- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.561
Makarna aşerdim sarımsaklıne deyim cici sen de haklısın. intikamın kanli olanı pardon m.klu olani makbuldür
Bende cok severim cok sk ta yaparim insallah dikkat ederek yapMakarna aşerdim sarımsaklı
Nasıl kalkıp yapacağım bakalım
Çok büyük rahatlıkValla ben takarım kulaklığı müzik dinler gibi dinlerim ses kayıtlarınıhicde sıkılmam sen at cicim dinlerim ben
Ama cidden büyük kolaylık şu ses kaydı yaa
Sarımsak ağzıma koyan biri değildim hatta vampir gibi gördüğüm yerden kaçardımBende cok severim cok sk ta yaparim insallah dikkat ederek yap
Ilk başta oluyo tabii alışınca devamı geliyo baktın ses kaydı daha kolay ne uğraşacan yazmasa baş gönderÇok büyük rahatlık
Önce birkaç saniye ile başladık. Sonra 2 dk 5 dk 7 dk derken 10 dk yı aşmaya başladı kayıtlar
ByNkoaLa yı dinliyorum 10 dk, kayıt bittiğinde 10 dk boyunca ne anlattığını unutuyorum o kadar uzun ki sonra bir daha geri sarıp bidaha dinliyorum unutmayana kadar bunu tekrarlıyorum.
Valla kuzum bak her şey olabilir gerçekten o sendromdadır bence, çünkü benim eşimde de ilk zamanlar çok fazla vardı hani şu cümleyi bile kurdu çağrı sen çok kilo almışsın diyenlere ‘işte hamilelik durumumuz olunca alıyoruz’ halbüki ben 7 kilo verdim daha 2 kilosunu aldımBüşom inan bu adam 5 yıldır ben talep etmediğim halde omurgamın röntgenini gördüğünden beri her gece masaj yapmadan uyumazdı. 5 yıldır her gece masaj yapmıştır abartmıyorum. Kıyamazdı üzülürdü. Hamile kaldım adamın içine ecinniler mi kaçtı naptı ben anlamadım ki de bu hale geldi şok içindeyim.
Ama bazı araştırmalara rastladım değerlendirmelerime göre hamile sendromu yaşıyor. Benden daha hamile. Yakında o benden bekler masaj
Ayy Allahım yesinler onuuuuuEşimle çıkarmayacağım ona hala bozduğum ben kendi kendime çıkarırım keyfini
Zaten cici bebemi de dolduruyorum trip atıyor babasına. Tekme atıyor babası elini koyunca bırakıyor tekmeyi. Adam elini çekince bidaha başlıyor atmaya
Ben elimi koyduğumda kesmiyor ama.
Çocuk bile anladı bazı şeyleri. Nede olsa benim çocuğum, anası gibi zeki, çevik ve akıllı olduğu gayet belli
Eki Görüntüle 2606747
Ayy Büşra buna da çok güldüm yaa kuzumValla kuzum bak her şey olabilir gerçekten o sendromdadır bence, çünkü benim eşimde de ilk zamanlar çok fazla vardı hani şu cümleyi bile kurdu çağrı sen çok kilo almışsın diyenlere ‘işte hamilelik durumumuz olunca alıyoruz’ halbüki ben 7 kilo verdim daha 2 kilosunu aldımgerçekten erkeklerin bazısı çok fazla empatiden kaynaklı durumlar yaşayabiliyor
Makarna aşerdim sarımsaklı
Nasıl kalkıp yapacağım bakalım
Ayy evet yaaaÇok büyük rahatlık
Önce birkaç saniye ile başladık. Sonra 2 dk 5 dk 7 dk derken 10 dk yı aşmaya başladı kayıtlar
ByNkoaLa yı dinliyorum 10 dk, kayıt bittiğinde 10 dk boyunca ne anlattığını unutuyorum o kadar uzun ki sonra bir daha geri sarıp bidaha dinliyorum unutmayana kadar bunu tekrarlıyorum.
Beni de bok emojisi koyman beni çok duygulandırdı papatyamDiktorya Secret
ByNkoaLa ile sıradan bir iletişim günümüz bundan bahsediyorum işte
Eki Görüntüle 2606749
Bok benim sultanım sen kalpsinAyy evet yaaaahhahahaha
Beni de bok emojisi koyman beni çok duygulandırdı papatyamhahahahsh
Ol
Çok normal seyirde giderken birden dkaikalr alıp başını gidiyor
Kapalı diye biliyorum samdanimcoronadan dolayi ev yemeği yapan yerlerde kapali demi
Güvenip de yemem ki açık olsa bile belki hasta biri yaptıcoronadan dolayi ev yemeği yapan yerlerde kapali demi
Ben bok da olurm sknti değilBok benim sultanım sen kalpsin
Kapalı diye biliyorum samdanim
Valla birde ciddi söyledi ki kuzum karşıdaki bi kaldı böyle hani büşra almamış ama falan dedi bozduAyy Büşra buna da çok güldüm yaa kuzumhamilelik durumumuz olunca alıyoruz mu
Güvenip de yemem ki açık olsa bile belki hasta biri yaptımecbur gidiyorum. 10 dk önce tek bacağı indirdim. 10 dk içinde diğerini de indirip kalkacağım
Olmaz bok benim, bir defa tuvalete gidemiyor ve lazımlığa ihtiyacım olduğundan belli benim bok olduğum.Ben bok da olurm sknti değil
Neden kendini bok yaptın ajajjssnbsbsns
Sen mi boksun ben mi boksun ortalık boka dondu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?