- 31 Ekim 2018
- 5.597
- 23.747
- 268
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.621
Ya samdanim sana poğaçalar börekler feda olsa keşke imkan olsa daestağfurullah ne demek canım benim
çıkmadı canım ya. ama evde yuttuğunu düşündüğümüz şeyleri bulduksonra mutfakta kasede kuru eriği görünce geldi akla acaba kuru erik mi yuttu diye.
yemeğini yiyo kakasini da yapiyo. doğrusu götürmeyi düşünmüyorum şu an. çok tehlikeli geliyo hastaneler
sen gibi hayırlı komsumuz olmadi ki pogaca börek yapsınanca temizlik yapiyolar
Aynen bende öyle,bide normalmiş gibi teharetsizligi savunup,temizlik imandan filan yazanları da dalgaya alıyorlardı iyyK Kendinisevenbirii o taharetli konuda hayretler icinde kalmistimmm turkiye bile pislik insanla doluymus taharet muslugu oldugu halde yurtdisini dusunemiyorum
De gettt aman gettttKızlar yatıyorum iyi gecelerrrr
Sarjim bitiyiiiii yanii
Kiz iyi valla basimiza tas yagmuyo Allah im kurban oldugummm gene merhametliii beee o kadar pislik seyler yasaniyorkiii dunyada gene iyi tas yagmiyo basimizaAynen bende öyle,bide normalmiş gibi teharetsizligi savunup,temizlik imandan filan yazanları da dalgaya alıyorlardı iyy
Çayım o da geliyormuş göktaşı.Kiz iyi valla basimiza tas yagmuyo Allah im kurban oldugummm gene merhametliii beee o kadar pislik seyler yasaniyorkiii dunyada gene iyi tas yagmiyo basimiza
Olur yaniii Allah im merhametiyle muamele etsinnÇayım o da geliyormuş göktaşı.
Yok çayım aslında kardeşim geldiğinde bu kadar ilerlememişti bu virüs olayı. Öyle çıkıp gelmişti ama şimdi belki okullar açılmayacak bile. Bakalım ne olcakKoyabiliyomusun resm geldimi bilgisayarn
Nerde suan kardesnYok çayım aslında kardeşim geldiğinde bu kadar ilerlememişti bu virüs olayı. Öyle çıkıp gelmişti ama şimdi belki okullar açılmayacak bile. Bakalım ne olcak
Ah canimmm ben sana komsu sayilirimbiliyosun evimde pasta tatlo borek pogaca eksik olmaz takil bana kilona kilo kat insallah kilo almam bu hareketsiz yasamda yaaa
Zaten elverisliyim
Oglun icin de sevindm bence de yutmamis yutsaydi cikardi zaten sorun yoksa sorun yoktur
Kac gun daha izin isteyecksn ucretsizmi istiyosun
İstanbulda okuyo da eve geldi çayım şimdi de belli değil işte tekrar ne olacağıNerde suan kardesn
Kiz yokkk ask olsun oyle bi intibami biraktim sendeyok canım yıllık izin kullanıyorum. ücretsiz izin hakkim şubata kadardi.
ama ben kapı komşusu istiyorum çayburaya tasinman lazım valla zor günler geliyo deyip yapmayacaksin lazım olur malzeme diyeceksin
Ya samdanim sana poğaçalar börekler feda olsa keşke imkan olsa dakız bende temizlik yapa yapa cilkini çıkarıyorum artık eşim bı kirlense de etraf görsek nasıl bişey oluyormuş kirliyken diyor artık kapı kolları eskiyecek çamaşır suyuyla silmenden filan diyor temizlikle kafayı bozmadan poğaça filan yapiyim dedim birazda işte
İyi bari samdanim yuttugunu sandığınız şeyler çıktıysa biyerlerden rahatlayın biraz da olsa,bana da erikmis gibi geldi yazdığını okuyunca,senin oglusta bilmiyorsa erik değil de düğme diyordur sorduğunuz da, kolayına geliyordur,buna da şükür karnım agriyo filan demiyosa bence de götürmeyin hastaneye, sağlam giren hasta çıkar gibi bı his hastanelere karşı Simdi hepimizde
Evet cnm onu biliyorum buyuk ihtimal uzar ara verme isi.İstanbulda okuyo da eve geldi çayım şimdi de belli değil işte tekrar ne olacağı
Aynen yaa asiri takinca da gecen gece resmen kaljim sksti ikinci aciklamanin yapildgi gece acayip oldumm ... ilk 2 gun de temzlkte taktim ama suan rutine dondum gbi esim geldkten sonra elini yikamaya gecerken degdigi yerleri sirkeli suyla siliyorum okdr disari cikarsak gelnce guzel uznca el yuz yukiyoruz cikmiyoruz da zaten iste kac gndur pek .benim hala senle komsu olma umudum var biliyosunşu şark muhabbeti bitsin de belki Kayseri'ye yerlesiriz :) belli değil şark dönüşümüz :)
valla bence abartmak da zararlı yaben kendi rutinimin dışına çok cikmadim. sadece biraz daha dikkat ediyorum. daha poğaça borek işine de girmedim oğlana etkinlik hazırlıyorum. iki yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz
aynen kuzum götürmeyi düşünmüyorum. yuttuysa da çıkarsınnasilsa bizim içimiz rahat şu an normalde de nefret ediyorum hastaneye götürmekten ama bu kez goturemem yani
Heee yok çayım kardeşim getirmemiş kii geri dönecem diyeEvet cnm onu biliyorum buyuk ihtimal uzar ara verme isi.
Ben saaaagaa diyomki resmini koyabiliyonmu diyomm bilgisayrn geldiyse hanii koy diyommm
Kiz yokkk ask olsun oyle bi intibami biraktim sende
Sizin o muhitte 15 16 yil oturdukta hic komsuluk yoktu alt katta teyzemler vardi iste hic yoktan oyuzden cok eksiklik yasamiyoduk ama digerleriyle hic merhaba nasilsiniz vs den jleri bisey yoktu
Benim suan binamda komsuluk var gerci samimiyetn dozu kactimmi ucu alinamayan bi safhaya geliyo bazi seyler arada fren yapiyoruzama toplanip oturmalar da yapiyoruz haricinde evde bisey yaptiysaj icimzden paylasmak geliyor paylasiyorz bu cok hos bisey gercekten ...
Heh onu de baaaagaHeee yok çayım kardeşim getirmemiş kii geri dönecem diyebu kadr değildi o zmn. Uzadı şimdi senin dediğin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?