Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya samdanim sana poğaçalar börekler feda olsa keşke imkan olsa da kız bende temizlik yapa yapa cilkini çıkarıyorum artıkeşim bı kirlense de etraf görsek nasıl bişey oluyormuş kirliyken diyor artık kapı kolları eskiyecek çamaşır suyuyla silmenden filan diyor temizlikle kafayı bozmadan poğaça filan yapiyim dedim birazda işte

İyi bari samdanim yuttugunu sandığınız şeyler çıktıysa biyerlerden rahatlayın biraz da olsa,bana da erikmis gibi geldi yazdığını okuyunca,senin oglusta bilmiyorsa erik değil de düğme diyordur sorduğunuz da, kolayına geliyordur,buna da şükür karnım agriyo filan demiyosa bence de götürmeyin hastaneye, sağlam giren hasta çıkar gibi bı his hastanelere karşı Simdi hepimizde

K Kendinisevenbirii o taharetli konuda hayretler icinde kalmistimmm turkiye bile pislik insanla doluymus taharet muslugu oldugu halde yurtdisini dusunemiyorum
Aynen bende öyle,bide normalmiş gibi teharetsizligi savunup,temizlik imandan filan yazanları da dalgaya alıyorlardı iyy

Aynen bende öyle,bide normalmiş gibi teharetsizligi savunup,temizlik imandan filan yazanları da dalgaya alıyorlardı iyy
Kiz iyi valla basimiza tas yagmuyo Allah im kurban oldugummm gene merhametliii beee o kadar pislik seyler yasaniyorkiii dunyada gene iyi tas yagmiyo basimiza

yok canım yıllık izin kullanıyorum. ücretsiz izin hakkim şubata kadardi.

ama ben kapı komşusu istiyorum çay buraya tasinman lazım valla zor günler geliyo deyip yapmayacaksin lazım olur malzeme diyeceksin

yok canım yıllık izin kullanıyorum. ücretsiz izin hakkim şubata kadardi.

ama ben kapı komşusu istiyorum çay buraya tasinman lazım valla zor günler geliyo deyip yapmayacaksin lazım olur malzeme diyeceksin
Kiz yokkk ask olsun oyle bi intibami biraktim sende
Sizin o muhitte 15 16 yil oturdukta hic komsuluk yoktu alt katta teyzemler vardi iste hic yoktan oyuzden cok eksiklik yasamiyoduk ama digerleriyle hic merhaba nasilsiniz vs den jleri bisey yoktu

Benim suan binamda komsuluk var gerci samimiyetn dozu kactimmi ucu alinamayan bi safhaya geliyo bazi seyler arada fren yapiyoruz ama toplanip oturmalar da yapiyoruz haricinde evde bisey yaptiysaj icimzden paylasmak geliyor paylasiyorz bu cok hos bisey gercekten ...

benim hala senle komsu olma umudum var biliyosun şu şark muhabbeti bitsin de belki Kayseri'ye yerlesiriz :) belli değil şark dönüşümüz :)

valla bence abartmak da zararlı ya ben kendi rutinimin dışına çok cikmadim. sadece biraz daha dikkat ediyorum. daha poğaça borek işine de girmedim oğlana etkinlik hazırlıyorum. iki yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz

aynen kuzum götürmeyi düşünmüyorum. yuttuysa da çıkarsın nasilsa bizim içimiz rahat şu an normalde de nefret ediyorum hastaneye götürmekten ama bu kez goturemem yani

İstanbulda okuyo da eve geldi çayım şimdi de belli değil işte tekrar ne olacağı
Evet cnm onu biliyorum buyuk ihtimal uzar ara verme isi.
Ben saaaagaa diyomki resmini koyabiliyonmu diyomm bilgisayrn geldiyse hanii koy diyommm

Aynen yaa asiri takinca da gecen gece resmen kaljim sksti ikinci aciklamanin yapildgi gece acayip oldumm ... ilk 2 gun de temzlkte taktim ama suan rutine dondum gbi esim geldkten sonra elini yikamaya gecerken degdigi yerleri sirkeli suyla siliyorum okdr disari cikarsak gelnce guzel uznca el yuz yukiyoruz cikmiyoruz da zaten iste kac gndur pek .
Umursamamakta iyi degil asiri takmak ta valla Rabbim acisin halimize 359 vaka oldu 4 olu

Evet cnm onu biliyorum buyuk ihtimal uzar ara verme isi.
Ben saaaagaa diyomki resmini koyabiliyonmu diyomm bilgisayrn geldiyse hanii koy diyommm
Heee yok çayım kardeşim getirmemiş kii geri dönecem diye bu kadr değildi o zmn. Uzadı şimdi senin dediğin gibi

yok ben eksik yazdığımdan sen yanlış anladin:) kilo almaya müsaitim yapıp duruyoruz dedin ya:) Corona var malzemelerini tatlı börek yapmaya harcama diye dedim

burda lafta komşuluk çay sor benim binadaki teyzelere burda komsuluk çok güzel öbür apartmanlar gibi değil hiç

kafa dengi insan bulmak çok zor ya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…