Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok geçmiş olsun cicim

Hadi hayırlı sonuçlar olsun cnm aman dikkat et sen yanında kolonya ıslak mendil falan olsun

İnşallahh cicimm

Ayy bi de ayrıntılı gideceksin hadi bakalım

Ben o avazlara dün gece başladım imzoşum avaz avazaydım görsen
Gebeliğim zor geçiyor doğumum kolay geçsin bari. Temennim o artık.
Sen nasılsın bidenem?

ya hep evde olma ihtimali yok ki cicim. sana eziyet olmasin diye dedim ben de oyumu pembik lazimliktan yana kullanıyorum cici

Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun, umarım bundan sonra sıkıntısız geçer
Önce ki olayı bilmiyorum, bakıcam ilk fırsatta mesajına. Şimdi eşim gelmişken duşa kaçıyorum. Malum akşama kadar ev hapsinde çıldırmacalar çocuklarla

İnşallahh cicimm

Ayy bi de ayrıntılı gideceksin hadi bakalım ❤
Evettttt 33 gündür dakika dakika bekliyorum nerdeyse
Hatta ilk gebe kaldığımdan beridir hayalimdi. 5 ayı atlatıp o güne eriştim çok şükür

ya hep evde olma ihtimali yok ki cicim. sana eziyet olmasin diye dedim ben de oyumu pembik lazimliktan yana kullanıyorum cici
Evde olmadığı günler biriktiririm gelince uğraşır
Tabi o gelene kadar ben oksit kokusundan ölmezsem.
Ya kokudan ben ölürüm ya birikmiş gördüklerinden sonra o. Bakacağız Rus ruleti gibi olay

Tamam negom olmadı ben sana anlatırım geldiğinde
Mutlu bir akşam dilerim size

Ben o avazlara dün gece başladım imzoşum avaz avazaydım görsen
Gebeliğim zor geçiyor doğumum kolay geçsin bari. Temennim o artık.
Sen nasılsın bidenem?
Doğumun kolay geçer pamuğum nedense içime öyle doğuyor doğumdan sonra çok rahatliycaksin kesinlikle
Bende iyim cokk şükür bal cicim senide böyle iyi görünce daha iyi oluyorum

Evettttt 33 gündür dakika dakika bekliyorum nerdeyse
Hatta ilk gebe kaldığımdan beridir hayalimdi. 5 ayı atlatıp o güne eriştim çok şükür
Ayy, çok heyecanlısındıır ciciiimmm

Yarın güzel güzel gidin eşinlee ve keyfini çıkar

Evde olmadığı günler biriktiririm gelince uğraşır
Tabi o gelene kadar ben oksit kokusundan ölmezsem.
Ya kokudan ben ölürüm ya birikmiş gördüklerinden sonra o. Bakacağız Rus ruleti gibi olay

ne deyim cici sen de haklısın. intikamın kanli olanı pardon m.klu olani makbuldür

Doğumun kolay geçer pamuğum nedense içime öyle doğuyor doğumdan sonra çok rahatliycaksin kesinlikle
Bende iyim cokk şükür bal cicim senide böyle iyi görünce daha iyi oluyorum
Bende sizleri iyi görünce çok mutlu oluyorum imzoşum.
Doğururken de topiğe gireceğim ben kızlar şuan başı çıktı diye raporlar vereceğim

Ayy, çok heyecanlısındıır ciciiimmm

Yarın güzel güzel gidin eşinlee ve keyfini çıkar ❤
Eşimle çıkarmayacağım ona hala bozduğum ben kendi kendime çıkarırım keyfini
Zaten cici bebemi de dolduruyorum trip atıyor babasına. Tekme atıyor babası elini koyunca bırakıyor tekmeyi. Adam elini çekince bidaha başlıyor atmaya
Ben elimi koyduğumda kesmiyor ama.
Çocuk bile anladı bazı şeyleri. Nede olsa benim çocuğum, anası gibi zeki, çevik ve akıllı olduğu gayet belli

Yaa keşke olsa şöyle bi ses kaydı özelliğide bize atsan diyomusum
Ses kaydı atsam parmaklarım kas yapmazdı çok güzel olurdu misal ByNkoaLa ile 10 ar dakikalık ses kayıtları ile muhabbet edip dertleşiyoruz. Üşenmeden de dinliyoruz ya o kısım hayret verici

Ses kaydı atsam parmaklarım kas yapmazdı çok güzel olurdu misal ByNkoaLa ile 10 ar dakikalık ses kayıtları ile muhabbet edip dertleşiyoruz. Üşenmeden de dinliyoruz ya o kısım hayret verici
Valla ben takarım kulaklığı müzik dinler gibi dinlerim ses kayıtlarını hicde sıkılmam sen at cicim dinlerim ben
Ama cidden büyük kolaylık şu ses kaydı yaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…