- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.581
AjhaahshshsajjshshsjsjOlmaz bok benim, bir defa tuvalete gidemiyor ve lazımlığa ihtiyacım olduğundan belli benim bok olduğum.Sen kalpsin
Hadi kertenkeleler profil resimlerimiziı bilmiyor sen nasıl kalbin bokun kenarından tanıyamadın hangi resim hangimizin
Ayy kuzucum vallahi hiç güleceğim yoktuValla birde ciddi söyledi ki kuzum karşıdaki bi kaldı böyle hani büşra almamış ama falan dedi bozdu
Bence gelir ya kesin gelir baksana şimdidenAyy kuzucum vallahi hiç güleceğim yoktu
Lohusalık sendromu da gelmez inşallah
Benim vazgecilmezimdir sarimsakli yogurtlu seyler ama en cokk da makarnaSarımsak ağzıma koyan biri değildim hatta vampir gibi gördüğüm yerden kaçardım
Cici bebem sevdirdi. 2 3 günde bir sarımsaklı yoğurtlu makarna yediriyor bana.
Yaa aayy super cicimDiktorya Secret
ByNkoaLa ile sıradan bir iletişim günümüz bundan bahsediyorum işte
Eki Görüntüle 2606749
AahahahhAyy evet yaaaahhahahaha
Beni de bok emojisi koyman beni çok duygulandırdı papatyamhahahahsh
Ol
Çok normal seyirde giderken birden dkaikalr alıp başını gidiyor
Koptum ahahahahBen bok da olurm sknti değil
Neden kendini bok yaptın ajajjssnbsbsns
Sen mi boksun ben mi boksun ortalık boka dondu
Bence gelir ya kesin gelir baksana şimdiden
Sen nasılsın kuzucummm
ah kuzu. benim.Herkese iyi akşamlar dilerim canlarım ciğerlerim ben geldim.
Öncelikle msjlarin hepsini okudum Allah desteklerinizden dolayı hepinizden razı olsun hepiniz canımsınız
Dün gece malesef başıma çok kötü birşey geldi. (Gün geçmiyor ki cicinin başına birşey gelmesin)
Buraya dün geceki msjı yazdıktan sonra uyudum. Bilemiyorum ne kadar ama muhtemelen 1 ya da 2 saat kadar sonra tuvaletim geldi. Kalkarken belimin sağ kısmında 2 aydır ağrıyan bir nokta var oraya çok büyük bir baskı oluştuğunu hissettim ama ama tuvalete zor da olsa gidebildim. Tuvaletten dönerken ise o bahsettiğim noktada inanılmaz büyük bir acı hissedip çığlık çığlığa ağlamaya başladım. Acıyla birlikte sağ bacağımda tamamen his kaybı oluştu. Eşim aklını kaybetme derecesinde korku ve dehşetle uyandı. Yatağa kadar kucağında götürdü zaten yürümem mümkün değildi.
Neden böyle olduğuna gelirsek. Daha önce söylemiştim omurgamda doğuştan bir rahatsızlık var. İnternette benim omurga şeklime benzeyen bir fotoğraf buldum daha iyi anlamanız için
Eki Görüntüle 2606709
Güzel görünmediğinin farkındayım omurgam bu şekilde. Dışarıdan şükür belli olmuyor ama tam rahim duvarına denk gelen kısmı yamuk. O yüzden 1 doktor bana asla gebe kalmamam gerektiğini söylemişti başka doktorlara da gittik onlar dikkatli olursam gebelik geçirmemde sakınca olmadığını söylediler. O eğrilik olan kısımdaki sinirler üzerinde gebelikten önce de baskı olduğu için hep ağrılarım olurdu. Şimdi ise bebeğin büyüyüp oraya baskıyı arttırması işin içinden çıkılmaz bir durum yaratmaya başladı. Eşimin masaj yapmamasının bende uç noktada sinir yapma nedeni bu, çünkü gerçekten canım yanıyorİşte dünde tuvalete kalktığım sırada sinirlere uygulanan basınç sağ bacağı da hissiz hale getirdi. Yaşadığım acıyı aranızda kanal tedavisi olmuş dişinde aletin sinire denk gelme olayını yaşamış biri varsa az buçuk hayal edebilir. Uyuşturmadan dişinizdeki sinirinizin delindiğini falan düşünebilirsiniz.
Bu olaydan beridir tuvalete falan kucağında taşıdı beni. Sabah da kendim gideyim dedim benzer bir acıyı tekrar yaşadım yine aklı gitti uyurken.
Sonrasında biraz biraz his yerine geldi de spor sonrası ağrısı gibi ağrı var sağ bacağımda. Neyse ki tutuna Tutuna yürüyebiliyorum.
Eşim nöbete gitti Allah tarafından normalde 12 de 1 de çağrılan adam 5 ten sonra çağrıldıeğilemiyorum uzanamıyorum bile, karnımı filan doyurup gitti.
Şimdilik boşanmaktan vazgeçtim beni tuvalete taşıyacak birine mecburumyerimi hazırladı beni yatırdı çiş dışında kalkmayı yasakladı, tövbe estağfurullah her yerim alçıya alınmış gibi yatıyorum bir taraftan diğerine dahi dönerken kasılıp kalıyorum. Gördüğünüz gibi bir anda çok ilgili olmak zorunda kaldı ama ne fayda olan yine bana oldu. Yine acısını ben çekiyorum
Bu gece de tekim çişim gelecek diye aklım çıkıyor.
Yarın ayrıntılı ultrasonum var onun mutluluğu ile kendime pozitif enerji sağlamaya çalışıyorum
Sizler ne yapıyorsunuz bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@H M
Nego
:d
Hastayım ikinizin mizahına gülom:d
İkimizin mizah gücü birleşince böyle bişey ortaya çıkıyor nurosum
Canım benim ablamlar şehir dışına tasinacaklar eşyalar filan yüklendi bı kaç parça kaldı evde ama hava şartlarından dolayı nakliye yola çıkamayız demiş öyle kalakaldilar,ev sıcak Allah'tan yataklarını da geri indirip kurdular sadece iki gün daha idare ederiz diye,o yüzden bugün yemek yaptım yükledik arabaya götürdük mecbur eşimle, bide çaylarını içip kalktık canım cikmayalim diyoruz ama mümkün olmuyor pekKizlar ya babam aradi yarin gelmek istersen seni alayim geliyim dedi kendi arabasiyla kac gndur de skldik ama kalabalik ortama girmeyecegiz toplu tasima kullanmayacagiz bisey olmaz mi bilemedim
Canımın içi neler olmuş böyle,neyle ugrasiyodun neye dönüşmüş geceHerkese iyi akşamlar dilerim canlarım ciğerlerim ben geldim.
Öncelikle msjlarin hepsini okudum Allah desteklerinizden dolayı hepinizden razı olsun hepiniz canımsınız
Dün gece malesef başıma çok kötü birşey geldi. (Gün geçmiyor ki cicinin başına birşey gelmesin)
Buraya dün geceki msjı yazdıktan sonra uyudum. Bilemiyorum ne kadar ama muhtemelen 1 ya da 2 saat kadar sonra tuvaletim geldi. Kalkarken belimin sağ kısmında 2 aydır ağrıyan bir nokta var oraya çok büyük bir baskı oluştuğunu hissettim ama ama tuvalete zor da olsa gidebildim. Tuvaletten dönerken ise o bahsettiğim noktada inanılmaz büyük bir acı hissedip çığlık çığlığa ağlamaya başladım. Acıyla birlikte sağ bacağımda tamamen his kaybı oluştu. Eşim aklını kaybetme derecesinde korku ve dehşetle uyandı. Yatağa kadar kucağında götürdü zaten yürümem mümkün değildi.
Neden böyle olduğuna gelirsek. Daha önce söylemiştim omurgamda doğuştan bir rahatsızlık var. İnternette benim omurga şeklime benzeyen bir fotoğraf buldum daha iyi anlamanız için
Eki Görüntüle 2606709
Güzel görünmediğinin farkındayım omurgam bu şekilde. Dışarıdan şükür belli olmuyor ama tam rahim duvarına denk gelen kısmı yamuk. O yüzden 1 doktor bana asla gebe kalmamam gerektiğini söylemişti başka doktorlara da gittik onlar dikkatli olursam gebelik geçirmemde sakınca olmadığını söylediler. O eğrilik olan kısımdaki sinirler üzerinde gebelikten önce de baskı olduğu için hep ağrılarım olurdu. Şimdi ise bebeğin büyüyüp oraya baskıyı arttırması işin içinden çıkılmaz bir durum yaratmaya başladı. Eşimin masaj yapmamasının bende uç noktada sinir yapma nedeni bu, çünkü gerçekten canım yanıyorİşte dünde tuvalete kalktığım sırada sinirlere uygulanan basınç sağ bacağı da hissiz hale getirdi. Yaşadığım acıyı aranızda kanal tedavisi olmuş dişinde aletin sinire denk gelme olayını yaşamış biri varsa az buçuk hayal edebilir. Uyuşturmadan dişinizdeki sinirinizin delindiğini falan düşünebilirsiniz.
Bu olaydan beridir tuvalete falan kucağında taşıdı beni. Sabah da kendim gideyim dedim benzer bir acıyı tekrar yaşadım yine aklı gitti uyurken.
Sonrasında biraz biraz his yerine geldi de spor sonrası ağrısı gibi ağrı var sağ bacağımda. Neyse ki tutuna Tutuna yürüyebiliyorum.
Eşim nöbete gitti Allah tarafından normalde 12 de 1 de çağrılan adam 5 ten sonra çağrıldıeğilemiyorum uzanamıyorum bile, karnımı filan doyurup gitti.
Şimdilik boşanmaktan vazgeçtim beni tuvalete taşıyacak birine mecburumyerimi hazırladı beni yatırdı çiş dışında kalkmayı yasakladı, tövbe estağfurullah her yerim alçıya alınmış gibi yatıyorum bir taraftan diğerine dahi dönerken kasılıp kalıyorum. Gördüğünüz gibi bir anda çok ilgili olmak zorunda kaldı ama ne fayda olan yine bana oldu. Yine acısını ben çekiyorum
Bu gece de tekim çişim gelecek diye aklım çıkıyor.
Yarın ayrıntılı ultrasonum var onun mutluluğu ile kendime pozitif enerji sağlamaya çalışıyorum
Sizler ne yapıyorsunuz bakalım
ByNkoaLa
K Kendinisevenbirii
@Youlost16
@Limonsuzzcay
@Elhan
@samdan
HayatSevinceGuzel
@poncikvegece
@KedidirKedii
@_Gulnihal_
@Dilos06
C Cay6
@mehlika nur
B BUSR4
@bi prenses annesi
@aypare-
@Casper25
@Yasnaz
@diloyloy1
@Kar perisi
@BBlair
@demirleke
@Pembis Hayaller
Diktorya Secret
@H M
Nego
Esim de dediki en buyuk risk benim zaten ise gidip geliyorum baban alacakmis geri donustede ben alirim dedi degisiklik olur skldnz dedi . Cocukla daha zor onun icjn de uzuluyosun dedesiyle annanesine cok aliskin tabi yakin temas kurmayiz da gidicem heralde 11 gjdur evdeyimCanım benim ablamlar şehir dışına tasinacaklar eşyalar filan yüklendi bı kaç parça kaldı evde ama hava şartlarından dolayı nakliye yola çıkamayız demiş öyle kalakaldilar,ev sıcak Allah'tan yataklarını da geri indirip kurdular sadece iki gün daha idare ederiz diye,o yüzden bugün yemek yaptım yükledik arabaya götürdük mecbur eşimle, bide çaylarını içip kalktık canım cikmayalim diyoruz ama mümkün olmuyor pekgelirken eksikler vardı yine iki markete girdik un filan aldım bende derken,korkmadi değilim ama gelir gelmez dezenfekte olduk eşimde bende Allah'a emanetiz valla
Canımın içi neler olmuş böyle,neyle ugrasiyodun neye dönüşmüş gecene çektin be cicim hamile kaldığından beri herşey istisnasız bir bir seni buldu, hep sıkıntı hep sıkıntı sadaka filan versin arada eşin çocuk sevindirsin yada canım kötülüklere karşı gelir inşallah bu ağrı karnın büyüdükçe nolacak peki daha çok başına bela olacak ama yarın doktordan sonra da kesin yaz bize hemen canım dikkatli ol lütfen ❤
Okudum canım, çözülmüş gibi konu da. Şüpheli hareketler tabi, ben olsam bende aynı tepkileri verirdim. Öyle bir gaflete düşmez umarımTamam negom olmadı ben sana anlatırım geldiğinde
Mutlu bir akşam dilerim size
Ahahah yaa sen ecinni dediğinde beni niye bı gülme tutuyoHamile kaldım adamın içine ecinniler mi kaçtı naptı
Emojilerine şaşırdım imzosum
Evet canım git değişiklik olur çocuklara da zor,eşin doğru demisEsim de dediki en buyuk risk benim zaten ise gidip geliyorum baban alacakmis geri donustede ben alirim dedi degisiklik olur skldnz dedi . Cocukla daha zor onun icjn de uzuluyosun dedesiyle annanesine cok aliskin tabi yakin temas kurmayiz da gidicem heralde 11 gjdur evdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?