Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canımın içi nasıl acı çektiğini okurken kendim hisssetim
Geyşa da jopla dalıp arkadan kelepçe yapasim geldi o derece sinirlendim ona
Olan sana oluyor bu nasıl adalet böyle dualarımdasın canım benim bundan sonra olmasın senin canın yanmasin sen üzülme cici bebenin hiç üzülmesin

Yarın güzel haberlerle gel kızımızı gör bebeğimiz bugün enerji toplasin yavrum bir kaç gündür gerildik çocuk içerde
-cici bebenin sesinden
-yeter beee yeterr bu nasıl anne baba içerde bana huzur vermiolaaar babamın jopunu araklama zamanı geldi bunlara zopa cekicem diooo cici kızımız

Sakin olun ortada bişey yok her evlilikte böyle sorunlar çıkıyor kuuzm
Allah başka sıkıntı vermesin canım sen şimdi uslu uslu minik minik kudurmadan yat yerinde uslu bir kız olursan şirinleri bile rüyanda görürsün
Geyşa da uslu durmazsa Gargameli görsün rüyasında

Gargameli bilmem de iyiye doğru gitmezsem ve dolayısıyla lazımlık kullanmak zorunda kalırsam göreceği çok daha çeşitli şeyler var Allahın bir sopası olarak
Cici bebem gerçekten başlarım böyle ana babaya diyip omurgamın yampiri kısmına tekmeyi basıp beni etkisiz ve savunmasız hale getirmiş dolaylı olarak babasından da intikam almış olabilir.
Cici bebe bu herşeyi beklerim

Zaten düştüğü duruma tam bi sevinicem acı çekenin kendim olduğum aklıma gelince sevincim kursağımda kalıyor miniğim

Ahh cicim ya, bide strese bağlı olarak da sinirler kaslar sıkışıyor sanırım. Mümkün derece uzak tut kendini stresten bak senin de sağlığını etkiliyor.
Umarım yarın doktor geyşa enişteye eşinizin stresten tamamen uzak kalması gerekiyor eyyy efendi derrr

onla uzun süre durmayacaksin cicim. yanına bezi koy. cisin gelince yap. çöp poşetine koy bağla. onun için bı çöp kovası da ayarlanır. en azından sen rahat edersin. temizlik için de uni baby islak mendil kullanırsın en azından zararı yok. lateks alerjin var eldiven tak diyemiyorum. ama dezenfektanla ellerini temizleyebilirsin

valla ben de okuyunca kötü oldum seni düşünemedim. inşallah bu dediğin gibi anlık biseydir. kesilir ve tekrarlamaz

Sen böyle hep mutlu ol biz seni böyle görmeye alışkınız balım üzme kendini

Cici bebe de uslu değil yaramaz kızımız
Anasına olan oluyor
Yarın güzel haberlerle gel sevdiceğim

doğru söyle sen de mi sorunlusun çay

şaka yapıyorum çayim ama zor evde bütün gün ya şu an herşeyden çok ihtiyacım var uslu bebeye ama benimki terminatör resmen
Allahbyardmcn olsun cnm 3 yasi bi gecsn belki durulur biraz

Şikayet edeceğim zaten yetti canıma. Eli maşalı Müge Anlının bursa versiyonu gibi bir doktorum var ben bile ürküyorum artık geyşama yapacakları Allah kerim
Miniğim o sinir strese bağlı sıkışma benim de aklıma geldi. İnşallah öyledir diyorum. Eğer öyleyse geçer

Ya cicim kıyamam sana ya
Çok büyük geçmiş olsun yarın detaylu ultrasonda da sorarsın doktora hem
geyşanında masajları keyfi istemediğini anlaması için bu mu olması lazımdı yani neyse geç olsun güç olmasın nazlanmadığının gerçektende ihtiyacın olduğunun farkına varmıştır

Eğer tercih hakkım varsa ben geyşama eziyet olması açısından lazımlıktan yana kullanıyorum oyumu
Ben bunu beğendim kendime tuvalet kağıdı takma yeride var hemde pembe beni açar

Yapsın cicim bizim yerimize dee ohhh.

O tetiklemiş olabilir cicim. Daha erken cidden dediğin gibi. Bide hamileyken kullanılır mı bilmiyorm ama kokulu bişey vardı viks di galiba. Ondan sürüp sıcak havlu koysan beline sırtına doğru. Hazır çıkmışken yarın alıp.
Ama kokusu fena cidden.

Çok teşekkür ederim kuzum. Sen nasılsın. Ayrıntılıya girdin mi?
İyiyim kuzum şükür evde uğraşıyoruz girdim cnm bı sıkıntı yok dedi perinatolog şükür ama kadın doğumcuma gösteremedim o gün serviste değildi şu durumda da baya bı gidesim yok hastanelere 23 hafta bitti seninde sorunsuz geçer insAllah canım ayrıntılı haberlerini bekliyoruz

Sen böyle hep mutlu ol biz seni böyle görmeye alışkınız balım üzme kendini

Cici bebe de uslu değil yaramaz kızımız
Anasına olan oluyor
Yarın güzel haberlerle gel sevdiceğim
Şu kutup ayısının hallendiği bahtsız bedevi beni görse diz çöker tövbe ister
33 gündür beklediğim ayrıntılı ultrason günü geldiği için şuan belim bile umrumda değil inan. Gerçi bir yandan da hastahaneye girmeye korkuyorum mutluluğuma turp sıktı korona belası

Büşom inan bu adam 5 yıldır ben talep etmediğim halde omurgamın röntgenini gördüğünden beri her gece masaj yapmadan uyumazdı. 5 yıldır her gece masaj yapmıştır abartmıyorum. Kıyamazdı üzülürdü. Hamile kaldım adamın içine ecinniler mi kaçtı naptı ben anlamadım ki de bu hale geldi şok içindeyim.
Ama bazı araştırmalara rastladım değerlendirmelerime göre hamile sendromu yaşıyor. Benden daha hamile. Yakında o benden bekler masaj

Viks kokusuna ben bayılırım aşırı keskin nane yarın doktora danışacağım yapabileceklerimi. İnşallah bir fikri vardır. Uygun görürse tezek dese tezek alıp sürerim yeter ki geçsin şu acı

Maşallah subhanallah
Bende yarın gireceğim. Ordan da kadın doğumcuma randevu aldım onun yanına geçeceğim. Nasıl korkarak gideceğim tahmin edemezsin. Kafama bim poşeti sarıp dışarı öyle çıkasım var.

Son düzenleme:
Cicim boşanmamaniza sevindim hemde çok
Ama cektigin acılar için üzüldüm cokk geçmiş olsun kuzum benim en azından yarın ultrason gününmüş hem kontrollerinide yaptirirsin.. Inşallah sağlıkla sıhhatle getirirsin prensesini dünyaya cicim Rabbim acısız agrisiz sancısız doğum nasip etsin bi avazda kurtarsın inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…