- 11 Temmuz 2018
- 19.803
- 89.751
- 518
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.541
Bekarlaro da alıyoruz sen yeter ki gelAy benim kocişim de yok evlenip gelmem gerek bu topiğe sjdkfj
Bi kamyon bulup arkasına doluşalım ancak sığarız gibiay kızlar yaaaa bide buz oteli var oraya da mi gitsek bu kadar toplanmiskenher odayi bı sanatçı yapiyo ve oteli her yıl yeniden yapiyolar. tamamen buzdan
nolur oraya da gidek rossss
Alevli sortsuz olmazsa olmaz zaten show haberden önce Acun bizi unlu ederBi kamyon bulup arkasına doluşalım ancak sığarız gibiama rica edicem herkes alevli şortunu eteğinin altına giysin sonra show tv yolda önümüzü kesmesin bu yaştan sonra pes dedirttiler
Evlen gel diyenler de oldu ben biraz örselendim sanki şu an oysa ben sürerdim kamyonu sizi yumurta taşır gibi hiç sallanmazdı popişkolarımız bile....Bekarlaro da alıyoruz sen yeter ki gel
Benmki çok güzel lütfen dagilmasin kamyondaEvlen gel diyenler de oldu ben biraz örselendim sanki şu an oysa ben sürerdim kamyonu sizi yumurta taşır gibi hiç sallanmazdı popişkolarımız bile....
Bunu benim için mi paylaştın
Ohaaaaa harikaaa samdanmm
Altına da öyle bi sihirbazsın ki beni bile kaybettin gülüm yazalım mı lutfenKamyonun arkasına
Erkekler sortumuza kutuplar seklimize hasta yazarız
Mecbur evlencem gibi duruyor şu an ne yapalım hepinizi çağırırım düğünüme artık ordan birlikte giderizBenmki çok güzel lütfen dagilmasin kamyonda
Aaaa olur mu biz kocalardan kacmak için baharamlara gidiyoruz sende omur billah evlenmzsn artık çünkü biz yaşlanınca gelin torun sahibi olunca gidicez
Hahahaha yazalım şoförünAltına da öyle bi sihirbazsın ki beni bile kaybettin gülüm yazalım mı lutfen
Bunu benim için mi paylaştıneteğimim altına içlik giyerim madem
Ohaaaaa harikaaa samdanmm
ahahahaha ay çok güldüm akşam akşam ya ben kısır yoğurcam size tansiyonumuz falan çıkarsa da ölçerimyalnız ben kamyonda gitmem
kırmızı klasik ustu acik spor araba alcamaltin kizlar gibi gitmemiz lazım
garpuz sallaniyo gökyüzü garpuz sallaniyo ah kih koh koh derler sonra şoföre
Mecbur evlencem gibi duruyor şu an ne yapalım hepinizi çağırırım düğünüme artık ordan birlikte gideriz
Ceurek takamam ama çok pahalıMecbur evlencem gibi duruyor şu an ne yapalım hepinizi çağırırım düğünüme artık ordan birlikte gideriz
Ya yok suni deri de olur çok ayılara yazıkhayallerim güzel de işte kizlarhayal olrak kalacak diye uzuluyom bazen
bu buz otelin belgeseli var mutlaka izleyin harika biseydi ya
ben sana ayi postundan kaban yaparım hiç usumezsin hizurancim
Shdjfjf ayy götürürüm tabii bence bu şekilde yutub kanalı da açabiliriz kimse mahrum kalmamalı bu görüntülerdenHahahaha yazalım şoförün
Götür bizi
Uçur bizi
Yhuuuuwwwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?