- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.088
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.541
Çok geçmiş olsun cicimYok kuzum bu ağrı ne yapılsa da geçebilecek birşey değil. Boşuna parol falan da içmedim biliyorum çünkü geçmeyeceğini. Zaten korona belasına kendi kontrolüme bile korka korka gideceğim hastahane benden uzak olsun.
Biraz araştırdım birdaha olursa buz koyacağım oraya bir de aklımdaydı zaten de bu kadar erken gerekeceğini düşünmemiştim göbek taşımaya yardımcı korse alacağım. Yapılabilecekler bunlar sadece
Hadi hayırlı sonuçlar olsun cnm aman dikkat et sen yanında kolonya ıslak mendil falan olsunMaşallah subhanallah
Bende yarın gireceğim. Ordan da kadın doğumcuma randevu aldım onun yanına geçeceğim. Basım korkarak gideceğim tahmin edemezsin. Kafama bim poşeti sarıp dışarı öyle çıkasım var.
İnşallahh cicimmViks kokusuna ben bayılırım aşırı keskin naneyarın doktora danışacağım yapabileceklerimi. İnşallah bir fikri vardır. Uygun görürse tezek dese tezek alıp sürerim yeter ki geçsin şu acı
Ben o avazlara dün gece başladım imzoşumCicim boşanmamaniza sevindim hemde çok
Ama cektigin acılar için üzüldüm cokk geçmiş olsun kuzum benim en azından yarın ultrason gününmüş hem kontrollerinide yaptirirsin.. Inşallah sağlıkla sıhhatle getirirsin prensesini dünyaya cicim Rabbim acısız agrisiz sancısız doğum nasip etsin bi avazda kurtarsın inşallah
Teşekkür ederim gülparemÇok geçmiş olsun cicim
Eğer tercih hakkım varsa ben geyşama eziyet olması açısından lazımlıktan yana kullanıyorum oyumu
Ben bunu beğendim kendime tuvalet kağıdı takma yeride var hemde pembe beni açar
Eki Görüntüle 2606729
Allaha emanet iş yapacağız kuzum ne yapalımHadi hayırlı sonuçlar olsun cnm aman dikkat et sen yanında kolonya ıslak mendil falan olsun
Canım çok üzüldümHerkese iyi akşamlar dilerim canlarım ciğerlerim ben geldim.
Öncelikle msjlarin hepsini okudum Allah desteklerinizden dolayı hepinizden razı olsun hepiniz canımsınız
Dün gece malesef başıma çok kötü birşey geldi. (Gün geçmiyor ki cicinin başına birşey gelmesin)
Buraya dün geceki msjı yazdıktan sonra uyudum. Bilemiyorum ne kadar ama muhtemelen 1 ya da 2 saat kadar sonra tuvaletim geldi. Kalkarken belimin sağ kısmında 2 aydır ağrıyan bir nokta var oraya çok büyük bir baskı oluştuğunu hissettim ama ama tuvalete zor da olsa gidebildim. Tuvaletten dönerken ise o bahsettiğim noktada inanılmaz büyük bir acı hissedip çığlık çığlığa ağlamaya başladım. Acıyla birlikte sağ bacağımda tamamen his kaybı oluştu. Eşim aklını kaybetme derecesinde korku ve dehşetle uyandı. Yatağa kadar kucağında götürdü zaten yürümem mümkün değildi.
Neden böyle olduğuna gelirsek. Daha önce söylemiştim omurgamda doğuştan bir rahatsızlık var. İnternette benim omurga şeklime benzeyen bir fotoğraf buldum daha iyi anlamanız için
Eki Görüntüle 2606709
Güzel görünmediğinin farkındayım omurgam bu şekilde. Dışarıdan şükür belli olmuyor ama tam rahim duvarına denk gelen kısmı yamuk. O yüzden 1 doktor bana asla gebe kalmamam gerektiğini söylemişti başka doktorlara da gittik onlar dikkatli olursam gebelik geçirmemde sakınca olmadığını söylediler. O eğrilik olan kısımdaki sinirler üzerinde gebelikten önce de baskı olduğu için hep ağrılarım olurdu. Şimdi ise bebeğin büyüyüp oraya baskıyı arttırması işin içinden çıkılmaz bir durum yaratmaya başladı. Eşimin masaj yapmamasının bende uç noktada sinir yapma nedeni bu, çünkü gerçekten canım yanıyorİşte dünde tuvalete kalktığım sırada sinirlere uygulanan basınç sağ bacağı da hissiz hale getirdi. Yaşadığım acıyı aranızda kanal tedavisi olmuş dişinde aletin sinire denk gelme olayını yaşamış biri varsa az buçuk hayal edebilir. Uyuşturmadan dişinizdeki sinirinizin delindiğini falan düşünebilirsiniz.
Bu olaydan beridir tuvalete falan kucağında taşıdı beni. Sabah da kendim gideyim dedim benzer bir acıyı tekrar yaşadım yine aklı gitti uyurken.
Sonrasında biraz biraz his yerine geldi de spor sonrası ağrısı gibi ağrı var sağ bacağımda. Neyse ki tutuna Tutuna yürüyebiliyorum.
Eşim nöbete gitti Allah tarafından normalde 12 de 1 de çağrılan adam 5 ten sonra çağrıldıeğilemiyorum uzanamıyorum bile, karnımı filan doyurup gitti.
Şimdilik boşanmaktan vazgeçtim beni tuvalete taşıyacak birine mecburumyerimi hazırladı beni yatırdı çiş dışında kalkmayı yasakladı, tövbe estağfurullah her yerim alçıya alınmış gibi yatıyorum bir taraftan diğerine dahi dönerken kasılıp kalıyorum. Gördüğünüz gibi bir anda çok ilgili olmak zorunda kaldı ama ne fayda olan yine bana oldu. Yine acısını ben çekiyorum
Bu gece de tekim çişim gelecek diye aklım çıkıyor.
Yarın ayrıntılı ultrasonum var onun mutluluğu ile kendime pozitif enerji sağlamaya çalışıyorum
Sizler ne yapıyorsunuz bakalım
ByNkoaLa
@Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
kk birinci noteri
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
Jawlensky
@Dilos06
@Cay6
@mehlika nur
@BUSR4
Fit mutlu anne
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@H M
Nego
Evettttt 33 gündür dakika dakika bekliyorum nerdeyseİnşallahh cicimm
Ayy bi de ayrıntılı gideceksin hadi bakalım ❤
Evde olmadığı günler biriktiririm gelince uğraşırya hep evde olma ihtimali yok ki cicim. sana eziyet olmasin diye dedim ben de oyumu pembik lazimliktan yana kullanıyorum cici
Tamam negom olmadı ben sana anlatırım geldiğindeCanım çok üzüldümçok geçmiş olsun, umarım bundan sonra sıkıntısız geçer
Önce ki olayı bilmiyorum, bakıcam ilk fırsatta mesajına. Şimdi eşim gelmişken duşa kaçıyorum. Malum akşama kadar ev hapsinde çıldırmacalar çocuklarla
Orası öyle Allah a emanetiz hepimiz ama öncelik tedbirAllaha emanet iş yapacağız kuzum ne yapalım
İnşallahhhh güzel sonuçlarla geleceğim
Doğumun kolay geçer pamuğum nedense içime öyle doğuyor doğumdan sonra çok rahatliycaksin kesinlikleBen o avazlara dün gece başladım imzoşumavaz avazaydım görsen
Gebeliğim zor geçiyor doğumum kolay geçsin bari. Temennim o artık.
Sen nasılsın bidenem?
Ayy, çok heyecanlısındıır ciciiimmmEvettttt 33 gündür dakika dakika bekliyorum nerdeyse
Hatta ilk gebe kaldığımdan beridir hayalimdi. 5 ayı atlatıp o güne eriştim çok şükür
Evde olmadığı günler biriktiririm gelince uğraşır
Tabi o gelene kadar ben oksit kokusundan ölmezsem.
Ya kokudan ben ölürüm ya birikmiş gördüklerinden sonra o. Bakacağız Rus ruleti gibi olay
Bende sizleri iyi görünce çok mutlu oluyorum imzoşum.Doğumun kolay geçer pamuğum nedense içime öyle doğuyor doğumdan sonra çok rahatliycaksin kesinlikle
Bende iyim cokk şükür bal cicim senide böyle iyi görünce daha iyi oluyorum
Yaa keşke olsa şöyle bi ses kaydı özelliğide bize atsan diyomusumBende sizleri iyi görünce çok mutlu oluyorum imzoşum.
Doğururken de topiğe gireceğim ben kızlar şuan başı çıktı diye raporlar vereceğim
Eşimle çıkarmayacağım ona hala bozduğum ben kendi kendime çıkarırım keyfiniAyy, çok heyecanlısındıır ciciiimmm
Yarın güzel güzel gidin eşinlee ve keyfini çıkar ❤
Ses kaydı atsam parmaklarım kas yapmazdı çok güzel olurduYaa keşke olsa şöyle bi ses kaydı özelliğide bize atsan diyomusum
Valla ben takarım kulaklığı müzik dinler gibi dinlerim ses kayıtlarınıSes kaydı atsam parmaklarım kas yapmazdı çok güzel olurdumisal ByNkoaLa ile 10 ar dakikalık ses kayıtları ile muhabbet edip dertleşiyoruz. Üşenmeden de dinliyoruz ya o kısım hayret verici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?