- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.461
yaa tiwitterda yazmışlar çok güldüm şamdanım bu alışverişlerde tuvalet kağıtlarını koli koli alanlara istinaden kimin nekadar çok sıçtığını anlayabilirsiniz diye
yoook şamdanım askine ben soğanı çok severim ama o bolluktan sonra uzuuuun bisüre yeşil soğan görmek istemedim ne yalan diyim
AmannYa benim eşim çoraplarını iç içe geçirip Gece ile maç oynayan bir adam
Amin busumEvet kuzum senin doğumda yaklaştıAllah yardımcımız olsun ya valla zor günlerden geçiyoruz
Bizimkide aynılarını yapıyor canımAmannbenimki isten gelir gelmez coraplarini cikarir kirli sepetine atar el yuz ayak yikar ustunu degistirir ertesi gun giyeceklerini de asar hazirlar nadir toplu duzenli erkeklerdendir caim kucammm ozledim be
Ev daginik mutfak fena dedinya oyle yapmaz iste benimkiBizimkide aynılarını yapıyor canımama kirli sepetine atmadan önce Gece ile maç yapıp ondan sonra atmayı tercih ediyor önce o maç oynanacak ondan sonra
Eşim 5 gündür hasta canım :) evde tek başına çok normal karşılıyorum ben :)Ev daginik mutfak fena dedinya oyle yapmaz iste benimki
Gece bayilmiyorsa sknti yok poncikimBizimkide aynılarını yapıyor canımama kirli sepetine atmadan önce Gece ile maç yapıp ondan sonra atmayı tercih ediyor önce o maç oynanacak ondan sonra
Yokkk gülimmmGece bayilmiyorsa sknti yok poncikim
Akmsnsndbddn
:dYokkk gülimmmhahahaha
aksine adam kapıdan girdiği gibi paçasına yapışıyor oyna benimle diye
Halbuki köpeklerin koku algısı daha çok ama:d
Bizim cocukalrda yapışıyor pacaya
Sonra offf baba diyip kaçıyorlar
:dHalbuki köpeklerin koku algısı daha çok amademek ki Gece nin hoşuna gidiyor ya da herhangi olumsuz bir koku yok
Cicim mantıklı açıklama yapmış arkadaşları da doğrulamış, ben geysanin seni aldatacagini düşünmüyorum, masaj konusunda gerçekten yoruluyor olabilir, polislerin işi zor gerçekten,Kuzularım etiketini alıntılamadığım biri var mı bilmiyorum varsa kusura bakmasın
Uyanınca sordum. Kimin WhatsApp durumuna gizli bakmak istiyorsun dedim. O nerden çıktı kimsenin dedi. Bende aramayı gösterdim. Birkaç dakika kaldı öyle. Sonra senin dedi. Bizim o gün aramız bozuktu ben bir arkadaşımla buluşmuştum ve durum atmıştım. Seninkine bakacaktım görme diye böyle bir özellik var mı diye merak ettim dedi. Peki oteli neden arattın dedim. Bilmiyorum maça gelen misafir takımı geçirmişizdir dedi. Bende nasıl yani ne yapıp yapmadığından emin değil misin dedim değilim dedi :S Başka bir ihtimali yok dedi. Telefondaki oturum hakkında hiç haberi olmadığını söyledi ilk kez senden duyuyorum güncelleme gelince kendi öyle olmuştur o özellikten haberim bile yoktu dedi. Uzatmadım. Bir arkadaşıma anlattım o maç konusunda baya ilgilidir yani erkek gibi maç izler. O o gün bursada maç olmadığını söyledi. Eşime sordum hangi takımı geçirdiniz otele dedim hatırlamıyorum dedi. Arkadaşım o gün bursasporun bir maçı olmuş ama bursada değilmiş deyince iyice didikledim. Birkaç takım ismi verdi hiçbiri tutmadı. Sonra hatırladı haa biz o gün taraftar uğurladık o otelin önünde toplanmışlardı dedi. Hangi takımın taraftarı dedim bir takım söyledi. Arkadaşa sordum o takımın maçı 2 deymiş seninkinin araması 5 de dedi. Sonra eşim iyice işin içinden çıkamadı gruptan devrelerine yazdı biz o gün o otelin önünden hangi taraftarı uğurladık dedi 2 devresi aynı takımın ismini yazınca ikna oldum. Telefon oturumu cevapsız kaldı onu da pek takmadım ama yine de kalbim kırıktı.
Bugün 3 de uyandı yarın geceye gidecek yani erken uyanmayacak ona rağmen gece belime masaj yapar mısın dedim yine yapar gibi yapıp uyumaya başladı ve yapmadı. Yine ilgi sıfır anlayacağınız.
Bebek sürekli sağ tarafta duruyor omurgamda problem var zaten söylemiştim belki hatırlarsınız bebek hep aynı yere baskı yapa yapa sinir sıkışmaları başladı. Sağ tarafım komple hissizleşiyor sinir sıkıştıkça. Ama benim adamın umru değil. kavga ettik. Yine gece gece ağlattı beni. Ve sürekli mesleğiyle vurmaya çalışıyor bir gün çok ararsın beni ölürsem falan. Bende dedim ölmeye bu kadar meraklıysan sen bilirsin ama hakkımı helal etmiyorum onu bilerek git dedim. Döndürdü kıçını uyudu.
Sanırım boşanıcam. Gerçekten ben hamileliği bana zehir etmiş bir adamın yüzüne bir daha bakmak bile istemiyorum. Hamile insanların kocaları destekçisi olur moral motivasyon sağlar ben benimkiyle savaş halindeyim 5 aydır. Annem bir yandan bu adam bir yandan. Ülke olayları zaten ortada. Gebeliğimde zor geçiyor. Resmen kimsem yok. Ne kardeşim ne arkadaşlarım gelemiyor kimseyle buluşamıyorum. Kendimin kendimden başka kimsesi yok. Ve böyle hamilelik geçirmek çok zor.
Oyy yaa geceye acıdım şimdiYa benim eşim çoraplarını iç içe geçirip Gece ile maç oynayan bir adam
Ahahahatemizlik ve medeniyet göstergesi sayiyolar ondan bence imsoz. kim cok aliyosa o en temiz
Cok normal agiz yoluya girip b*k yoluna gittigi icin pek dokanmadi samdanımhala normal insan belirtileri veriyosun ama bak. yeşil soğan seni mutasyona ugratamamis
Tahareti bilmeyen tuvalet kağıdına sarılırAhahahadışari öyle gösteriyorlar ama gerçek yüzü öyle değil tuvaletten çıkmıyorlar demekki
Ahahaha gülom yaa koptumTahareti bilmeyen tuvalet kağıdına sarılır
Kakskdnndnksmsnddjks
Senin eş ender bulunanlardan çayAmannbenimki isten gelir gelmez coraplarini cikarir kirli sepetine atar el yuz ayak yikar ustunu degistirir ertesi gun giyeceklerini de asar hazirlar nadir toplu duzenli erkeklerdendir caim kucammm ozledim be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?