- 14 Ocak 2012
- 11.857
- 73.548
- 798
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.521
Bence çok mantıklıo zaman kk sponsor olsunbizde selfi atarak reklam yaparız ama tesetturluleri koymayız selfiye helecan yapmayin onun için
ben kendimi feda ederim sizin için
Bence çok mantıklı
Kocişleriniz evi basmasın sonra mazallah hem löppöş hem alevli şortlarımızlan yakalanmayalımyalnız ev gittikçe nüfusu artan bi hal aliyor. o zaman bir malikaneye tasinmaliyiz beybiler :)
bütün odalar manzaralı olsun :) çatısında da ekstra havuz olsun
Bu da m geldi başımıza deriz artik jahahababbHindistana gidince Buda sanılan bülent ersoy geldi aklıma inşallah böyle şeyler başımıza gelmez sjkdjd
Allah seni ajdkjdkdBu da m geldi başımıza deriz artik jahahababb
Aman o yaştan sonra ne basacaklarKocişleriniz evi basmasın sonra mazallah hem löppöş hem alevli şortlarımızlan yakalanmayalım
Tabi ki olmuşken en iyisi olacak.yalnız ev gittikçe nüfusu artan bi hal aliyor. o zaman bir malikaneye tasinmaliyiz beybiler :)
bütün odalar manzaralı olsun :) çatısında da ekstra havuz olsun
Belli mi olur belki onlar da kendi aralarında bi eve çıkarlarAman o yaştan sonra ne basacaklar
kafam basmiyo kız onlarabi oturtamadim mantığı kafama ama sen öğretirsin eminim
Kocişleriniz evi basmasın sonra mazallah hem löppöş hem alevli şortlarımızlan yakalanmayalım
E daha iyiBelli mi olur belki onlar da kendi aralarında bi eve çıkarlar
HahahahahahaAllah seni ajdkjdkd
Benm ki olmuş olur onun stresiyle boyalı ve havalı saclarimla bir de leoparli güneş gozlujlermle ugrasamam onunlaherkes kendi kocisini sakinleştirir canım
Ancak bastonlariyla kisssss kay azcuk derler ahahhahahaAman o yaştan sonra ne basacaklar
Ay benim kocişim de yok evlenip gelmem gerek bu topiğe sjdkfjherkes kendi kocisini sakinleştirir canım
Yani ne etsinler başkaAncak bastonlariyla kisssss kay azcuk derler ahahhahaha
Hahahahaha sen iste kutuplara gideerizay kızlar yaaaa bide buz oteli var oraya da mi gitsek bu kadar toplanmiskenher odayi bı sanatçı yapiyo ve oteli her yıl yeniden yapiyolar. tamamen buzdan
nolur oraya da gidek rossss
Üşürüm ben işim olmazay kızlar yaaaa bide buz oteli var oraya da mi gitsek bu kadar toplanmiskenher odayi bı sanatçı yapiyo ve oteli her yıl yeniden yapiyolar. tamamen buzdan
nolur oraya da gidek rossss
Ay benim kocişim de yok evlenip gelmem gerek bu topiğe sjdkfj
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?