Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet evet :)
Hatırladım boşver Yaaa sonuçta iyi kötü bir arkadaşlığımız oldu
Bizi yoran kisitlanmakti yoksa başka bişey değil :)

Bende sneinle oyun bolumnde çok karşılaştım ordan hatrliyirm :) gerçekten zaman ne kdr cbuk gecmis

Taharet musluğu var mı bak amerikadakilerde yokmuş smdi o musluklara kosuyorlarmis
Kız tövbee teharet musluksuz olur mu bizde hiç
Onların pis olduğu bir kez daha meydaannee çıktı yani böylelikle, iyy pisler vayy

Onların pis olduğu bir kez daha meydaannee çıktı yani böylelikle, iyy pislikler vayy
Yapı marketlerdeki tahart musluklarını bitirmisler

Medeniyet parçası Avrupa'ya öyle şeyler söyleme lütfen oralar örnek yerler

Onların pis olduğu bir kez daha meydaannee çıktı yani böylelikle, iyy pisler vayy

Türkiye'de tuvalet kağıdı stoklayanlarin da tuvaletleri belli oldu bence su an

Yapı marketlerdeki tahart musluklarını bitirmisler

Medeniyet parçası Avrupa'ya öyle şeyler söyleme lütfen oralar örnek yerler
Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar örnek yerlere bak hele onlar bizden örneklenmisler amakafaları dank eder böyle yapı marketleri yagmalasinlar birazda

Türkiye'de tuvalet kağıdı stoklayanlarin da tuvaletleri belli oldu bence su an
Teharet musluksuz klozet yapmamışlardir henüz bize be samdanim ajshjsbo stok yapanlar pek haberleri mi yok aceba desem o musluktan ama bilemedim

Teharet musluksuz klozet yapmamışlardir henüz bize be samdanim ajshjsbo stok yapanlar pek haberleri mi yok aceba desem o musluktan ama bilemedim

ithal klozettir kuzum

eşimin inşaat sektöründe bı arkadaşı vardı. o projesine yerli ürün koymamisti mesela memerine kadar ithaldi bırak muslugu klozeti

ya da taharet musluğunu kullanmayi bilmiyolardir o da olabilir

Yaaaa valla samdanim teharet muslugundan bı haber insanlar var cidden burda bı konu bile vardı hatta ne tehareti ne musluğu diye yazan bile gördüm inanamamistim ya

Yaaaa valla samdanim teharet muslugundan bı haber insanlar var cidden burda bı konu bile vardı hatta ne tehareti ne musluğu diye yazan bile gördüm inanamamistim ya

işte tuvalet kağıdı stoğu ondan çok yurdumda neyse ya biktim coronadan sen napiyosun eşin yok mu bugün

işte tuvalet kağıdı stoğu ondan çok yurdumda neyse ya biktim coronadan sen napiyosun eşin yok mu bugün
Bende bıktım koronadaann
Ya samdanim patatesli poğaça yapmak istiyorum yarın güzel yumusacik olan bı tarifin var mı?

Eşim evde saz çalmakla meşgul şuan kafayı yiyceeem yakinda bende çay içtim oturuyorum,bugün pek giremedim bakiyim dedim bı öyle topige

tam bir bağlama virtüözü yani

benim belirgin tariflerim yoktur canım:) evdeki malzemeye göre tarif ararim nette genelde mesela maya yoksa mayasiz poğaça, süt yoksa yoğurt konan poğaça

ama şu poğaçayi denemistim bunu dene istersen. süt yumuşaklık verir poagacaya yaparsan içinde süt olan tariflere öncelik ver :)

daha ne kadar devam etcek bilmiyorum ben de yarın izin alınmadan için is yerini aricam. inşallah gitmeden hallolur

Bu kaslı avatarlan bu emoji çok uyumlu cilvelim

Aa samdanim oğlun yuttuğu şeyi çıkardı mi ya şimdi aklıma geldi kusuruma bakma valla, insallah çıkmıştır bugün

Bu pogacayi denemiştim bende samdanim gerçekten yumsacik çok güzel olmuştu teşekkür ederim bakalım yarın bu tarifi yapıyım bı
Bu kaslı avatarlan bu emoji çok uyumlu cilvelim
Ahaha hakkaten samdanim da dediği gibi senin avatarla emoji ikiz gibi gii

Aaay evet ordada takılıyoduk senle baya hey gidi hey

estağfurullah ne demek canım benim
çıkmadı canım ya. ama evde yuttuğunu düşündüğümüz şeyleri bulduk sonra mutfakta kasede kuru eriği görünce geldi akla acaba kuru erik mi yuttu diye.

yemeğini yiyo kakasini da yapiyo. doğrusu götürmeyi düşünmüyorum şu an. çok tehlikeli geliyo hastaneler

sen gibi hayırlı komsumuz olmadi ki pogaca börek yapsın anca temizlik yapiyolar

Ah canimmm ben sana komsu sayilirim biliyosun evimde pasta tatlo borek pogaca eksik olmaz takil bana kilona kilo kat insallah kilo almam bu hareketsiz yasamda yaaa
Zaten elverisliyim

Oglun icin de sevindm bence de yutmamis yutsaydi cikardi zaten sorun yoksa sorun yoktur

Kac gun daha izin isteyecksn ucretsizmi istiyosun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…