- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #83.641
Hee smdi anladim aman yok hicte oyle demiyorum yaayok ben eksik yazdığımdan sen yanlış anladin:) kilo almaya müsaitim yapıp duruyoruz dedin ya:) Corona var malzemelerini tatlı börek yapmaya harcama diye dedim
burda lafta komşuluk çaysor benim binadaki teyzelere burda komsuluk çok güzel öbür apartmanlar gibi değil hiç
kafa dengi insan bulmak çok zor ya
Bi yandan uykum geldi bi yandan uyuyamıyorum var ya kaç gündür sersem gibi bi hal oldum çayımHeh onu de baaaaga
Ben de öyleyim. Hele üniversiteden sonra yakın çevremi bi daraltmışım, sık sık konuştuğum 2 3 arkadaşım var. Bide çalışırken samimi olduğum birisi var o kadar.Hee smdi anladim aman yok hicte oyle demiyorum yaaevde tikiliyken dha cok mutfakta bisey yapasim ve de yiyesm geliyor senin durumLr nasil
Ya kafa dengi derken benm iyi komsuluk var fakat bu yastan sonra yeni biriyle arkadas edinip ona guvenip can ciger olamiyorum gecmisten beri gelen guvendgm 2 3 dostum disinda oyle anca cay kahve gjnluk sohbet tarznda takilabiliyorum .
Bi skntim olsa da anlatamiyorum guvenemiyorum kimseye yaa ya da onLr mi o guveni vermiyor blmiyorum sorun hangi tarafta da bence bende
Valla bi arkadasm bisey paylasmis fena kafam beynim uyustu iyi hissetmiyorumBi yandan uykum geldi bi yandan uyuyamıyorum var ya kaç gündür sersem gibi bi hal oldum çayım
Böyle değişik değişik bişeyler çıkıyor ortaya.
Sen nasılsın çayım ❤
aa ne ki o.Valla bi arkadasm bisey paylasmis fena kafam beynim uyustu iyi hissetmiyorum
Hic sorma yani dunyanin sonu geldi gbi bisey ozetle ayet gibi arapca yazi var turkcesini de yazmisla r ne kadar dogrudur bilmem ama diye paylasilmis Kur an i kerim den bi parca mi nedir bilemiyorum ama cok kotu etkilendim
Galiba yasaya yasaya deger verip sirtindan vurula vurula biriyle samimi olmaya korkar olunuyor heralde yas ilerledkceBen de öyleyim. Hele üniversiteden sonra yakın çevremi bi daraltmışım, sık sık konuştuğum 2 3 arkadaşım var. Bide çalışırken samimi olduğum birisi var o kadar.
Yaşla etkili heralde çayım.
Bosver hic gece gece okunacak bise degil keske bende okumasaydmaa ne ki o.
Aynen öyleGaliba yasaya yasaya deger verip sirtindan vurula vurula biriyle samimi olmaya korkar olunuyor heralde yas ilerledkce
Öyle şeylere çok kafanı takma çayım.Bosver hic gece gece okunacak bise degil keske bende okumasaydm
Yanii cok inanmadim ama sarsici bisey ... evet gercwkten boyle skntili kasvetli zamanlarda nerden vurulacagmizi da iyi biliyirlar bilenler Rabbim den gayri kmse gelecegi bilemez de galiba felaketler hic bitmeyecek artk Allah im korusun tum ummet i Muhammet iÖyle şeylere çok kafanı takma çayım.
Dikkat et bak böyle zamanlarda illaki ortaya o tarz bişeyler çıkıyor. Çünkü bizim en çok etkisi altında kalacağımız şey ayet kuranı kerim. Bunu bilenler de bilinçli yada bilinçsiz böyle yayıyor galiba.
Öyle düşünme çayım yani şuan iiç açıcı hiçbir şey yok, biraz da sarsacak ama inşallah en az şekilde olması duamYanii cok inanmadim ama sarsici bisey ... evet gercwkten boyle skntili kasvetli zamanlarda nerden vurulacagmizi da iyi biliyirlar bilenler Rabbim den gayri kmse gelecegi bilemez de galiba felaketler hic bitmeyecek artk Allah im korusun tum ummet i Muhammet i
Kayseri'ye gelme fikrin bile heyecanlandırdı beni be samdanimbenim hala senle komsu olma umudum var biliyosunşu şark muhabbeti bitsin de belki Kayseri'ye yerlesiriz :) belli değil şark dönüşümüz :)
valla bence abartmak da zararlı yaben kendi rutinimin dışına çok cikmadim. sadece biraz daha dikkat ediyorum. daha poğaça borek işine de girmedim oğlana etkinlik hazırlıyorum. iki yaş sendromunu dibine kadar yaşıyoruz
aynen kuzum götürmeyi düşünmüyorum. yuttuysa da çıkarsınnasilsa bizim içimiz rahat şu an normalde de nefret ediyorum hastaneye götürmekten ama bu kez goturemem yani
GunaydinnnnnGünaydın ❤
Rüyamda kese gördüm bugün hamileymişim,burda da gebelik takvimi oluşturmuşum ya nasıl güzeldiiibilinçaltı nasıl biseysin bilinçaltııığğ
Amin canım inşallahGunaydinnnnn
Rabbim ruyani tez elden gerceklestirsin insalllahhhh
Napiyosunn erkencisin uykular haram oldu zten dmiAmin canım inşallah❤
Aynen ya vaka nasıl artmış yine,6da kalktık kahvaltı filan hazırladım ben,eşimde namaz kılıp giyinip yedi içti çıktı ise gitti.Napiyosunn erkencisin uykular haram oldu zten dmi
Bende esime karsi cok duyguluyum bu ara hatta esime kizima anne babama kardesime ki kardesim hastanede calisiyorAynen ya vaka nasıl artmış yine,6da kalktık kahvaltı filan hazırladım ben,eşimde namaz kılıp giyinip yedi içti çıktı ise gitti.
ama onu gönderirken tedirgin oluyorum ya, hayr olsun sonumuz insallah bı an önce şu korona belasını def etsin rabbim başımızdan
Kardeşine güç kuvvet versin rabbim inşallah hakları ödenmez bu sağlık çalışanlarının şimdiBende esime karsi cok duyguluyum bu ara hatta esime kizima anne babama kardesime ki kardesim hastanede calisiyor
Benkide ise gitti namaz kildm dha da uyuyamadim vaka sayisi gece belli oldu tabi siz ucuslardaydiniz zaar gece gnduz uyku tutmaz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?