Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
doğru diyosun kuzu
ben de isildakli bastunlari alacam.
bide hayalim aysel gürel gibi saçlarımı boyatmak boyatmasak bile renkli peruklar alalim olmaz mi
Ya evet rahmetliye ne ozenirdim. Gerçi benim başörtüm var biz bizeyken takarım ben de

Canlarımın içleri tam size geliyordum benim seksü geyşa aradı. Saat 12 de anca şubeden çıkacaktı şefi salmış erkenden geliyor ya inanamıyorum o kadar mutluyum ki
kk birinci noteri ve K Kendinisevenbirii çok geçmiş olsun kıymetlilerim ya hakkaten bir kurşun döktürelim bu nedir herkes gazi oldu bugün
bil ge hoşgeldin kuzum topiğe
ByNkoaLa
Hadi ben kaçayım kocama, şimdi gelir. Bir de adetim 1 hafta erken geldi ya sinir oldum sinir
Gece seksü geyşa uyur da bana uyku tutmazsa geleceğim, uyku tutmamış biri olursa onu en kıymetli yerinden öpeceğim
Hadi çavvvvv

Kesin bana tutmaz beni op

Hoşbulduk

Yanaklarimizdan öpsen olmaz mı cicii biz seni bekleriz kuzu sen kocacinla ilgilen öyle gel,hazır erken geliyormuş adam bu arada saol bebişim kurşun döktürsek yeri gecekten

Oooo harikasij beybiiiii come onnn

Valla hic tat vermiyor o oyun ogretiriz Alimallah koskoca iki öğretmen var
Tabi canım. Eşimin memleketinde hep oynarız. En büyük hayalimiz çocuklara öğretip onlarla oynamak dördüncü bulamadığımız zaman kv ye sitem ediyorum. Anne kaç yıldır yanında oynuyorlar ogrenseydin de beraber oynasaydık diye

kuzum benim sagolasin bı türlü yazamadim ya la
sana kocisnle mutlu saatler bekleriz beybi belki gece bende burda olurum :)

Dörtlü okeyy takımını kurmusuz olseniz Vazgeçmem

ben okeyi az cok biliyorum. ama kaç yıldır oynamadim onu bile hatırlamıyorum. bi kere 101 oynadim kaybettik ama önümüzde çok uzun yıllar var öğrenirim heralde

Nereye gidiyorsunuz bilmiyorum ama bende geliyim mi☺

yaşlanınca bahamalarda okyanus manzaralı havuzlu bi eve tasiniyoz limonsuzum. çocukları kocalar atıyoz kenara
meyve kokteylleri, okey takımları, peruklar, bilezikler, isildakli bastunlar, renkli saçlar, kırmızı puantiyeli pikiniler hayatimizi yasayacaz

gel tabiki sensiz olur mu

Ouuuv harika bende geliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…