- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
- Konu Sahibi Brunello Cicinelli
-
- #8.581
ben seni tercüme ederim detaylara takılmayın lütfen sjdkfjfj
tövbeler olsun birini denk getirsek yeter hepimiz elden geçeriz bi
Dizlerimiz ağrıyo diye gazlıgöle kaplıcaya gitmeyiz inşallah bu kadar plandan sonrakızlar bahamalardan sikilirsaniz bi malikane de karayiplere yaptirak ada alıp
Ay haykırdım ya djdkjfjf hiperagtiv olmak bence asıl olan detaylara fazla takılıyorsunuz kızlar etmeyinBoyle yapma da beni aman diim hahahahahha
Jack sparoww da gelirse bana uyarkızlar bahamalardan sikilirsaniz bi malikane de karayiplere yaptirak ada alıp
AhahhahahahahahahahahahahaAy haykırdım ya djdkjfjf hiperagtiv olmak bence asıl olan detaylara fazla takılıyorsunuz kızlar etmeyin
Dizlerimiz ağrıyo diye gazlıgöle kaplıcaya gitmeyiz inşallah bu kadar plandan sonra
Sizinle kaplicaya da varım ben.Dizlerimiz ağrıyo diye gazlıgöle kaplıcaya gitmeyiz inşallah bu kadar plandan sonra
gerekirse ben kendi kulak arkamdan deri veririm sen gerilme diye böyle de bi iyi dostum yaniAhahhahahahahahahahahahaha
Boyle bisye benzemek istemem lütfen
O KDE cirkn olamam
Maliyeci kendini bellonetti hemenkız bakma burda projeden ev alacağına ordan fıstık gibi yer alınirher birimiz 200 bin ateslese suan bile alınır
Tuttum seni fedakar cefakar heyt beeegerekirse ben kendi kulak arkamdan deri veririm sen gerilme diye böyle de bi iyi dostum yani
inşallah sıcak sudan geri çıkabiliriz yerçekimine karşı koyup shdkjfjkız bakma burda projeden ev alacağına ordan fıstık gibi yer alınirher birimiz 200 bin ateslese suan bile alınır
Hesaplayan kertenkeleMaliyeci kendini bellonetti hemen
Cem yılmaz gbi kişi başı bilet 50/lire olsa burda bin kişi varsa iyi iyi valla iyi götürdü parayigibi oldu seninki ahahahahhaha
Tarihi hesaplayan kertenkeleHesaplayan kertenkele
Kaplıcada ne yaşlı kadınlar gördüm. Memeleri can kurtaran simidi vazifesi görüyorduinşallah sıcak sudan geri çıkabiliriz yerçekimine karşı koyup shdkjfj
Aslan burcuyum hemen soyleyivereyim çok güzel para harcarım keşke zengin olsam da harcasamTuttum seni fedakar cefakar heyt beee
Hemen burcunu soruyirmbu KDE fedakar bir burç taniyamadm henüz
Aslan burcunun bir savurganlik özelliğini almamışım. Para harcayamıyorum. Zaten yok daAslan burcuyum hemen soyleyivereyim çok güzel para harcarım keşke zengin olsam da harcasam
Tövbeler tövbesi shdkjfKaplıcada ne yaşlı kadınlar gördüm. Memeleri can kurtaran simidi vazifesi görüyordu
AhahhahajaAslan burcuyum hemen soyleyivereyim çok güzel para harcarım keşke zengin olsam da harcasam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?