Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kk birinci noteri mmm seni de alintilayamadim
Kv çok çekmiş zaten bnmkinden hatta seni evlendirmicem kıza yazık demiş
İlk başlarda algilayamamistim ama ilerleyen zamanlarda dedmki kadın doğru diyormuş

Bende annesi de sorunlu kendisi de senin gene avantajın sen harikasın

Eşim kardeşi doğduğunda alın bunu götürün nerden getirdiyseniz demiş
Dikkat seninki de bunu yapabilir

Senin eş ender bulunanlardan çay nesli tükenenlerden
Sus kk birinci noteri duymasin diyecektimm ama duymus gormus kizacak bana smdi adama yukleniyirm bazen olmayaca k seyden
Bin sukur kocamn degerni bilmeliyim hastalk cikali beri dha duygusalm ben ya normalde de aksam olsuj isterdm gelsn isterdm ama bu ara bambaskaym

valla olasi bişey bu ablattiklarin ross
ama ben de kaynanan gibi yakacam yakında contalari

eşin de az değilmiş demi küçüklüğü böyleyse büyüdüğü halini düşünemiyorum ya oturtup iki dk oyun oynatamiyorum. bi boyama yapıyoruz en az on kere kalkiyo on dk içinde.

senin akrosun tembel mi Ross aşırı hareketli mi

yaaaaaa ben hep diyorum adama çatma adam melek gibi çay ha sen ona huzur vermesen isini kolaylaştırmasan o da öyle olmazdi ama gene de iyi huylu adam.

iyi huylu adamları uzmeyin hanımlar benimki gibi içine kaynana kaçmış ergenimsi gıcık bişey de olabilirdi neticede ben bi ikizler burcu olarak kendime iş çıkarmayı sevdigimden gittim ariza biriyle evlendim

Sen yakmazsn bn seni biliyorm
Benm kv doğuştan contasiz

Ayyy çok fenaymis hemde hala fena
Adamda biseyi normal güzel şekilde söylemek yok harala hurala

Bizimki tembel hayvandan bile tembel sen düşün

Sen yakmazsn bn seni biliyorm
Benm kv doğuştan contasiz

Ayyy çok fenaymis hemde hala fena
Adamda biseyi normal güzel şekilde söylemek yok harala hurala

Bizimki tembel hayvandan bile tembel sen düşün

aha burdan da yirtamadim aşırı hareketli yerinde bi dk durduramiyorum sipayi. hemen sinirleniyo artistlik yapıyo. bı oyuncağını alıp oynamışligi yok

ama aşırı yoğun yaşıyo duygularını. çocukken aşırı hareketliymis de rosss büyüdükçe tembellesmis de

en çok korktuğum şey akrep bebesi dogurmakti dogurdum hakliymisim korkumda

sen serum yedin mi peki dün. sorayim dedim unuttum

Sag ol canim

Alemsinnn bak coktan demedim alemsin valla

bazen soruyorum kendime normal bi adamla neden evlenmedin diye. içimden bi ses ıııhhh yuhum gelir diyo

sen de otur kocanla gitme babana neyim
Kiz gitsem gunduz gidecektim aksam da esim alacakti da pek gitme taraftari degilim ben de

Senin adam normal de anasi normal degilya adamcagz napsin genlerinden gelenler ayyuka cikinca sorun yasatiyor sana sonrasi duzeliyo kendine geliyo

Kiz gitsem gunduz gidecektim aksam da esim alacakti da pek gitme taraftari degilim ben de

Senin adam normal de anasi normal degilya adamcagz napsin genlerinden gelenler ayyuka cikinca sorun yasatiyor sana sonrasi duzeliyo kendine geliyo

işte akraba evliliği yüzünden hep bunlar benim kp ve kv akraba kocam da ondan böyle heralde

gitme dayan çay yakında sana bunu derken şehirler arası yol gitcem galiba

Bizimki çocukken sakinmis ama zamanla çıldırmış bence
Ahh bnde bigalardan korkuyordum boğa kız dogurcam

Büyüdükçe tembellesir sen üzülme bak hatta düzensiz kıyafetlerini oraya biraya atan bı ergen olur

Evet ya serum isini naptimm ByNkoaLa
Serum işini bugün gitmedm sağlık ocağına yarn sormak için gidicem
Bir tanıdığı aradm o da sağlık ocağı yapmak zorunda dedi bişey olmaz sağlık bakanligini ara dedi
Arayip evde yapın desem yaparlar mı acaba ondan da emin olamadım
Vurulmadm bugün yarına ins

Herkese iyi akşamlar dilerim canlarım ciğerlerim ben geldim.
Öncelikle msjlarin hepsini okudum Allah desteklerinizden dolayı hepinizden razı olsun hepiniz canımsınız
Dün gece malesef başıma çok kötü birşey geldi. (Gün geçmiyor ki cicinin başına birşey gelmesin )
Buraya dün geceki msjı yazdıktan sonra uyudum. Bilemiyorum ne kadar ama muhtemelen 1 ya da 2 saat kadar sonra tuvaletim geldi. Kalkarken belimin sağ kısmında 2 aydır ağrıyan bir nokta var oraya çok büyük bir baskı oluştuğunu hissettim ama ama tuvalete zor da olsa gidebildim. Tuvaletten dönerken ise o bahsettiğim noktada inanılmaz büyük bir acı hissedip çığlık çığlığa ağlamaya başladım. Acıyla birlikte sağ bacağımda tamamen his kaybı oluştu. Eşim aklını kaybetme derecesinde korku ve dehşetle uyandı. Yatağa kadar kucağında götürdü zaten yürümem mümkün değildi.
Neden böyle olduğuna gelirsek. Daha önce söylemiştim omurgamda doğuştan bir rahatsızlık var. İnternette benim omurga şeklime benzeyen bir fotoğraf buldum daha iyi anlamanız için

Güzel görünmediğinin farkındayım omurgam bu şekilde. Dışarıdan şükür belli olmuyor ama tam rahim duvarına denk gelen kısmı yamuk. O yüzden 1 doktor bana asla gebe kalmamam gerektiğini söylemişti başka doktorlara da gittik onlar dikkatli olursam gebelik geçirmemde sakınca olmadığını söylediler. O eğrilik olan kısımdaki sinirler üzerinde gebelikten önce de baskı olduğu için hep ağrılarım olurdu. Şimdi ise bebeğin büyüyüp oraya baskıyı arttırması işin içinden çıkılmaz bir durum yaratmaya başladı. Eşimin masaj yapmamasının bende uç noktada sinir yapma nedeni bu, çünkü gerçekten canım yanıyor İşte dünde tuvalete kalktığım sırada sinirlere uygulanan basınç sağ bacağı da hissiz hale getirdi. Yaşadığım acıyı aranızda kanal tedavisi olmuş dişinde aletin sinire denk gelme olayını yaşamış biri varsa az buçuk hayal edebilir. Uyuşturmadan dişinizdeki sinirinizin delindiğini falan düşünebilirsiniz.
Bu olaydan beridir tuvalete falan kucağında taşıdı beni. Sabah da kendim gideyim dedim benzer bir acıyı tekrar yaşadım yine aklı gitti uyurken.
Sonrasında biraz biraz his yerine geldi de spor sonrası ağrısı gibi ağrı var sağ bacağımda. Neyse ki tutuna Tutuna yürüyebiliyorum.
Eşim nöbete gitti Allah tarafından normalde 12 de 1 de çağrılan adam 5 ten sonra çağrıldı eğilemiyorum uzanamıyorum bile, karnımı filan doyurup gitti.
Şimdilik boşanmaktan vazgeçtim beni tuvalete taşıyacak birine mecburum yerimi hazırladı beni yatırdı çiş dışında kalkmayı yasakladı, tövbe estağfurullah her yerim alçıya alınmış gibi yatıyorum bir taraftan diğerine dahi dönerken kasılıp kalıyorum. Gördüğünüz gibi bir anda çok ilgili olmak zorunda kaldı ama ne fayda olan yine bana oldu. Yine acısını ben çekiyorum
Bu gece de tekim çişim gelecek diye aklım çıkıyor.
Yarın ayrıntılı ultrasonum var onun mutluluğu ile kendime pozitif enerji sağlamaya çalışıyorum
Sizler ne yapıyorsunuz bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
Youlost16
Limonsuzzcay
Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
poncikvegece
KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
M mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
Casper25
@Yasnaz
diloyloy1
Kar perisi
BBlair
@demirleke
Pembis Hayaller
Diktorya Secret
H M
@Negoo

işte akraba evliliği yüzünden hep bunlar benim kp ve kv akraba kocam da ondan böyle heralde

gitme dayan çay yakında sana bunu derken şehirler arası yol gitcem galiba
Nereye gidiyon ankaraya mi beni 10 dk lik yerw gondermiyinda

ya blmiyorum ortadayim esim ne drrse onu yapcam aksam

Kiz benim anamla babamda akraba

Insallah ya ihmal etme sakin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…