedi kendi arabasiyla kac gndur de skldik ama kalabalik ortama girmeyecegiz toplu tasima kullanmayacagiz bisey olmaz mi bilemedim
yok bu olay rahat 1 buçuk sene önce falan yaniKiz gecen ay 18 tl ydi kilosu insallah oyle pahali bi zamanda almamistir ...
ponçiğim nolduu yediğin bişeymi dokunduu
Kuzum bizde 2 şer kilo et kıyma falan aldık ama 400 tl falan tuttu hepi topu adam en çok tuvalet kağıdı makarna un falan var dediya gerçekten eğer marketlerin bile kapanması gereken bir durum olursa haklılar ama şu an için bence erken bilemedim
Bende öyle düşünüyorum valla çok abartılmış
Ay valla ben aktüellere falan bakarım ama genelde fırsat ürünlerine o kadar yağı şekeri unu her şeyi bilir fiyatlarını
Yaa boşuna kızmışsın adama
yaa tiwitterda yazmışlar çok güldüm şamdanım bu alışverişlerde tuvalet kağıtlarını koli koli alanlara istinaden kimin nekadar çok sıçtığını anlayabilirsiniz diyedört kişilik bi aile 6 7 kilo alır ama en azından busram:) bak siz iki kisi 2 şer kilo almissiniz. cocuk açısından düşünüyorum da evde su da bulunsun bu da olsun derken ipin ucu kaçıyo.
ama tuvalet kağıdı açlığını hiç anlayamicam inanona yorumum yok
Ben dikkat ederimde kizim elleyip yuzune surebilir evde biyerleri . Disarda asla elini cebinden cikartmuyorum ona dikkat ediyorum soyluyorum da ama . Patladim varya bukadr evde durmamistm hic heraldebişey olmaz canım niye olsun ki fazla temas halinde olmayın bide ellediğin zaman biyerleri yüzüne değdirme hiç gittiğin zamanda ellerini yıka bi güzell
Ay yokponçiğim nolduu yediğin bişeymi dokunduu
yoksa bizim soğan senin midenidemi yaktı
eyvahhh ev berbat haldemi yoksa ponçiğimmAy yokpazar gününden beri evde değilim malum bugün bir kocişime gelem dedim, gelmez olaydım
eveett soğan zaten en başında içim yaktı kül etti şamdanım
Ay hemde ne berbatlıkkkkkkkeyvahhh ev berbat haldemi yoksa ponçiğimm
yani çayım sen eğer babanların evinde rahat edemiceksen gitmee derimBen dikkat ederimde kizim elleyip yuzune surebilir evde biyerleri . Disarda asla elini cebinden cikartmuyorum ona dikkat ediyorum soyluyorum da ama . Patladim varya bukadr evde durmamistm hic heralde
yoook şamdanım askine ben soğanı çok severim ama o bolluktan sonra uzuuuun bisüre yeşil soğan görmek istemedim ne yalan diyimsonrasında soğana karşı bi panik atak falan gelişmedi mi imzos
yaaa sen bide pipili doğunca gör ponçiğimAy hemde ne berbatlıkkkkkkksavaş çıkmış evde haberim yokkkkk
ölecemmmmmmmmmmmmmmmmmm
Beni beklemiyordu kapıdan içeri girdim salona girdiğim gibii elimi başıma koydum ayy dedim hemen ayaklandı dur dur dur aşkmm hemen toparlarım ben vallahi bak diyoooyaaa sen bide pipili doğunca gör ponçiğim
bunlaarr iyii günleriinn dahaa seninn
yaa bu erkekler nekadar seviyor dağınıklığııBeni beklemiyordu kapıdan içeri girdim salona girdiğim gibii elimi başıma koydum ayy dedim hemen ayaklandı dur dur dur aşkmm hemen toparlarım ben vallahi bak diyooomutfağa girdim daha da içler acısıııı
Kiz ederim cokta iyi olur bana gitmek ama riskli olurmu ona emjn olamiyorumyani çayım sen eğer babanların evinde rahat edemiceksen gitmee derim
Ya benim eşim çoraplarını iç içe geçirip Gece ile maç oynayan bir adamyaa bu erkekler nekadar seviyor dağınıklığııbenimkide öylee ama evi derli toplu göremicekmiyim ben hiç diye bigün baya çığlık çığlığa olay çıkarttığımdan beri bulaşık bile yıkamaya başladı bildiğin gibi değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?