Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kafasına bir tane jobla geçirdim de neyse ki boşanmaktan vazgecmissin :)
O kdr çok üzüldüm ki haline tarif edemem sarı papatyam

Ohoooo canimmm neler olmusss cok cok gecms olsun doktora gitmen gerekmiyor mu peki ilac vs yapilabilecek bisey yok mu cici evde de yalnizsin

Ohoooo canimmm neler olmusss cok cok gecms olsun doktora gitmen gerekmiyor mu peki ilac vs yapilabilecek bisey yok mu cici evde de yalnizsin
Yok kuzum bu ağrı ne yapılsa da geçebilecek birşey değil. Boşuna parol falan da içmedim biliyorum çünkü geçmeyeceğini. Zaten korona belasına kendi kontrolüme bile korka korka gideceğim hastahane benden uzak olsun.
Biraz araştırdım birdaha olursa buz koyacağım oraya bir de aklımdaydı zaten de bu kadar erken gerekeceğini düşünmemiştim göbek taşımaya yardımcı korse alacağım. Yapılabilecekler bunlar sadece

Off cicim valla acını hissettim, ufak bişey olunca bile nasıl canımız yanıyor.

Ders olsun bu geyşa enişteye. İnşallah bundan sonra daha dikkatli olur

Nolacak peki canım cicim böyle, of inşallah bidaha böyle ağrılar girmez

Kafasına bir tane jobla geçirdim de neyse ki boşanmaktan vazgecmissin :)
O kdr çok üzüldüm ki haline tarif edemem sarı papatyam ☹
Sarı papatyanın heryeri dökülüyor sultanım ne yapacağız bilmem

Anladim canim ama cok cok zorluklar yasamis ve yasiyorsunn o aciyla nasl olacak boyle yaaa inan yakin olsa insan bi tas corba goturebilse caninin istedgi bisey yapip yedirebilse isterdmmm cici Allah yar ve yardmcin olsun

Ona ders olanlar beni mahvediyor miniğim bu nasıl adalet
Birkaç gün gözlemleyeceğim inşallah kalıcı değil de anlık bir durum olmuştur. Zaten yarın kontrolde doktoruma da söyleyeceğim. Belki bir hal çaresini bulur.

tersi olabilir diyosun yani bakalım inşallah delirtmez beni

arabada serum yeme işini bi sor sen hastaneye. sağlık ocağında falan yapmazlarsa

Anladim canim ama cok cok zorluklar yasamis ve yasiyorsunn o aciyla nasl olacak boyle yaaa inan yakin olsa insan bi tas corba goturebilse caninin istedgi bisey yapip yedirebilse isterdmmm cici Allah yar ve yardmcin olsun
Allah razı olsun çayım bana yapmışsın kadar geçti inan
İnşallah kalkarken ters bir hareket yapmışımdır da geçici birşeydir diye umut ediyorum. Yoksa bu şekilde acı içinde yatalak gibi 4 ay ne yaparım içim daralıyor düşündükçe

Öyle vallahi ya cicim, ama en azından onun aklı yerinden çıkacak gibi olmuş bu da bişey

İnşallahh cicimm

Oyle dusunme canim insallah gecici biseydir sicak mi iyi gelir acaba biyermiz tutulnca sicak iyi geliyoya sen buz demissin ama

Gecmis olsun canim allahim skntilarini alsin insallah.

Öyle vallahi ya cicim, ama en azından onun aklı yerinden çıkacak gibi olmuş bu da bişey

İnşallahh cicimm
Zaten düştüğü duruma tam bi sevinicem acı çekenin kendim olduğum aklıma gelince sevincim kursağımda kalıyor miniğim

geçmiş olsun cici ya Allah yardımcın olsun

olmadi hasta bezi alsın eşin. bı sure onla çise kalkmadan idare edersin yerinde.

bu durum devam ederse yatak istirahatı yeterli olacak mi peki baski olmamasi için

Oyle dusunme canim insallah gecici biseydir sicak mi iyi gelir acaba biyermiz tutulnca sicak iyi geliyoya sen buz demissin ama
İnternette buz diyor ama ben ikisini de denerim çayım. Zaten yarın hastahane çıkışı gelir gelmez duşa girerim virüsler ölsün diye kaynar suya basarım kendimi bakalım iyi gelir belki.
Cicinin heryeri dökülüyor sağlam yer kalmadı

Nereye gidiyon ankaraya mi beni 10 dk lik yerw gondermiyinda

ya blmiyorum ortadayim esim ne drrse onu yapcam aksam

Kiz benim anamla babamda akraba

doğru söyle sen de mi sorunlusun çay

şaka yapıyorum çayim ama zor evde bütün gün ya şu an herşeyden çok ihtiyacım var uslu bebeye ama benimki terminatör resmen

geçmiş olsun cici ya Allah yardımcın olsun

olmadi hasta bezi alsın eşin. bı sure onla çise kalkmadan idare edersin yerinde.

bu durum devam ederse yatak istirahatı yeterli olacak mi peki baski olmamasi için
Ayy şamdanım bebek mikrop kapmaz mı ki öyle yarın doktora danışacağım bakalım. Ama tutuna Tutuna sürüne sürüne gidiyorum bir şekilde buna da şükür aksi gibi yarım saatte bir çişim de gelmiyor mu, murphy kanunlarının sultanıyım yemin ederim
Göbek korsesi alacağım taşımaya yardımcı olursa baskı azalır diye umut ederek. Omurganın hali belli yoksa yatsamda amuda kalksam da baskının kaçışı yok. Da ben bu kadar erken cidden beklemedim. Sonlara doğru az çok tahmin ediyordum da çok erken yaşandı daha haftam 21.

Ayyyy canım çok geçmiş olsun ne desem bilemedim Rabb'im yardımcın olsun inşAllah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…