Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ajhaahshshsajjshshsjsj
Bana sanki bokun orda iki kafa varmış gbi geldi ondan sanirm karıştırdım
Ne farkeder bok kalp bizim kalbimiz bokalp olmuş

Sarımsak ağzıma koyan biri değildim hatta vampir gibi gördüğüm yerden kaçardım
Cici bebem sevdirdi. 2 3 günde bir sarımsaklı yoğurtlu makarna yediriyor bana.
Benim vazgecilmezimdir sarimsakli yogurtlu seyler ama en cokk da makarna yapabildinmi bakim ne durumdasin

ah kuzu. benim.
gecmis olsun
bur daha olmaz insallah.
üzuldüm
bisanmaktan vazgecmen çok akillica. tuvalet onemli.

rontgen baya baya fena. ameliyat durumun olmadi mi canim
arkadasimin kizi 13 yasina . üst kısimdaydi onun. yuzd 55 eğrilik vardi
ameliyatla 16 civi konulu
ve simi aha iyi ama yine de durusu tam düzelmedi. alışmış öyle durmaya . farkli durmakta zorlaniyor
fizik tedavi goruyor.
kontrolerde de biraz kendini zorlamasi gerektigini soylemis oktor
duruşunu artik degistirmeli demis. cunku ameliyat olu artik .eski durusunu unutmaliymis ama cocuk yapamiyor iste.

:d
İkimizin mizah gücü birleşince böyle bişey ortaya çıkıyor nurosum
Hastayım ikinizin mizahına gülom
Su siteye üye oldum karşıma ilk ikiniz çıktınız sizle muhabbet ettim diye birileri kıskandı falan o sıralar tabi banliydi o birileri hey gidi hey ilk sizi tanıdım burda ben o yüzden çok başkasınız benim için

Not: o birinin kim olduğunu anlamışındir gülom ismini yazmak istemedim

Kizlar ya babam aradi yarin gelmek istersen seni alayim geliyim dedi kendi arabasiyla kac gndur de skldik ama kalabalik ortama girmeyecegiz toplu tasima kullanmayacagiz bisey olmaz mi bilemedim
Canım benim ablamlar şehir dışına tasinacaklar eşyalar filan yüklendi bı kaç parça kaldı evde ama hava şartlarından dolayı nakliye yola çıkamayız demiş öyle kalakaldilar,ev sıcak Allah'tan yataklarını da geri indirip kurdular sadece iki gün daha idare ederiz diye,o yüzden bugün yemek yaptım yükledik arabaya götürdük mecbur eşimle, bide çaylarını içip kalktık canım cikmayalim diyoruz ama mümkün olmuyor pek gelirken eksikler vardı yine iki markete girdik un filan aldım bende derken,korkmadi değilim ama gelir gelmez dezenfekte olduk eşimde bende Allah'a emanetiz valla
Canımın içi neler olmuş böyle,neyle ugrasiyodun neye dönüşmüş gece ne çektin be cicim hamile kaldığından beri herşey istisnasız bir bir seni buldu, hep sıkıntı hep sıkıntı sadaka filan versin arada eşin çocuk sevindirsin yada canım kötülüklere karşı gelir inşallah bu ağrı karnın büyüdükçe nolacak peki daha çok başına bela olacak ama yarın doktordan sonra da kesin yaz bize hemen canım dikkatli ol lütfen

Esim de dediki en buyuk risk benim zaten ise gidip geliyorum baban alacakmis geri donustede ben alirim dedi degisiklik olur skldnz dedi . Cocukla daha zor onun icjn de uzuluyosun dedesiyle annanesine cok aliskin tabi yakin temas kurmayiz da gidicem heralde 11 gjdur evdeyim

Tamam negom olmadı ben sana anlatırım geldiğinde
Mutlu bir akşam dilerim size
Okudum canım, çözülmüş gibi konu da. Şüpheli hareketler tabi, ben olsam bende aynı tepkileri verirdim. Öyle bir gaflete düşmez umarım
Nasılsın şimdi, ağrın var mı?

Hamile kaldım adamın içine ecinniler mi kaçtı naptı
Ahahah yaa sen ecinni dediğinde beni niye bı gülme tutuyoayaklarini da kontrol ediyo musun cicim gelenlerin hala
Emojilerine şaşırdım imzosum sende bı an deprestin zaar
Evet canım git değişiklik olur çocuklara da zor,eşin doğru demis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…