- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.521
Çok teşekkür ederim kuzum. Sen nasılsın. Ayrıntılıya girdin mi?Ayyyy canım çok geçmiş olsun ne desem bilemedim Rabb'im yardımcın olsun inşAllah
Canımın içi nasıl acı çektiğini okurken kendim hisssetimHerkese iyi akşamlar dilerim canlarım ciğerlerim ben geldim.
Öncelikle msjlarin hepsini okudum Allah desteklerinizden dolayı hepinizden razı olsun hepiniz canımsınız
Dün gece malesef başıma çok kötü birşey geldi. (Gün geçmiyor ki cicinin başına birşey gelmesin)
Buraya dün geceki msjı yazdıktan sonra uyudum. Bilemiyorum ne kadar ama muhtemelen 1 ya da 2 saat kadar sonra tuvaletim geldi. Kalkarken belimin sağ kısmında 2 aydır ağrıyan bir nokta var oraya çok büyük bir baskı oluştuğunu hissettim ama ama tuvalete zor da olsa gidebildim. Tuvaletten dönerken ise o bahsettiğim noktada inanılmaz büyük bir acı hissedip çığlık çığlığa ağlamaya başladım. Acıyla birlikte sağ bacağımda tamamen his kaybı oluştu. Eşim aklını kaybetme derecesinde korku ve dehşetle uyandı. Yatağa kadar kucağında götürdü zaten yürümem mümkün değildi.
Neden böyle olduğuna gelirsek. Daha önce söylemiştim omurgamda doğuştan bir rahatsızlık var. İnternette benim omurga şeklime benzeyen bir fotoğraf buldum daha iyi anlamanız için
Eki Görüntüle 2606709
Güzel görünmediğinin farkındayım omurgam bu şekilde. Dışarıdan şükür belli olmuyor ama tam rahim duvarına denk gelen kısmı yamuk. O yüzden 1 doktor bana asla gebe kalmamam gerektiğini söylemişti başka doktorlara da gittik onlar dikkatli olursam gebelik geçirmemde sakınca olmadığını söylediler. O eğrilik olan kısımdaki sinirler üzerinde gebelikten önce de baskı olduğu için hep ağrılarım olurdu. Şimdi ise bebeğin büyüyüp oraya baskıyı arttırması işin içinden çıkılmaz bir durum yaratmaya başladı. Eşimin masaj yapmamasının bende uç noktada sinir yapma nedeni bu, çünkü gerçekten canım yanıyorİşte dünde tuvalete kalktığım sırada sinirlere uygulanan basınç sağ bacağı da hissiz hale getirdi. Yaşadığım acıyı aranızda kanal tedavisi olmuş dişinde aletin sinire denk gelme olayını yaşamış biri varsa az buçuk hayal edebilir. Uyuşturmadan dişinizdeki sinirinizin delindiğini falan düşünebilirsiniz.
Bu olaydan beridir tuvalete falan kucağında taşıdı beni. Sabah da kendim gideyim dedim benzer bir acıyı tekrar yaşadım yine aklı gitti uyurken.
Sonrasında biraz biraz his yerine geldi de spor sonrası ağrısı gibi ağrı var sağ bacağımda. Neyse ki tutuna Tutuna yürüyebiliyorum.
Eşim nöbete gitti Allah tarafından normalde 12 de 1 de çağrılan adam 5 ten sonra çağrıldıeğilemiyorum uzanamıyorum bile, karnımı filan doyurup gitti.
Şimdilik boşanmaktan vazgeçtim beni tuvalete taşıyacak birine mecburumyerimi hazırladı beni yatırdı çiş dışında kalkmayı yasakladı, tövbe estağfurullah her yerim alçıya alınmış gibi yatıyorum bir taraftan diğerine dahi dönerken kasılıp kalıyorum. Gördüğünüz gibi bir anda çok ilgili olmak zorunda kaldı ama ne fayda olan yine bana oldu. Yine acısını ben çekiyorum
Bu gece de tekim çişim gelecek diye aklım çıkıyor.
Yarın ayrıntılı ultrasonum var onun mutluluğu ile kendime pozitif enerji sağlamaya çalışıyorum
Sizler ne yapıyorsunuz bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@H M
@Negoo
Gargameli bilmem de iyiye doğru gitmezsem ve dolayısıyla lazımlık kullanmak zorunda kalırsam göreceği çok daha çeşitli şeyler var Allahın bir sopası olarakCanımın içi nasıl acı çektiğini okurken kendim hisssetim
Geyşa da jopla dalıp arkadan kelepçe yapasim geldi o derece sinirlendim ona
Olan sana oluyor bu nasıl adalet böyle dualarımdasın canım benim bundan sonra olmasın senin canın yanmasin sen üzülme cici bebenin hiç üzülmesin
Yarın güzel haberlerle gel kızımızı gör bebeğimiz bugün enerji toplasin yavrum bir kaç gündür gerildik çocuk içerde
-cici bebenin sesinden
-yeter beee yeterr bu nasıl anne baba içerde bana huzur vermiolaaar babamın jopunu araklama zamanı geldi bunlara zopa cekicem diooo cici kızımız
Sakin olun ortada bişey yok her evlilikte böyle sorunlar çıkıyor kuuzm
Allah başka sıkıntı vermesin canım sen şimdi uslu uslu minik minik kudurmadan yat yerinde uslu bir kız olursan şirinleri bile rüyanda görürsün
Geyşa da uslu durmazsa Gargameli görsün rüyasında
Eskisinden güzel olurum orası bi kesinSenin dökülen yerlerini ve geri toplar dikerm üzülme sen
Zaten düştüğü duruma tam bi sevinicem acı çekenin kendim olduğum aklıma gelince sevincim kursağımda kalıyor miniğim
Ayy şamdanım bebek mikrop kapmaz mı ki öyleyarın doktora danışacağım bakalım. Ama tutuna Tutuna sürüne sürüne gidiyorum bir şekilde buna da şükür aksi gibi yarım saatte bir çişim de gelmiyor mu, murphy kanunlarının sultanıyım yemin ederim
Göbek korsesi alacağım taşımaya yardımcı olursa baskı azalır diye umut ederek. Omurganın hali belli yoksa yatsamda amuda kalksam da baskının kaçışı yok. Da ben bu kadar erken cidden beklemedim. Sonlara doğru az çok tahmin ediyordum da çok erken yaşandı daha haftam 21.
Sen böyle hep mutlu ol biz seni böyle görmeye alışkınız balımGargameli bilmem de iyiye doğru gitmezsem ve dolayısıyla lazımlık kullanmak zorunda kalırsam göreceği çok daha çeşitli şeyler var Allahın bir sopası olarak
Cici bebem gerçekten başlarım böyle ana babaya diyip omurgamın yampiri kısmına tekmeyi basıp beni etkisiz ve savunmasız hale getirmiş dolaylı olarak babasından da intikam almış olabilir.
Cici bebe bu herşeyi beklerim
Allahbyardmcn olsun cnm 3 yasi bi gecsn belki durulur birazdoğru söyle sen de mi sorunlusun çay
şaka yapıyorum çayim ama zor evde bütün gün yaşu an herşeyden çok ihtiyacım var uslu bebeye ama benimki terminatör resmen
Şikayet edeceğim zaten yetti canıma. Eli maşalı Müge Anlının bursa versiyonu gibi bir doktorum var ben bile ürküyorum artık geyşama yapacakları Allah kerimAhh cicim ya, bide strese bağlı olarak da sinirler kaslar sıkışıyor sanırım. Mümkün derece uzak tut kendini stresten bak senin de sağlığını etkiliyor.
Umarım yarın doktor geyşa enişteye eşinizin stresten tamamen uzak kalması gerekiyor eyyy efendi derrr
Allahbyardmcn olsun cnm 3 yasi bi gecsn belki durulur biraz
Ya cicim kıyamam sana yaHerkese iyi akşamlar dilerim canlarım ciğerlerim ben geldim.
Öncelikle msjlarin hepsini okudum Allah desteklerinizden dolayı hepinizden razı olsun hepiniz canımsınız
Dün gece malesef başıma çok kötü birşey geldi. (Gün geçmiyor ki cicinin başına birşey gelmesin)
Buraya dün geceki msjı yazdıktan sonra uyudum. Bilemiyorum ne kadar ama muhtemelen 1 ya da 2 saat kadar sonra tuvaletim geldi. Kalkarken belimin sağ kısmında 2 aydır ağrıyan bir nokta var oraya çok büyük bir baskı oluştuğunu hissettim ama ama tuvalete zor da olsa gidebildim. Tuvaletten dönerken ise o bahsettiğim noktada inanılmaz büyük bir acı hissedip çığlık çığlığa ağlamaya başladım. Acıyla birlikte sağ bacağımda tamamen his kaybı oluştu. Eşim aklını kaybetme derecesinde korku ve dehşetle uyandı. Yatağa kadar kucağında götürdü zaten yürümem mümkün değildi.
Neden böyle olduğuna gelirsek. Daha önce söylemiştim omurgamda doğuştan bir rahatsızlık var. İnternette benim omurga şeklime benzeyen bir fotoğraf buldum daha iyi anlamanız için
Eki Görüntüle 2606709
Güzel görünmediğinin farkındayım omurgam bu şekilde. Dışarıdan şükür belli olmuyor ama tam rahim duvarına denk gelen kısmı yamuk. O yüzden 1 doktor bana asla gebe kalmamam gerektiğini söylemişti başka doktorlara da gittik onlar dikkatli olursam gebelik geçirmemde sakınca olmadığını söylediler. O eğrilik olan kısımdaki sinirler üzerinde gebelikten önce de baskı olduğu için hep ağrılarım olurdu. Şimdi ise bebeğin büyüyüp oraya baskıyı arttırması işin içinden çıkılmaz bir durum yaratmaya başladı. Eşimin masaj yapmamasının bende uç noktada sinir yapma nedeni bu, çünkü gerçekten canım yanıyorİşte dünde tuvalete kalktığım sırada sinirlere uygulanan basınç sağ bacağı da hissiz hale getirdi. Yaşadığım acıyı aranızda kanal tedavisi olmuş dişinde aletin sinire denk gelme olayını yaşamış biri varsa az buçuk hayal edebilir. Uyuşturmadan dişinizdeki sinirinizin delindiğini falan düşünebilirsiniz.
Bu olaydan beridir tuvalete falan kucağında taşıdı beni. Sabah da kendim gideyim dedim benzer bir acıyı tekrar yaşadım yine aklı gitti uyurken.
Sonrasında biraz biraz his yerine geldi de spor sonrası ağrısı gibi ağrı var sağ bacağımda. Neyse ki tutuna Tutuna yürüyebiliyorum.
Eşim nöbete gitti Allah tarafından normalde 12 de 1 de çağrılan adam 5 ten sonra çağrıldıeğilemiyorum uzanamıyorum bile, karnımı filan doyurup gitti.
Şimdilik boşanmaktan vazgeçtim beni tuvalete taşıyacak birine mecburumyerimi hazırladı beni yatırdı çiş dışında kalkmayı yasakladı, tövbe estağfurullah her yerim alçıya alınmış gibi yatıyorum bir taraftan diğerine dahi dönerken kasılıp kalıyorum. Gördüğünüz gibi bir anda çok ilgili olmak zorunda kaldı ama ne fayda olan yine bana oldu. Yine acısını ben çekiyorum
Yarın ayrıntılı ultrasonum var onun mutluluğu ile kendime pozitif enerji sağlamaya çalışıyorum
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@H M
@Negoo
Sen zaten çok güzelsin güzel yanaklimEskisinden güzel olurum orası bi kesin
Eğer tercih hakkım varsa ben geyşama eziyet olması açısından lazımlıktan yana kullanıyorum oyumuonla uzun süre durmayacaksin cicim. yanına bezi koy. cisin gelince yap. çöp poşetine koy bağla. onun için bı çöp kovası da ayarlanır. en azından sen rahat edersin. temizlik için de uni baby islak mendil kullanırsın en azından zararı yok. lateks alerjin var eldiven tak diyemiyorum. ama dezenfektanla ellerini temizleyebilirsin
valla ben de okuyunca kötü oldum seni düşünemedim. inşallah bu dediğin gibi anlık biseydir. kesilir ve tekrarlamaz
Yapsın cicim bizim yerimize dee ohhh.Şikayet edeceğim zaten yetti canıma. Eli maşalı Müge Anlının bursa versiyonu gibi bir doktorum var ben bile ürküyorum artık geyşama yapacakları Allah kerim
Miniğim o sinir strese bağlı sıkışma benim de aklıma geldi. İnşallah öyledir diyorum. Eğer öyleyse geçer
İyiyim kuzum şükür evde uğraşıyoruz girdim cnm bı sıkıntı yok dedi perinatolog şükür ama kadın doğumcuma gösteremedim o gün serviste değildi şu durumda da baya bı gidesim yok hastanelere 23 hafta bitti seninde sorunsuz geçer insAllah canım ayrıntılı haberlerini bekliyoruzÇok teşekkür ederim kuzum. Sen nasılsın. Ayrıntılıya girdin mi?
Şu kutup ayısının hallendiği bahtsız bedevi beni görse diz çöker tövbe isterSen böyle hep mutlu ol biz seni böyle görmeye alışkınız balımüzme kendini
Cici bebe de uslu değil yaramaz kızımız
Anasına olan oluyor
Yarın güzel haberlerle gel sevdiceğim
Büşom inan bu adam 5 yıldır ben talep etmediğim halde omurgamın röntgenini gördüğünden beri her gece masaj yapmadan uyumazdı. 5 yıldır her gece masaj yapmıştır abartmıyorum. Kıyamazdı üzülürdü. Hamile kaldım adamın içine ecinniler mi kaçtı naptı ben anlamadım ki de bu hale geldi şok içindeyim.Ya cicim kıyamam sana ya
Çok büyük geçmiş olsun yarın detaylu ultrasonda da sorarsın doktora hem
geyşanında masajları keyfi istemediğini anlaması için bu mu olması lazımdı yani neyse geç olsun güç olmasın nazlanmadığının gerçektende ihtiyacın olduğunun farkına varmıştır
Viks kokusuna ben bayılırım aşırı keskin naneYapsın cicim bizim yerimize dee ohhh.
O tetiklemiş olabilir cicim. Daha erken cidden dediğin gibi. Bide hamileyken kullanılır mı bilmiyorm ama kokulu bişey vardı viks di galiba. Ondan sürüp sıcak havlu koysan beline sırtına doğru. Hazır çıkmışken yarın alıp.
Ama kokusu fena cidden.
Maşallah subhanallahİyiyim kuzum şükür evde uğraşıyoruz girdim cnm bı sıkıntı yok dedi perinatolog şükür ama kadın doğumcuma gösteremedim o gün serviste değildi şu durumda da baya bı gidesim yok hastanelere 23 hafta bitti seninde sorunsuz geçer insAllah canım ayrıntılı haberlerini bekliyoruz
Cicim boşanmamaniza sevindim hemde çokHerkese iyi akşamlar dilerim canlarım ciğerlerim ben geldim.
Eki Görüntüle 2606709
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
D Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@H M
@Negoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?