Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ya babam aradi yarin gelmek istersen seni alayim geliyim dedi kendi arabasiyla kac gndur de skldik ama kalabalik ortama girmeyecegiz toplu tasima kullanmayacagiz bisey olmaz mi bilemedim
bişey olmaz canım niye olsun ki fazla temas halinde olmayın bide ellediğin zaman biyerleri yüzüne değdirme hiç gittiğin zamanda ellerini yıka bi güzell

dört kişilik bi aile 6 7 kilo alır ama en azından busram:) bak siz iki kisi 2 şer kilo almissiniz. cocuk açısından düşünüyorum da evde su da bulunsun bu da olsun derken ipin ucu kaçıyo.

ama tuvalet kağıdı açlığını hiç anlayamicam inan ona yorumum yok

yaa tiwitterda yazmışlar çok güldüm şamdanım bu alışverişlerde tuvalet kağıtlarını koli koli alanlara istinaden kimin nekadar çok sıçtığını anlayabilirsiniz diye

bişey olmaz canım niye olsun ki fazla temas halinde olmayın bide ellediğin zaman biyerleri yüzüne değdirme hiç gittiğin zamanda ellerini yıka bi güzell
Ben dikkat ederimde kizim elleyip yuzune surebilir evde biyerleri . Disarda asla elini cebinden cikartmuyorum ona dikkat ediyorum soyluyorum da ama . Patladim varya bukadr evde durmamistm hic heralde

Ben dikkat ederimde kizim elleyip yuzune surebilir evde biyerleri . Disarda asla elini cebinden cikartmuyorum ona dikkat ediyorum soyluyorum da ama . Patladim varya bukadr evde durmamistm hic heralde
yani çayım sen eğer babanların evinde rahat edemiceksen gitmee derim

yaaa sen bide pipili doğunca gör ponçiğim
bunlaarr iyii günleriinn dahaa seninn
Beni beklemiyordu kapıdan içeri girdim salona girdiğim gibii elimi başıma koydum ayy dedim hemen ayaklandı dur dur dur aşkmm hemen toparlarım ben vallahi bak diyooo mutfağa girdim daha da içler acısıııı

yaa bu erkekler nekadar seviyor dağınıklığıı benimkide öylee ama evi derli toplu göremicekmiyim ben hiç diye bigün baya çığlık çığlığa olay çıkarttığımdan beri bulaşık bile yıkamaya başladı bildiğin gibi değil

Ya benim eşim çoraplarını iç içe geçirip Gece ile maç oynayan bir adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…