- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.481
HahahahahahahahahAhahaha gülom yaa koptum
SusSenin eş ender bulunanlardan çaynesli tükenenlerden
kk birinci noteri mmm seni de alintilayamadim
Kv çok çekmiş zaten bnmkinden hatta seni evlendirmicem kıza yazık demiş
İlk başlarda algilayamamistim ama ilerleyen zamanlarda dedmki kadın doğru diyormuş
Bende annesi de sorunlu kendisi de senin gene avantajın sen harikasın
Eşim kardeşi doğduğunda alın bunu götürün nerden getirdiyseniz demiş
Dikkat seninki de bunu yapabilir
Suskk birinci noteri duymasin diyecektimm ama duymus gormus kizacak bana smdi adama yukleniyirm bazen olmayaca k seyden
Bin sukur kocamn degerni bilmeliyimhastalk cikali beri dha duygusalm ben ya normalde de aksam olsuj isterdm gelsn isterdm ama bu ara bambaskaym
Sen yakmazsn bn seni biliyormvalla olasi bişey bu ablattiklarin ross
ama ben de kaynanan gibi yakacam yakında contalari
eşin de az değilmiş demiküçüklüğü böyleyse büyüdüğü halini düşünemiyorum ya oturtup iki dk oyun oynatamiyorum. bi boyama yapıyoruz en az on kere kalkiyo on dk içinde.
senin akrosun tembel mi Ross aşırı hareketli mi
Sen yakmazsn bn seni biliyorm
Benm kv doğuştan contasiz
Ayyy çok fenaymis hemde hala fena
Adamda biseyi normal güzel şekilde söylemek yok harala hurala
Bizimki tembel hayvandan bile tembel sen düşün
Sag ol canimyaaaaaa ben hep diyorum adama çatma adam melek gibi çayha sen ona huzur vermesen isini kolaylaştırmasan o da öyle olmazdi ama gene de iyi huylu adam.
iyi huylu adamları uzmeyin hanımlarbenimki gibi içine kaynana kaçmış ergenimsi gıcık bişey de olabilirdi neticede ben bi ikizler burcu olarak kendime iş çıkarmayı sevdigimden gittim ariza biriyle evlendim
Sag ol canim
Alemsinnn bak coktan demedim alemsin valla
Kiz gitsem gunduz gidecektim aksam da esim alacakti da pek gitme taraftari degilim ben debazen soruyorum kendime normal bi adamla neden evlenmedin diye. içimden bi ses ıııhhh yuhum gelir diyo
sen de otur kocanla gitme babana neyim
Ovvvv seni gordugum ilk gunkj haline donmussun
Kiz gitsem gunduz gidecektim aksam da esim alacakti da pek gitme taraftari degilim ben de
Senin adam normal de anasi normal degilya adamcagz napsin genlerinden gelenler ayyuka cikinca sorun yasatiyor sana sonrasi duzeliyo kendine geliyo
Bizimki çocukken sakinmis ama zamanla çıldırmış benceaha burdan da yirtamadimaşırı hareketli yerinde bi dk durduramiyorum sipayi. hemen sinirleniyo artistlik yapıyo. bı oyuncağını alıp oynamışligi yok
ama aşırı yoğun yaşıyo duygularını. çocukken aşırı hareketliymis de rosss büyüdükçe tembellesmis de
en çok korktuğum şey akrep bebesi dogurmakti dogurdum hakliymisim korkumda
sen serum yedin mi peki dün. sorayim dedim unuttum
Serum işini bugün gitmedm sağlık ocağına yarn sormak için gidicemEvet ya serum isini naptimmByNkoaLa
Hee ozume doneyim dedimOvvvv seni gordugum ilk gunkj haline donmussun
Nereye gidiyon ankaraya mi beni 10 dk lik yerw gondermiyindaişte akraba evliliği yüzünden hep bunlarbenim kp ve kv akraba kocam da ondan böyle heralde
gitme dayan çayyakında sana bunu derken şehirler arası yol gitcem galiba
Insallah ya ihmal etme sakinBizimki çocukken sakinmis ama zamanla çıldırmış bence
Ahh bnde bigalardan korkuyordum boğa kız dogurcam
Büyüdükçe tembellesir sen üzülme bak hatta düzensiz kıyafetlerini oraya biraya atan bı ergen olur
Serum işini bugün gitmedm sağlık ocağına yarn sormak için gidicem
Bir tanıdığı aradm o da sağlık ocağı yapmak zorunda dedi bişey olmaz sağlık bakanligini ara dedi
Arayip evde yapın desem yaparlar mı acaba ondan da emin olamadım
Vurulmadm bugün yarına ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?