Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yaa tiwitterda yazmışlar çok güldüm şamdanım bu alışverişlerde tuvalet kağıtlarını koli koli alanlara istinaden kimin nekadar çok sıçtığını anlayabilirsiniz diye

temizlik ve medeniyet göstergesi sayiyolar ondan bence imsoz. kim cok aliyosa o en temiz

yoook şamdanım askine ben soğanı çok severim ama o bolluktan sonra uzuuuun bisüre yeşil soğan görmek istemedim ne yalan diyim

hala normal insan belirtileri veriyosun ama bak. yeşil soğan seni mutasyona ugratamamis

Ya benim eşim çoraplarını iç içe geçirip Gece ile maç oynayan bir adam
Amann benimki isten gelir gelmez coraplarini cikarir kirli sepetine atar el yuz ayak yikar ustunu degistirir ertesi gun giyeceklerini de asar hazirlar nadir toplu duzenli erkeklerdendir caim kucammm ozledim be

Amann benimki isten gelir gelmez coraplarini cikarir kirli sepetine atar el yuz ayak yikar ustunu degistirir ertesi gun giyeceklerini de asar hazirlar nadir toplu duzenli erkeklerdendir caim kucammm ozledim be
Bizimkide aynılarını yapıyor canım ama kirli sepetine atmadan önce Gece ile maç yapıp ondan sonra atmayı tercih ediyor önce o maç oynanacak ondan sonra

Cicim mantıklı açıklama yapmış arkadaşları da doğrulamış, ben geysanin seni aldatacagini düşünmüyorum, masaj konusunda gerçekten yoruluyor olabilir, polislerin işi zor gerçekten,
Ben biraz daha olumlu düşünmeni öneriyorum, hamilesin zor günlerden geçiyoruz,bunların da etkisi var, boyanmayi aklından geçirme, siz birbirinizi seven zorluklara kanat gererek birlikte olmuş bir çiftsiniz, herşey yoluna girecek, biraz daha sabır canım

Senin eş ender bulunanlardan çay nesli tükenenlerden

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…