- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.501
Herkes gelirse okey salonu da kurarız güzelOuuuv harika bende geliyorum
ben alevli haşema giysem olur demiHerkes gelirse okey salonu da kurarız güzelgerçi bize alevli bikiniler yakışır puantiyeliler kesmez bizi
Havuzumuz erkeklere kapalı olacak. Rahatça cimecezben alevli haşema giysem olur demi
Hakikat ya. O kadar sene çekmişiz bari yaşlanınca rahat bi çimekHavuzumuz erkeklere kapalı olacak. Rahatça cimecezyoksa ben de alevli haşema giyerim. Ama yaşlılıkta bari rahat edek ya
Ogretoriz biz sana sen üzülme.samdanmben okeyi az cok biliyorum. ama kaç yıldır oynamadim onu bile hatırlamıyorum. bi kere 101 oynadim kaybettikama önümüzde çok uzun yıllar var öğrenirim heralde
Yaaaa biz çoluk çocuk biliyoruz tek hayalim iki ogluma öğretip oynaşmak okeyTabi canım. Eşimin memleketinde hep oynarız. En büyük hayalimiz çocuklara öğretip onlarla oynamakdördüncü bulamadığımız zaman kv ye sitem ediyorum. Anne kaç yıldır yanında oynuyorlar ogrenseydin de beraber oynasaydık diye
En büyük hayalim. Bizim büyükler yanaşmıyor böyle şeylere. Şeytan icadı diyorlarYaaaa biz çoluk çocuk biliyoruz tek hayalim iki ogluma öğretip oynaşmak okey
Annem babam ben eşim kardeşlerim hepimiz yazlikta çok güzel oynuyoruz yaa
Amaaaan herşey şeytan icadı zatenEn büyük hayalim. Bizim büyükler yanaşmıyor böyle şeylere. Şeytan icadı diyorlar
Ahahaha çok iyi ya ben de oyumu alevli haşemadan yana kullanıyorum kavurcaz ortalığı gacılarHavuzumuz erkeklere kapalı olacak. Rahatça cimecezyoksa ben de alevli haşema giyerim. Ama yaşlılıkta bari rahat edek ya
Kızlar ortam da erkek yoksa neden hasemaAhahaha çok iyi ya ben de oyumu alevli haşemadan yana kullanıyorum kavurcaz ortalığı gacılar
Büyükler de söylemekten keyif alıyor işteAmaaaan herşey şeytan icadı zaten
Hic eğlenmeyi bilmiyorlar
Benim babamda der eser gürler baba seni bas şeytan yaptık lütfen sen olmazsan gelmiyorlar diyorum gülüyor
Evet onlar söyler söyler duruyorBüyükler de söylemekten keyif alıyor işte
Löppöş kibin sarkmış olmayız inşallah giyeriz tabisi yoksa eski hülya avşarlardan kim kaldıKızlar ortam da erkek yoksa neden hasema
Alevli bikinilerinizi cikarn
Biseu olmaz kız gözümüz gönlümüz açılır hepimiz 90-60-90 değilizLöppöş kibin sarkmış olmayız inşallah giyeriz tabisi yoksa eski hülya avşarlardan kim kaldı
Hindistana gidince Buda sanılan bülent ersoy geldi aklıma inşallah böyle şeyler başımıza gelmez sjkdjdBiseu olmaz kız gözümüz gönlümüz açılır hepimiz 90-60-90 değiliz
Ogretoriz biz sana sen üzülme.samdanm
aman be kızlar bahamalarda hayatımızı yasayacak kadar paramız olduğuna göre herkeşe benden estetik bedave
ayrıca puantiye ve leopar her devrin seksisidir
herkes alevli pikini giysin ben güneş gözlüğü puantiyeli yüksek belli pikini giyecem. estetik harikası fucudumlan gövde gösterisi yapacam
Sihirli kelimeyi yazmışsın bebeğim bunu yapmayacaktinlen mesajima reklam mi almislar nolmus öyle
Sihirli kelimeyi yazmışsın bebeğim bunu yapmayacaktin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?