- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.601
Cicinin tuvaleti dha guzel pembisssUlan topik boka bulanmış te allah kahretmeyekoktu buralar, alın size tuvalet getirdim lütfen amaa asjhsjsg
Evet evet :)Hastayım ikinizin mizahına gülom
Su siteye üye oldum karşıma ilk ikiniz çıktınız sizle muhabbet ettim diye birileri kıskandı falano sıralar tabi banliydi o birileri hey gidi hey ilk sizi tanıdım burda ben o yüzden çok başkasınız benim için
Not: o birinin kim olduğunu anlamışındir gülom ismini yazmak istemedim
Taharet musluğu var mı bak amerikadakilerde yokmuş smdi o musluklara kosuyorlarmisUlan topik boka bulanmış te allah kahretmeyekoktu buralar, alın size tuvalet getirdim lütfen amaa asjhsjsg
Kız tövbeeTaharet musluğu var mı bak amerikadakilerde yokmuş smdi o musluklara kosuyorlarmis
Yapı marketlerdeki tahart musluklarını bitirmislerKız tövbeeteharet musluksuz olur mu bizde hiç
Onların pis olduğu bir kez daha meydaannee çıktı yani böylelikle, iyy pislikler vayy
Kız tövbeeteharet musluksuz olur mu bizde hiç
Onların pis olduğu bir kez daha meydaannee çıktı yani böylelikle, iyy pisler vayy
Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavarYapı marketlerdeki tahart musluklarını bitirmisler
Medeniyet parçası Avrupa'ya öyle şeyler söyleme lütfen oralar örnek yerler
Teharet musluksuz klozet yapmamışlardir henüz bize be samdanim ajshjsbTürkiye'de tuvalet kağıdı stoklayanlarin da tuvaletleri belli oldu bence su an
Teharet musluksuz klozet yapmamışlardir henüz bize be samdanim ajshjsbo stok yapanlar pek haberleri mi yok aceba desem o musluktan ama bilemedim
Yaaaa valla samdanim teharet muslugundan bı haber insanlar var ciddenithal klozettir kuzum
eşimin inşaat sektöründe bı arkadaşı vardı. o projesine yerli ürün koymamisti meselamemerine kadar ithaldi bırak muslugu klozeti
ya da taharet musluğunu kullanmayi bilmiyolardiro da olabilir
Yaaaa valla samdanim teharet muslugundan bı haber insanlar var ciddenburda bı konu bile vardı hatta ne tehareti ne musluğu diye yazan bile gördüm inanamamistim ya
Bende bıktım koronadaannişte tuvalet kağıdı stoğu ondan çok yurdumdaneyse ya biktim coronadan sen napiyosun eşin yok mu bugün
Bende bıktım koronadaann
Ya samdanim patatesli poğaça yapmak istiyorum yarın güzel yumusacik olan bı tarifin var mı?
Eşim evde saz çalmakla meşgul şuankafayı yiyceeem yakinda bende çay içtim oturuyorum,bugün pek giremedim bakiyim dedim bı öyle topige
Bu kaslı avatarlan bu emoji çok uyumlu cilvelimAhahah yaa sen ecinni dediğinde beni niye bı gülme tutuyoayaklarini da kontrol ediyo musun cicim gelenlerin hala
Emojilerine şaşırdım imzosumsende bı an deprestin zaar
Evet canım git değişiklik olur çocuklara da zor,eşin doğru demis
Bu kaslı avatarlan bu emoji çok uyumlu cilvelim
Aa samdanim oğlun yuttuğu şeyi çıkardı mi ya şimdi aklıma geldi kusuruma bakma valla, insallah çıkmıştır bugüntam bir bağlama virtüözü yani
benim belirgin tariflerim yoktur canım:) evdeki malzemeye göre tarif ararim nette geneldemesela maya yoksa mayasiz poğaça, süt yoksa yoğurt konan poğaça
ama şu poğaçayi denemistim bunu dene istersen. süt yumuşaklık verir poagacaya yaparsan içinde süt olan tariflere öncelik ver :)
daha ne kadar devam etcek bilmiyorum ben de yarın izin alınmadan için is yerini aricam. inşallah gitmeden hallolur
Ahaha hakkaten samdanim da dediği gibi senin avatarla emoji ikiz gibi giiBu kaslı avatarlan bu emoji çok uyumlu cilvelim
Aaay evet ordada takılıyoduk senle bayaEvet evet :)
Hatırladım boşver Yaaa sonuçta iyi kötü bir arkadaşlığımız oldu
Bizi yoran kisitlanmakti yoksa başka bişey değil :)
Bende sneinle oyun bolumnde çok karşılaştım ordan hatrliyirm :) gerçekten zaman ne kdr cbuk gecmis
Aa samdanim oğlun yuttuğu şeyi çıkardı mi ya şimdi aklıma geldi kusuruma bakma valla, insallah çıkmıştır bugün
Bu pogacayi denemiştim bende samdanim gerçekten yumsacik çok güzel olmuştuteşekkür ederim bakalım yarın bu tarifi yapıyım bı❤
Ahaha hakkaten samdanim da dediği gibi senin avatarla emoji ikiz gibi gii
Ah canimmm ben sana komsu sayilirimestağfurullah ne demek canım benim
çıkmadı canım ya. ama evde yuttuğunu düşündüğümüz şeyleri bulduksonra mutfakta kasede kuru eriği görünce geldi akla acaba kuru erik mi yuttu diye.
yemeğini yiyo kakasini da yapiyo. doğrusu götürmeyi düşünmüyorum şu an. çok tehlikeli geliyo hastaneler
sen gibi hayırlı komsumuz olmadi ki pogaca börek yapsınanca temizlik yapiyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?