- 7 Ağustos 2018
- 11.448
- 69.380
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
Yalnız iki oğlan sayısını bir doğumda 4 e çıkardım farkında mısın. Allah tarafından yaptım bu yanlışlığı bence. Demekki üçüncü çocuk ikiz erkek olacak. Bu ona delaletHerseysini durtuklucem onun ahahahhahshahavshha
Ayyyyy 4 gelin mi 4 erkek mi ayyy bana bisiler oluyor bayikiyirm
Çok şükür canım iyim. Kızı uyuttum oğlanı uyutmaya çalışıyorumİyiyiz kuzum seni sormalı. Bebiş nasıl?
Hahaha valla yazda geldi artık kapri iyi fikirmis ,yok kız ellemedm bi daha baska pantalon aldı
dedm kesym de kapriolarak bari giy
dikmem kendisi diksin sinirliyim bu ara ona
Laaaaaayyyyynnnnnnmn sonra beni bakır köyden topla Allah kız dedirtmedigine gore demekki kız çocuğum olmayacakYalnız iki oğlan sayısını bir doğumda 4 e çıkardım farkında mısın. Allah tarafından yaptım bu yanlışlığı bence. Demekki üçüncü çocuk ikiz erkek olacak. Bu ona delalet
Ayy bide bunları evlendirmesi var dimiArtık gelinlerden gelin beğenir 4 oğlan, 4 gelin eder. Gülom gelinlere boğulur
Ahahahahahah kız ben ne güzel evde gitsin diye efil efil kapri diktirdim giymiyor bile ben de dedm ver ben giycem hahahahahah beline lastiği taktim evde ben giyiorm artıkHahaha valla yazda geldi artık kapri iyi fikirmis ,bakiyim ziyan ettiğim pantolon olursa aklımda kalsin,
Aa ben bilerek böyle yaptım hayatım, sana kapri yapmak için,kapri iyidir giy efil efil derimyerse
Kız valla adamlarin pantolonlara tişörtlere el mi koyuyoz ne yavaş yavaşAhahahahahah kız ben ne güzel evde gitsin diye efil efil kapri diktirdim giymiyor bile ben de dedm ver ben giycem hahahahahah beline lastiği taktim evde ben giyiorm artık
Hahahahahajajja benmki aksine mutlu oluyor benden çok sana yakismis diyorKız valla adamlarin pantolonlara tişörtlere el mi koyuyoz ne yavaş yavaşbazen eşim sinirlenir üstünü başını giydiğimde,sen misin gardiyan ben miyim kız ne giyip duruyon benim tisortlerimi diye kıskanır
Off bide sürekli veriyorlar ya sokacak yer bulamıyorum yeminleHahahahahajajja benmki aksine mutlu oluyor benden çok sana yakismis diyor
Ama is tişörtleri çok naylonumsu kokuyor çok tiksindim bu ara
Aynen bizimde öyle yaaa çok fafaaaazlaaaaOff bide sürekli veriyorlar ya sokacak yer bulamıyorum yeminlesandıga falan sokuyorum artık her getirdiğini de giymiyo bileee
Günaydın kuzuugunayddin kertenler
Nasılsın canmGünaydın kuzuu
İyim desem yalan olur valla belim agrimis uyandığımdan Beri belimi rahatlatmaya çalışıyorum canimmNasılsın canm
A.slm tabiki ne demek herkese acigizselam , bende gelim mi?
Anaaaa nabtn kız ceryanda falan mi kaldinİyim desem yalan olur valla belim agrimis uyandığımdan Beri belimi rahatlatmaya çalışıyorum canimmsen nasılsın
Yok canım ceryanda da kalmadım ama yatakta rahat edemedim heralde dün gece oda belime vurduAnaaaa nabtn kız ceryanda falan mi kaldin
Bende iyi kotu arası gidip geliom
Benim.belim de çok ağrır çok is yaptığında eğer ahir birşey kaldirdiysan ondan da olmuş olabilirYok canım ceryanda da kalmadım ama yatakta rahat edemedim heralde dün gece oda belime vurduiyi ol canım aman kötü olma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?