- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.561
kısır dedin ve gönlümü caldin su anahahahaha ay çok güldüm akşam akşam ya ben kısır yoğurcam size tansiyonumuz falan çıkarsa da ölçerim
Altın kemer takarsınız diye düşünmüştüm ben hep birlikte ama peki mademCeurek takamam ama çok pahalı
Hahahahaha
Kocatsin seni o yıllar sonra gideriz
Aahahahah şömine yakarız hizuran için sonra sip SIP su damlama ya başlarhayallerim güzel de işte kizlarhayal olrak kalacak diye uzuluyom bazen
bu buz otelin belgeseli var mutlaka izleyin harika biseydi ya
ben sana ayi postundan kaban yaparım hiç usumezsin hizurancim
Ama dur baharamaa gidene KDr zengin olurm büyük.ihtimalAltın kemer takarsınız diye düşünmüştüm ben hep birlikte ama peki madem
Altın kemer senin havanı bozar ondanAltın kemer takarsınız diye düşünmüştüm ben hep birlikte ama peki madem
Aahahahah şömine yakarız hizuran için sonra sip SIP su damlama ya başlar
O da ayrı bir romantizm öyle düşünAahahahah şömine yakarız hizuran için sonra sip SIP su damlama ya başlar
Her yerimizi yaptırırız birimiz bari zengin olsa iyi olur ben buruşmak istemiyimAma dur baharamaa gidene KDr zengin olurm büyük.ihtimal
Ayyy ben yasli halimle güzel çıkmam :SShdjfjf ayy götürürüm tabii bence bu şekilde yutub kanalı da açabiliriz kimse mahrum kalmamalı bu görüntülerden
Zaten hemen kendimizi belli ederiz biz hahahahahahahotele gizlice soba sokariz bizi dava ederler ross koca oteli yikan çılgın yaşlılar diye
geceleri kapıyı kilitler kendi başıma takardım ben siz detayları düşünmeyinAltın kemer senin havanı bozar ondan
Senin için her turlu romantizmi yaparızO da ayrı bir romantizm öyle düşün
ajda pekkanın doktoruna götürcem ben bizi hic endişelenmeyinAyyy ben yasli halimle güzel çıkmam :S
Her yerimizi yaptırırız birimiz bari zengin olsa iyi olur ben buruşmak istemiyim
ajda pekkanın doktoruna götürcem ben bizi hic endişelenmeyin
Çok sevndm şuan ama dudaklarm gerilmesn gahahahaha konuşamamaajda pekkanın doktoruna götürcem ben bizi hic endişelenmeyin
Uu beybiSenin için her turlu romantizmi yaparız
ben seni tercüme ederim detaylara takılmayın lütfen sjdkfjfjÇok sevndm şuan ama dudaklarm gerilmesn gahahahaha konuşamama
tövbeler olsun birini denk getirsek yeter hepimiz elden geçeriz bihangisine kızkim bilir kac tane doktor eskitip öldürdü hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?