Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla ben takarım kulaklığı müzik dinler gibi dinlerim ses kayıtlarını hicde sıkılmam sen at cicim dinlerim ben
Ama cidden büyük kolaylık şu ses kaydı yaa
Çok büyük rahatlık
Önce birkaç saniye ile başladık. Sonra 2 dk 5 dk 7 dk derken 10 dk yı aşmaya başladı kayıtlar
ByNkoaLa yı dinliyorum 10 dk, kayıt bittiğinde 10 dk boyunca ne anlattığını unutuyorum o kadar uzun ki sonra bir daha geri sarıp bidaha dinliyorum unutmayana kadar bunu tekrarlıyorum.

Bende cok severim cok sk ta yaparim insallah dikkat ederek yap
Sarımsak ağzıma koyan biri değildim hatta vampir gibi gördüğüm yerden kaçardım
Cici bebem sevdirdi. 2 3 günde bir sarımsaklı yoğurtlu makarna yediriyor bana.

Ilk başta oluyo tabii alışınca devamı geliyo baktın ses kaydı daha kolay ne uğraşacan yazmasa baş gönder bide klavyede var o özellik söylüyosun yaziyo ama yanlış yunlus yazıyo arada yine uğrastiriyo insanı en güzeli ses kaydı oh miss

Valla kuzum bak her şey olabilir gerçekten o sendromdadır bence, çünkü benim eşimde de ilk zamanlar çok fazla vardı hani şu cümleyi bile kurdu çağrı sen çok kilo almışsın diyenlere ‘işte hamilelik durumumuz olunca alıyoruz’ halbüki ben 7 kilo verdim daha 2 kilosunu aldım gerçekten erkeklerin bazısı çok fazla empatiden kaynaklı durumlar yaşayabiliyor

Ayy Allahım yesinler onuuuuu akıllıııı cici bebemiizzz

Bu ikili çok fenaa çokk hele bi doğsun geyşa enişte düşünsün onun jobu da neymiş cicigiller varken heeyy gidii enişte

Ama daha iyisin demi cicim?

Ayy Büşra buna da çok güldüm yaa kuzum hamilelik durumumuz olunca alıyoruz mu

Ayy evet yaaa ahhahahaha
Diktorya Secret
ByNkoaLa ile sıradan bir iletişim günümüz bundan bahsediyorum işte
Eki Görüntüle 2606749
Beni de bok emojisi koyman beni çok duygulandırdı papatyam hahahahsh
Ol
Çok normal seyirde giderken birden dkaikalr alıp başını gidiyor

Ayy evet yaaa ahhahahaha

Beni de bok emojisi koyman beni çok duygulandırdı papatyam hahahahsh
Ol
Çok normal seyirde giderken birden dkaikalr alıp başını gidiyor
Bok benim sultanım sen kalpsin

coronadan dolayi ev yemeği yapan yerlerde kapali demi
Güvenip de yemem ki açık olsa bile belki hasta biri yaptı mecbur gidiyorum. 10 dk önce tek bacağı indirdim. 10 dk içinde diğerini de indirip kalkacağım

Kapalı diye biliyorum samdanim

sonumuz hayrolsun. benim esimde tutturdu bugün şerbetli tatlı alcam diye dedim her yer kapalı nerden bulcan. evde yaparım ben sana. evde yapınca çok yiyomus kilo alıyomus

Güvenip de yemem ki açık olsa bile belki hasta biri yaptı mecbur gidiyorum. 10 dk önce tek bacağı indirdim. 10 dk içinde diğerini de indirip kalkacağım

sen de haklısın cici
geysa gelince ufak çaplı bi düzenek hazirlasin. o yokken makarna falan haslarsin inşallah yapabilirsin

Ben bok da olurm sknti değil
Neden kendini bok yaptın ajajjssnbsbsns
Sen mi boksun ben mi boksun ortalık boka dondu
Olmaz bok benim, bir defa tuvalete gidemiyor ve lazımlığa ihtiyacım olduğundan belli benim bok olduğum. Sen kalpsin
Hadi kertenkeleler profil resimlerimiziı bilmiyor sen nasıl kalbin bokun kenarından tanıyamadın hangi resim hangimizin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…