Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herseysini durtuklucem onun ahahahhahshahavshha
Ayyyyy 4 gelin mi 4 erkek mi ayyy bana bisiler oluyor bayikiyirm
Yalnız iki oğlan sayısını bir doğumda 4 e çıkardım farkında mısın. Allah tarafından yaptım bu yanlışlığı bence. Demekki üçüncü çocuk ikiz erkek olacak. Bu ona delalet

yok kız ellemedm bi daha baska pantalon aldı
dedm kesym de kapriolarak bari giy
dikmem kendisi diksin sinirliyim bu ara ona
Hahaha valla yazda geldi artık kapri iyi fikirmis ,bakiyim ziyan ettiğim pantolon olursa aklımda kalsin,
Aa ben bilerek böyle yaptım hayatım, sana kapri yapmak için,kapri iyidir giy efil efil derim yerse

Yalnız iki oğlan sayısını bir doğumda 4 e çıkardım farkında mısın. Allah tarafından yaptım bu yanlışlığı bence. Demekki üçüncü çocuk ikiz erkek olacak. Bu ona delalet
Laaaaaayyyyynnnnnnmn sonra beni bakır köyden topla Allah kız dedirtmedigine gore demekki kız çocuğum olmayacak
Beyin contalarimi yakmayin

Hahaha valla yazda geldi artık kapri iyi fikirmis ,bakiyim ziyan ettiğim pantolon olursa aklımda kalsin,
Aa ben bilerek böyle yaptım hayatım, sana kapri yapmak için,kapri iyidir giy efil efil derim yerse
Ahahahahahah kız ben ne güzel evde gitsin diye efil efil kapri diktirdim giymiyor bile ben de dedm ver ben giycem hahahahahah beline lastiği taktim evde ben giyiorm artık

Ahahahahahah kız ben ne güzel evde gitsin diye efil efil kapri diktirdim giymiyor bile ben de dedm ver ben giycem hahahahahah beline lastiği taktim evde ben giyiorm artık
Kız valla adamlarin pantolonlara tişörtlere el mi koyuyoz ne yavaş yavaşbazen eşim sinirlenir üstünü başını giydiğimde,sen misin gardiyan ben miyim kız ne giyip duruyon benim tisortlerimi diye kıskanır

Kız valla adamlarin pantolonlara tişörtlere el mi koyuyoz ne yavaş yavaşbazen eşim sinirlenir üstünü başını giydiğimde,sen misin gardiyan ben miyim kız ne giyip duruyon benim tisortlerimi diye kıskanır
Hahahahahajajja benmki aksine mutlu oluyor benden çok sana yakismis diyor
Ama is tişörtleri çok naylonumsu kokuyor çok tiksindim bu ara

Hahahahahajajja benmki aksine mutlu oluyor benden çok sana yakismis diyor
Ama is tişörtleri çok naylonumsu kokuyor çok tiksindim bu ara
Off bide sürekli veriyorlar ya sokacak yer bulamıyorum yeminle sandıga falan sokuyorum artık her getirdiğini de giymiyo bileee

Yok canım ceryanda da kalmadım ama yatakta rahat edemedim heralde dün gece oda belime vurdu iyi ol canım aman kötü olma
Benim.belim de çok ağrır çok is yaptığında eğer ahir birşey kaldirdiysan ondan da olmuş olabilir
Sabahın 6 burcunda uyandm oğlan usutmus hastalandı babasıyla hastaneye gonderdm şimdi de uyuyamiyirm hayko ceokinin gozleri gibi gozlerm biri kalk gidelim yatalim diyo diğeri uyursan uyanamazsn kalk bi kahve ic diyor ic sesim amaaaan kim yapacak kahveyi sağ gözü dinle git uyu diyor mantigim sol çözümü dinliyor bobreklerm nabio len bu gene bozuttu diyor
Hahahahahshshajhahah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…