Son Arizona Kertenkeleleri BuluşmaTopiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ay kızlar yaaaa bide buz oteli var oraya da mi gitsek bu kadar toplanmisken her odayi bı sanatçı yapiyo ve oteli her yıl yeniden yapiyolar. tamamen buzdan

nolur oraya da gidek rossss
Bi kamyon bulup arkasına doluşalım ancak sığarız gibi ama rica edicem herkes alevli şortunu eteğinin altına giysin sonra show tv yolda önümüzü kesmesin bu yaştan sonra pes dedirttiler

Bi kamyon bulup arkasına doluşalım ancak sığarız gibi ama rica edicem herkes alevli şortunu eteğinin altına giysin sonra show tv yolda önümüzü kesmesin bu yaştan sonra pes dedirttiler
Alevli sortsuz olmazsa olmaz zaten show haberden önce Acun bizi unlu eder

Evlen gel diyenler de oldu ben biraz örselendim sanki şu an oysa ben sürerdim kamyonu sizi yumurta taşır gibi hiç sallanmazdı popişkolarımız bile....
Benmki çok güzel lütfen dagilmasin kamyonda
Aaaa olur mu biz kocalardan kacmak için baharamlara gidiyoruz sende omur billah evlenmzsn artık çünkü biz yaşlanınca gelin torun sahibi olunca gidicez

Benmki çok güzel lütfen dagilmasin kamyonda
Aaaa olur mu biz kocalardan kacmak için baharamlara gidiyoruz sende omur billah evlenmzsn artık çünkü biz yaşlanınca gelin torun sahibi olunca gidicez
Mecbur evlencem gibi duruyor şu an ne yapalım hepinizi çağırırım düğünüme artık ordan birlikte gideriz

yalnız ben kamyonda gitmem

kırmızı klasik ustu acik spor araba alcam altin kizlar gibi gitmemiz lazım

garpuz sallaniyo gökyüzü garpuz sallaniyo ah kih koh koh derler sonra şoföre
ahahahaha ay çok güldüm akşam akşam ya ben kısır yoğurcam size tansiyonumuz falan çıkarsa da ölçerim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…